Автор Тема: Порталите във времето, дошлите от бъдещето в древностт  (Прочетена 10063 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
След като започнали войните между астронавтите дошли от бъдещето. Били построени тайни подземни и подводни бази или пък на земята паднали останки от свалени космически кораби в битките над нея. Оцелелите гравитатори отворили портали във време-пространството. Тези портали са еднопосочни.
Така се образували зони на преход в пространството и времето като Бермудския триъгълник, Долината на Мълчанието и други.
През тези зони други хора можели да преминат в друго измерение на пространството и времето. Така някои от тях попаднали в миналото от днешните времена.
Има сведения показващи, че някои са открили тези портали, но без да разбират природата и произхода им просто ги използвали.
Или че просто случайно попаднали в миналото.
Tе организирали различни организации и движения за да завладеят земята.
далечен отглас от тях са днешните илюминати.
Тези хора не били астронавти намали НЛО техника и космически кораби.
Те се натъкнали на по-старите предания за НЛО посетителите от бъдещето.
Разбрали че са били хора, но се объркали. Сметнали, че те са били като тях изпаднали във времето.
Така например те се объркали и сметнали, че например земния  СССР ги е изпреварил. Те идвали от времето на Брежнев. И смятали че другите били от Съветския съюз на земята. (защото някои "посветени" твърдели че Сталин е сменил Брежнев, а всъщност няма никакъв Сталин, а мустакатия
Чак, бог на гръмотевиците, е Тесла. Явно тези изпаднали не били много знаещи дори за своето време. Да не знаят, че Тесла е Повелителя на Мълнията.)
Така например взели мустакатите изображения на Тесла със Сталин.
Чак, буквално гръм, богът на гръмотевиците. Обикновено изобразяван с мустаци. Нещо небичайно за индианците.
Никола Тесла е наричан Повелител на мълнията, защото опитно създал 10метрова мълния. Тесла е с мустаци. От къде индианците може да са разбрали това, освен от астронавти от  бъдещето.
На лице е обаче объркване в по-късните митове.
Тесла заради мустаците е бъркан със Сталин.
Така напълно погрешно го смятат за кръвожаден, като Тескалитпока например.
Дори има един портерт на Чак изобразяващ едновременно Сталин и Хитлер с хибридни мустаци на единия и другия. Че Сталин е сравняван с Хитлер това е ясно,
но какво общо има Сталин със мълнията. Очевидно има объркване и смесване на преданията, информацията предадена им от астронавтите.

Някои от изпадналите разбрали, че пришълците от бъдещето са астронавти и имат звезден флот.
Тъй като тези изпадналите във времето имали завоевателни, империалистически намерения, астронавтите изобщо не се срещали с тях да се обясняват. Дори има сведения, че са унищожавали техните организации и империи на земята.

Например мита за изтреблението на падналите, на нефилимите. Те нямали космически кораби, не можели да летят в космоса и за това местните ги сметнали за паднали, лишени от небето ангели.

Сега ако разгледаме прочутите индийски предания за летящите колесници, вимани, ядрено оръжие и др., ще открием и някои познати ни машини и оръжия.
Например в Рамаяна има описание на Стелт самолет и крилати ракети Томахоук, оръжията на Индраджит.
Стрелата на Индра ползвана от Рама, определено е ядрена ракета и описанието на ядрен взрив е поразяващо точно.
Текст от Махабхарата гласи : "...( оръжието представляваше ) един единствен снаряд, зареден с цялата сила във Вселената. Нажежен стълб от дим и пламъци светъл като хиляди слънца се издигна в цялото си великолепие..
Железен гръм,
Гигантски пратеник на смъртта,
Който превърна в пепелища цялата раса на вришните
И на андаките
...телата бяха обгорели
До неузнаваемост
Косите и ноктите окапваха;
Съдовете се чупеха без видима причина,
И птиците станаха бели...
След няколко часа
Цялата храна беше заразена..

...за да избягат от този огън
Войниците се хвърляха в потоците
За да измият себе си и въоръжението си..."
Изглежда Махабхарата описва атомна война!

