Автор Тема: Астрономи решават съдбата на Плутон - Вече не е планета!  (Прочетена 36294 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Еми освен да махнат още една, защото главните и от едно време винаги са били 7. Аз получих още един емайл който обяснява Плуто така:

"Плуто е планета на смърта и възраждането.

Плуто управлява вихрушката, разследвания, ФБР и ЦРУ, корпорациите, богаташите, управляващите "зад сцената", сексуалния живот и смъртта. Плуто управлява разлагането и превръща водния червей от водния елемент в пеперуда от елемента на въздуха. Плуто управлява също Мафията и подземното царство.

В древно-гръцката митология се описва като великия син на Юпитер, който управлява подземния свят и ада."

Дъвиан

• Гост
Малко едностранчиво тълкуване на Плутон, но както и да е. Наистина ако е планетата на смъртта нека си спомним от психологията какво значение даваше Фройд на смъртта. За него Танатос, смъртта, заедно с Ерос, любовта, са двата подсъзнателни инстинкта, които са винаги в корена на нашите действия и обусляват нашия живот и отношението ни към него.

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
Толкова философстване за 1 парче камък останал след оформянето на слънчевата система....

Eon

• Гост
Толкова философстване за 1 парче камък останал след оформянето на слънчевата система....
Съгласен.

Antonium

• Гост
Кофти ми е щото съм израснал с девет планети и ногласата ми е, че ако има промяна то тя ще е за увеличаване на броя, а сега са осем. Откраднаха ми детството и курсовете за астроном любител, гадовете :P

Дъвиан

• Гост
 :P

Всеки си е създал свой свят от представи и това, че на някои световете си приличат не значи, че те са прави.

Хахахаха. ;D

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Какво ще правят сега "скорпионите"?   :o   Останаха си без планета -управител на знака   :(

Голям майтап, имаше планета-няма планета вече    :D :D :D
Не мисли като човек!-Крион

Antonium

• Гост
Какво ще правят сега "скорпионите"?   :o   Останаха си без планета -управител на знака   :(

Голям майтап, имаше планета-няма планета вече    :D :D :D
Е га ти останох и без планета. Пълен мрак обзема душата ми :P

Дъвиан

• Гост
Няма проблеми, според някои астролози Скорпион е и под влиянието на Марс, заедно с Овена. Тъй че, имате си алтернатива. ;D
« Последна редакция: Август 28, 2006, 09:51:36 am от Дъвиан »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Последна редакция: Август 28, 2006, 16:41:08 pm от Horus »

Дъвиан

• Гост
Не знам, на мен ми е тъжно за Плутончо. :(

Винаги ще си го смятам за планета, че даже и тези зад него...

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Bye, bye Pluto :P :P :P

Дъвиан

• Гост
Не... Така или иначе Плутонн не ме вълнува много. Не вярвам някаква скала на майната си да има значение за човешката раса завбъдеще.

Добре, а дали на Плутон може да има извънземни?

Eon

• Гост

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Това е смешно бе Еон.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27