Автор Тема: Генна модификация.Изстрел на сляпо.  (Прочетена 2516 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен arakha

  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 301
  • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Генна модификация.Изстрел на сляпо.
« -: Октомври 06, 2011, 19:08:18 pm »
Много интересно нещо се случи. От известно време не съм поствал нещо интересно и днес се сетих за Цзян за който четох преди години. Викам си ,ей сега ще го представя само да си припомня някои неща. Но на какво попаднах в крайна сметка ще разберете в края на поста когато отворите линка.Интересно защо не е писано преди за Цзян?

Цзян Канчжен, китайски учен-медик през 60-те години на миналия век забелязва , че живите същества имат и излъчват енерго-информация, която е намесена във всички процеси на материалното същество.Тогава с опити си доказва, че ако в зоната на такова излъчване има същество от друг вид в него постъпват генетични изменения.Учения решил да облъчи с неговото енерго-информационно поле яйце с кокоши зародиш.Резултатът бил пиле не с пера, а с косми.Интересно нали.Нека първо разберем какво се е случило с учения след опитите му в Китай.
 
„Когато през 1963г. публикували първата статия с резултатите от опита, тя предизвикала в Китай ефекта на взривила се бомба.Само малко учени открито изразили възхищението си от това откритие и видели в него бъдещето на генното инженерство, способно да промени света.Останалите учени и общественото мнение въстанали против….В края на краищата на никого не му се иска, в резултат на нечии експерименти да се окаже кокошкопатица,саблезъбо чудовище  или някакъв друг сфинкс.Последвала незабавна реакция.Лабораториите били забранени за изследователя.Мощната вълна на културната революция, обхванала Китай, поставила преграда на пътя на по-нататъшните изследвания. Цзян бил изпратен на село за превъзпитание, където пасял свине, а след опит за бягство го тикнали в затвора, където лежал няколко години. И едва през 1971г. той тайно пресякъл съветско-китайската граница и се установил в Хабаровск, където впоследствие станал сътрудник на медицински институт….От откритието на Цзян се заинтересували съветските  учени и продължили изследванията в тази посока.“
                            В.Бабанин „Тайните на Великите пирамиди“

Как обаче става магията? Ей сегичка ще разберем малко повече за контрукцията на изобретението и как действа то.
Като цяло конструкцията изглеждала проста. В помещение била разположена затворена сравнително голяма камера изготвена от немагнитен материал – листова мед.  В стената на камерата с разширението навътре, са запоени няколко кухи медни конуса със срязани върхове към които са запоени тънки медни тръби -или вълноводи. Тези тръби отиват в друго помещение и там се свързват с друга камера. Във всяка от тези две камери имало по една малка.Една в камерата за излъчване на енергоинформация и друга във втората камера играеща ролята на приемник.И така, първата камера е „донор“, а втората приемник.Конусите играят ролята на антени. Вихровият поток от енергия на донора(растение,животно,човек) преминава по вълновода и облъчва приемника(пак същите три) в другата камера.За да има по осезаеми и успешни експерименти учените се нуждаели от най-добрия приемник. В тази роля веднага се забелязва победител.Това е младият, развиващ се организъм способен да се приспособи към нови условия. За това в експериментите на учените се използвали предимно яйца на птици,покълващи растения,ембриони на развиващи се животни. В тази битка на развиващия се организъм(приемника) и установения и стабилен такъв(донора) се сещаме кой ще направи компромис. От сблъсъка на тези две енергийни програми надделява тази на донора, защото е вече стабилна, а тази на  приемника получава нови данни в процес на развитие и за това претърпява генетични промени на материално ниво.
От многото опити правени с животни и растения при които се получавали всякакви извращения, учените разбрали едно, че продукта от облъчването може да има потомство. Както казва и Бабанин , това си е истински психотронен генератор. Вмного отношения живота го делим на добро и лошо, тук също можем да кажем,че тези открития могат да се използват както за добри така и за лоши цели.   Тук ще може да прочетете подробности(обърнете внимание на формите на камерите), а и някои от вас ще видят познато име ;) http://zahariada.blog.bg/technology/2011/10/01/otkritiiata-na-doktor-czian-kanchjen.828557
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27