Произходът на Индийските НЛО предания, обаче е доста древен и идва от предарийска Индия. В ранните произведения на арийците НЛО информацията е оскъдна. Тя е по-богата в по-късни произведения, които са обогатени от местните предания възприети от арийците и вмъкнати в техните легенди.

В митологията на Централно американските олмеки основно божество е ягуарът. Хората ягуари били богове в очите на местните индианци.
Всъщност това били американски военни в камуфлажни униформи. Те били дошли от портала във време-пространството при Бермудския триъгълник.
а кожата на ягуара от  индианците. Те сметнали, че пришълците са от божествен произход.
Изкуството на олмеките показва историята на Изпадналите американки войници.
Първоначално белите и чернокожи мъже били изобразявани като господари, дори богове. После те вече са изобразени като пленници. Вързани и осакатени фигури в робски пози. Това прави впечатление и на Деникен.
Какво обаче е станало. Много просто. На американците им свършили патроните и без гърмящите си оръжия стават плячка на индианските племена, които са по-многобройни, а и владеели по-добре лъка, стрелата и копието. Така Изпадналите свършват в плен като роби на индианците.
Така става с изпадналите във времето. Мунициите свършват. Горивото свършва и машините спират. Техниката без подръжка се скапва и поврежда.
По добра съдба имали Изпадналите, които отишли в Стария свят. Те пак дошли от Бермудите. Имали морски кораби, подводници, самолети, вертолети, дилижабли, танкове и БТРи. Такива са изобразени и в египетския храм в Абидос.

Но те скоро станали безполезни. Обаче тези Изпаднали се оказали по-добри организатори. Успели да привлекат местното население.Научили ги на по напредничави занаяти и умения. Научили ги да правят по-добри оръжия/мечове/ и да войват. Взели си местни жени. Основали династии(кръвни линии).
Тази група Изпаднали се ръководели от бивши нацисти на американска служба и включвала "Деца на Слънцето" от прочутата нацистка програма от Втората световна пленени и използвани от САЩ.
Нищо чудно евреите като разбрали нещичко за нацистите, че са намразили въпросните изпаднали. Освен това Изпадналите верояно наистина му отпуснали края с разврата. Нали били господари и можели да злоупотребяват с местните жени. Станали господари и имали роби, робини. Хората ги хранели и ако храната не стигала ги наказвали.

Не се знае колко групи Изпаднали да дошли от портала на Бермудския триъгълник.
Възможно е да имало няколко вълни. Вълни които попадали в разлино време и отивали в различни части на света.
В Древна Индия откриваме също Изпаднали от бившите нацисти.
Тук става смесване на нацистките предания с преданията от "драконите" и други, така в Индия става истинска каша от предания от бъдещето, предания за астронавти и Изпадналите(главно нацисти), които не ги разбирали и се обърквали от тях.(Астронавтите НЛО идват от бъдешето. те обаче живеят в космоса. На земята не се заселват поради разногласия, конфликт по между и война.)
Така е и при други народи където се сблъскват стари космонавтски предания и изпаднали. Така при маите има объркване между Тесла и Сталин и Кецалкоатъл и Карл Маркс. Тази маянска каша са я забъркали американците.
За чест на нацистите, те разпознават поне Тесла и дори го включват в германската митология като Тор.
Изобщо бившите нацисти показват по-високо интелектуално ниво от американците, но това не е чудно. Американците не блестят с висока култура и интелект.
Сблъсъкът с астронавтите.
Гневът на небесните жители се стоварва върху изпадналите. Царствата основани и ръководени от Изпаднали стават силни и заплашват плановете космонавти от бъдещето за завладяване на Земята. Те разчитат поради паритета на силите в космоса  да завладят Земята с помощ на земниte си държави, като му осигурят път към световно господство.

Така космонавтите унижават с оръжия за масово поразяване някои цивилизации ръководени от Изпаднали и техни наследници.
Имало дори няколко унищожения. Първото се свързва с митичния потоп(само че това е потоп от кръв, а не водния който е популярен в митологията)
Следи от масово унищожение има през средата на ІІхил.пр.н.е.
Сред унищожените се нареждат:
Крепостите Дундалк и Екос в Ирландия. Стените на крепостите Дундалк и Екос в Ирландия пазят следи от въздействието на огромна температура, толкова висока, че са разтопени гранитни каменни блокове. Температурата на топене на гранита е 1000 градуса.
Хатушаш - столица на хетите. Тухлите й били стопени от изключително висока темперетура. Специалистите казват, че такъв ефект обикновен пожар не може да постигне. Мала Азия при разкопки на загиналата столица на хетите Хатушаш. Някога градът е бил унищожен от висока температура, получена по неизвестен начин. Според думите на археолога Бител обикновени пожари никога не биха могли да вдигнат такава температура, колкото и горивни материали да е имало в града. Кирпичената зидария на къщите е разтопена в червена обща маса. Камъните са се спекли и напукали. Нито една къща, стена, нито един храм не са пощадени от страшния съд.
Вавилон също пази следи от подобно оръжие. - По останките на Вавилонската кула.
На територията на Древен Вавилон са запазени развалини от кула, които дори и сега се издигат на 46 метра височина. ... Въз основа на това някои изследователи предполагат , че това са останките на прословутото вавилонско съоръжение.Преданието гласи, че именно тук “слизайки от небето”, бог поразил строителите на кулата, като ги разпръснал после по цялата земя. Но археолозите били заинтригувани не толкова от възможното сходство с библейското предание. Те намерили тук същите следи от изкуствено създадени високи температури, както в Дундалк и Хатешаш. Един от изследователите пише: ”Не може да се намери обяснение откъде се е взела такава висока температура, която не само нажежила, но и разтопила стотиците изгорени тухли, обгорили целия скелет на кулата и всичките й глинени стени”
Мохеджо Даро и Харапа в Индия. Там също има следи от висока темперетура. Глинените съдове са стопени и превърнати и черно стъкло. Пораженията из града са подобни на ядрена или подобна експлозия. Някои изследователи дори определят центъра на взрива.

Изпадналите все пак са оцелеи тук там и продължават да действат и да предават преданията си, но вече по скрито. Боят се от астронавтите.
« Последна редакция: Август 06, 2011, 08:46:46 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
пише основно за намесата на пришълците от в древен Египет и Хетското царство, в Рамаяна се описват войни в древна Индия, в която като съюзници идват пришълците от бъдещето.
"Рамаяна" описва битката за Шри Ланка между древния индийски герой Рама и Владетелят на Ланка Равън.
За намесата на дошли от бъдещето хора в помощ на различните страни има сведения в този епос.
На страната на Рама идват като съюзници руснаци(СССР) и китайци.
Юнайтед Стейдс(Съединени Щати) в древноиндийска транскрипция е Индраджит.
В Рамаяна са споменати невидимата летяща колесница на Индраджит(САЩ) - самолетите "Стелт", стрелите-крилати змии, които се извивали във въздуха - крилатите ракети "Томахоук" и "Круз", които маневрират по време на полет.
И др.
И почна бързо да изпраща

стрела подир стрела свистяща. Прилича всякоя стрела
на змия, само че с крила.
...
Стрели към него той запраща

и всяка става на свистяща, увиваща се  змия.
Описани са противоракети, които прехващат вражеските ракети. Подобни оръжия са съвременните зенитни ракети "Пейтриът" и С 300, С 400.
Описана е ядрената експлозия на стрелата на Индра(ядрена бомба на Андрей Сахаров - съветски ядрен физик - бог на гръма за древните арийци).
Освен това в Рамаяна се споменават още осветителните ракети, които "разпръскват мрака" над бойното поле, залпов ракетен огън и други съвременни оръжия.
А Рама взе с усмивка блага

могъщия си лък веднага, изстреля огнена стрела
и мигом мракът просветля.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Християнството е създадено от група попаднала в миналото от портала във време-пространството на Бермудския триъгълник или от друг портал в пустинята Ню Мексико, където също се наблюдават странни явления.
Любопитно е ,че в групата участват учени като Айнщайн, Опенхаймер и др.

Например св.Петър всъщност е Алберт Айнщайн, а ключът за небесата е ключовата за физиката Теория на относителността.
Възможното в една инерциална отправна сиситема е възможно във всички други, а невъзмижното в една инерциална отправна система е невъзможно във всички останали. - Което в Библията се цитира неправилно - "което закючиш(забраниш) на земята ще бъде заклюено на небето, а което откючиш на земята, че бъде откючено на небето."

Разбира по онова време не разбирали не само Теория на относителността.
Не разбрали и философията на Бхагават Гита, която е любимата книга на Опенхаймер. Така например погрешно го взели за Син Божи и т.н. когато се опитвал да им проповядва "Бхагават Гита". Така Джулиъс Роберт Опенхаймер става в митологията на християните Исус Христос.
Бхагават Гита съдържа индийското философско учение за единосъщността на човека и всичко останало с Бога(Бхагават), Божествената същност и за единението на човека с бога постигано с йога. Така човекът и Бог ставали една същност.
"Богът - това си ти." - казват тези йоги.

Не може да бъде унищожено

Онова, чрез което всичко живее.

Онова — което е въплътено —

никой не може да го погуби.


Всички родени тела са крайни.

Но въплътеното в тях е безкрайно —

неизмеримо е, неразрушимо.

И затова — воювай, Бхарата!
...

Знай: Обитателя на телата

е навсякъде и е безсмъртен.

Затова, не бива о, Бхарата,

за нищо живо в света да тъгуваш.


Из "Бхагават Гита"

Това учение ражда християнските божи чеда и Божи син.
Опенхаймер знаел санскрит, когото научил за да чете Бхагават Гита в оригинал.
Това обяснява ходенето му Индия, където има свидетелства, че е бил. Например преданието казва, че е живял някъде в Кашмир (Шри Нагар).
Обяснява и присъствието му в Египет сред терапевтите(лечителите), които са секта близка до индийските отшелници.

Какви били целите на тези апостоли.
Искали първо да освободят Юдея, своята родина, от римския гнет. Искали да построят по добро общство по социалистически модел. И Айнщайн и Опенхаймер симпатизират на комунизма и са социалисти.
След провала на замисъла в Юдея преминават към по-широка цел. Освобождаване на всички поробени народи роби в Римскта империя и построяване на социалистическо общество. Нещо като: роби от всички страни обединявайте се.
Замисълът и тук не успял. Империята била твърде силна, а липсвали обществено-икономиски условия за социализъм.
така първоначалното движение отмира и е подменено с религия родена от негото изменяне и неразбиране от древните. Така се ражда позната ни християнска религия.
Това потвърждава, че основателите на християнството са били изпаднали от портал на Земята, а не космонавти дошли от бъдещето, които биха знаели че този замисъл няма да успее и няма да даде желания резултат.Няма исторически сведения за населено място Назарет.
Исус от Назарет е изопачено от старогръцкото название Лечителя от болести или  Изцелителя от Болести.
Исус Назарянин наистина е бил лечител както свидетелства преданието.
Истинското име било премълчано, защото бил буновник срещу Рим.
Лечителя от блолести цар юдейски така го наричали.
Той се обявил за Месия - митичния юдеиски цар освободител и вдигнал или искал да вдигне бунт срещу Рим. По онова време имало много такива бунтовници месии.
В Новия завет се споменава един от тях - Юда Галилеанец или Юда от Галилея.
Той е предводител-главатар от сектата на зилотите и "основател на /своя/ философия" според Йосиф Флавий.
По време на преброяването на Юдея от римляните през 6г. вдига въстание срещу Рим.
Въстанието е смазано, а Юда Галилеанеца убит. Вероятно това са действителните събития принудили семейсвото на Исус да бяга в Египет, а избиването на младенците е завоалирано представяне на зверсвата на римските войски. Открито да се говори и пише за тези неща в Римската империя било навъзможно. По същата причина били скрити и истинските имена на юдейските водачи.
Така например Йоан Кръстител всъщност е Теудас, който кръщавал последователите си в Йордан и бил обезглавен от римляните. Теудас се обявил за Месия и убеждавал последователи си ще е втория Мойсей. Опитал се да раздели водите на река Йордан, като Мойсей Червено море, но естествено не можал и римляните  го обезглавили. Много от последователи му били също обезглавени.
Евангелието го потвърждва, тъй като според него Йоан бил пророк Илия Тесвитец, а Теудас
Разбира се истинската история била прикрита с измислица за да не бъдат обвинени християните в бунт срещу Рим.
За това липсват историски сведения за личности като Йоан и Исус.
Историческата самоличност на Исус остава най-голямата загатка на християнството. На практика за основателя на това влиятелно учение няма историски сведения. как римляните са пропуснали да съберат сведения за основателя на това толкова преследвано от тях учение.
Змаем че дошъл от Египет. Прекарал част от живота си в Египет. Там вероятно е поаднал в юдейската египетска секта на трепевтите - лечителите. Те живеели като отшелници, обикаляли и лекували болни. Прехранвали се от доброволни подяния и имали нещо като монашески общности, в които събирали подаянията и се хранели общо. Подобна дейност развиват и Христос и учениците му.
Те обаче са повлияни и от произлязлата от  терапевти юдейска секта на есеите. Те били по-масова секта. Общностите им достгали до няколко хиляди души и не можели да се изхранват от подаяния и лечителство в бедна Юдея. За това те се занимавали с общо земеделие и занаяти за да се прехранват. Христос и учениците му например освен лечитество били и рибари, а самият  Христос бил занаятчия дърводелец.
Историята за разпването на кръст от първосвещениците всъщност е заимствана от преданието за друг есеиски Месия и пророк - Учителя на правдата от Кумранската секта. Той живял ІІв. пр.Хр. и се борил срещу първосвещениците в Ерусалим. Те го рапънали на кръст. Но това е от времето на независимата Хасмонейска Юдея, а не на римляните.
Исус Христос, всъщност Христос значи Месия на старогръцки, та Лечителят Месия вероятно се борил срещу римляните именно като Месия - самопровъзгласил се цар въстанал срещу Рим.
Историята познава един Месия чудутворец дошъл от Египет и вдигнал въстание срещу Рим. Магьосникът от Египет вероятно е египетски терапевт-лечител. Това трябва да е историческия Исус от Назарет цар юдеиски - Лечителя от болетите цар юдески или Месия-бунтовник.
За разлика от Юда Галилееца и Теудас, които са споменати и отделно в Новия Завет като бунтовници(но като обект на култ, почит Теудас е представен като Йоан Кръстител), египетския маг не се споменава. Това навежда на мисълта че християните умишлено избягват да го споменат за да не се разкрият, кого всъщност почитат. Бое ли се да не направят връзка между "магьосника" - лечителя дошъл от Египет и Лечителя на Болетите Исус Назаретянин и да се сетят, кой е всъщност последния.

"Възкресението"

"Дори по-лош бич за евреите бe лъжепророк от Египет. В Юдея пристигна един измамник, който представи Себе Си за пророк, и наистина имаше репутация на един небесен пратеник. Той събра около себе си около 30 000 грешници, като ги заведе в пустинята на така наречения на Елеонския хълм, от където той е възнамерявал да нападне насилствено Ерусалим, за да овладее римския гарнизон и да властва над хората с помощта на  събраните около него . Феликс преупреден за изпълнението на този план, излезе насреща му начело на   римските тежко въоръжени войници , всички хора също взеха участие в отбраната. Работата стигнала до сражение , египтянина избягал само с няколко от свойте  приближени, по-голямата част от привържениците му падна или бе взета в плен, останалите били разпръснати, и всеки се опитвал да потърси убежище в родината си." - Йосиф Флавий. "История на Юдейската война"кн.2.гл.13.

После се явява на доверените си ученици и им казва да подготвят почвата за завръщането му. Само че подготовката се проточва, не събират достатъчно последователи и апостолите са избити, а Месията умира от естествена смърт както си живеел тайно някъде.
Дори в Индия Шри Нагар има твърдения, че живял там изгнание, което не е невъзможно. В Индия е обичайната страна за политическо убежище от Рим.
Отаналото е мит. Измама създадена от последователите му за да заблудят хората и да намерят подръжници за бъдещ бунт.
Автор: Селски Цар
Мат. 2:15 "От Египет повиках Сина си."
За допълнение ще кажем че Опенхаймер идва от Лос Аламос. а алма на еврейски значи девица - това родило легендата да девата.
Освен това християните Петър и Исус(Айнщайн и Опенхаймер) предупреждават ч етози свят ще загине от небесен огън или уранов огън(Уран е небе на древногръцки)
Тоест те се боели от ядена война  в бъдещето. Както знаем, Айнщайн и Опенхаймер се борели срещу ядреното въоръжаване и заплахата от ядрена война. Нищо чудно че са предупреждавали и древните хора за бъдещето.
Към свойте предания те са прибавили и други, които намерили при маите и други народи и за които са разбрали, че са оставени от космонавти от бъдещето.

Пусни ни Варнава.
Сред групата учени и други изследователи която попаднала в миналото и основала християнството бил и инж. Вернер фон Браун.

Не случайно евангелистът се възмущава толкова, че юдеите предпочели бившия нацист Вернер фон Браун пред своя съплеменик Опенхаймер.
Причините обаче били прости.
Вернер - Варнава не проповядвал сложни неразбираеми философии и учения като Опенхаймер с Бхагават Гита. Не бил социалист и нямал проблем с богатите и юдейските първенци. Философията му била проста: Да избием римляните.
Това искали юдеите.
освен това Вернер фон Браун не е нацист по убеждения, така че отишъл да помага за освобождаването на Юдея заедно с Айнщайн и Опенхаймер. Пък и падането на Рим ползвало неговите съседи германските племена. Можели да вземат някое друго парче Римска територия по-рано от определеното.
Разбира се замисълът за християнството като световно социалистическо движение в древността се провалил. Причината била проста. По това време нямало условия за това. Така християнството се изменило с течение на времето и станало религия опиат за народите.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Антарктида има портал към древността
« Отговор #3 -: Септември 13, 2011, 10:34:56 am »
Цитат
Неотдавна европейската преса писа за новооткрита магнитна аномалия в района на езерото Изток в Антарктида. Адмирал Ричард Бърд се опитал да разгадае тайните на полюсите, като организирал експедиция в района на Южния полюс през 40-50 години на миналия век.

Съществува хипотеза, че земята е куха, а на полюсите се намират входовете за подземния свят, населен с разумни същества. Тези входове са били целта на американския адмирал. Грешката на Бърд била в това, че си е представял входа във вид на реален тунел или шахта.

Всъщност това са енергийни образувания, които не могат да бъдат пипнати с ръце. Според някои изследователи на паранормални явления в района на езорото Изток същесвува нещо, което излъчва електромагнитни вълни.

Всъщност в района на езорото е разположена енергийна врата за паралелни светове. Влизайки в тях можем да се окажем в паралелна Вселена или в някой ъгъл на Космоса. Моге да се пътува във времето, както и получим достъп до всяка информация. Известни уфолози многократно са посочвали, че НЛО често се появяват над Антарктида. Откъде идват тези обекти?

Може да се допусне, че от тайнствените енергийни врати. НЛО не летят в атмосферата с гориво като самолетите. Пренася ги енергиен лъч, струящ от енергийна врата. Подобни врати вероятно съществуват на различни места на планетата. Някои от тях са напълно материални и видими. Други са вълнови енергийни образувания, те не могат да се докоснат, но реално съществуват.

Напоследък са били открити магнитни аномалии южно от Майорка в Средиземно море, в Гранд Каньон, Сащ, в Северна Гренландия, в океана край бреговете на Чили.

Възможно е в тези места да се намират енергийни врати. Данните за тях и точните им координати са засекретени от правителствата, точно като информациите за НЛО. Това е така, защото овладявайки техниката за преместване във времето и пространството, и получавайки достъп до всяка информация се отварят врати за владеене на света.

Затова няма нищо странно в това, че подобни сведения рядко стигат до печата, пише вестник "Зодиак и Мистерии".


Възможно е нацистите от секретната база 211 в Антрактида да са използвали този портал за да проникнат в миналото. Може да са знаели или разбрали за този портал и това да е била истинската цел на база 211. Причината за избор на Антарктида за място на тайната колония може да е бил достъпа до портала във време-пространството там.
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 10:53:37 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Това с портала на Южния полюс е толкова истина, колкото е истина, че Земята е куха - сиреч, пълна смешка.

Избора на нацистите на Антарктида според мен, е следният ( хронологично ):

- СС и върхушката на нацистката партия, както знаете, са търсили древни артефакти като например Копието на Съдбата, Гралаа и т.н
- през 1934-36, 2 експедиции на Луфтвафе, с няколко подводници, подробно изучават Земята на Кралица Мод, като пускат от самолетите вимпели със свастика, и по този начин маркират територия, почти колкото Германия.
- на Антарктида има големи залежи на уран, а както знаем, немските инженери са били много близо до атомната бомба, преди още Опенхаймер и сие да знаят що е то обогатен уран.

Сега, ако знаете как започват "Диалози"-те на Платон, може и да се сетите защо точно Антарктида. Ще ви напомня, че в темата за Атлантида, подробно съм писал за доказателствата, че града на атлантите се намира именно под ледовете. Както знаете, нацитата са били фанатици на тема Атлантида, защото са искали да я открият, и по този начин да докажат арийския си произход.

А най-забавното е, че преди няколко години, учените откриха огромно сладководно езеро, на дълбочина 2-4 км под ледовете, с температура на водата 18 градуса. Езерото се казва Восток. В момента, руснаците и американците конструират машина, която така да пробие ледената шапка, че да не замърси предполагаемата флора и фауна. Машината пробива надолу, като едновременно с това запечатва след себе си. Дали и нацитата не са го открили преди време и сега не си пият шнапса на бреговете на това езеро, размятайки хавлийки със свастика и пошляпвайки каките? Кой да каже...

От всичко, което аз съм изчел и изгледал за Ананерге, Туле и СС експедициите, съм установил следното:

- огромното количество информация, събрано преди войната от експедициите на Туле и Ананербе, дава възможност на немските инженери да постигнат направо чудеса, а именно:
  - летателни дискове с антиграви двигатели; за съжаление, тези дискове не са могли да водят ефективна битка, но за сметка на това са шпионирали много добре ( справка - Курската танкова битка )
 - невероятни за времето си ракети, тип Фау, да не говорим за Голямата берта, дето и до момента май няма такова животно

Подводницата U-931, която руснаците удрят, носи допълнително инфо - тъй като по-голямата част от екипажа се дави, руснаците успяват да спасят няколко човека, преди подводницата да потъне. Оказва се, че подводницата е пътувала към Антарктида и е превозвала голямо количество..какво? Живак.

А сещайте се защо им е бил, имайки предвид Вимааните с какво са се движели според индийските древни текстове...

А всъщност, исках да споделя защо именно Антарктида:

- вероятността там да е града на атлантите;
- езерото Восток, ако са го надушили тогава - източник на вода и може би енергия;
- от Антарктида, можеш да удариш всяка една нация успешно, особено по вода;
- и в крайна сметка...бая си е далеч от лукави погледи и можеш да правиш каквото си искаш там:)
- да не забравяме, че Ананербе подробно изучават картите на Оронсо Финей и Пири Рейс - на първата, както знаете, Антаркида е нарисувана без ледената шапка ( справка - книгата "Карти на древни морски крале", проф. Чарлз Хепгуд - задължителна книга за всеки топ-коспиратор, който не иска да му се смеят за портали и кухи планети...)

Поздрави,
Оберон
« Последна редакция: Май 04, 2012, 20:37:00 pm от Oberon »
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен stoicho85

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 105
" По добра съдба имали Изпадналите, които отишли в Стария свят. Те пак дошли от Бермудите. Имали морски кораби, подводници, самолети, вертолети, дилижабли, танкове и БТРи. Такива са изобразени и в египетския храм в Абидос."

За това специално, не е ли имало няколко издълбани рисунки и са се наслоили в такива форми?

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
" По добра съдба имали Изпадналите, които отишли в Стария свят. Те пак дошли от Бермудите. Имали морски кораби, подводници, самолети, вертолети, дилижабли, танкове и БТРи. Такива са изобразени и в египетския храм в Абидос."

За това специално, не е ли имало няколко издълбани рисунки и са се наслоили в такива форми?

Ти въобще, приемаш ли ги насериозно постовете на bai_lun, или само аз си мисля, че това е шега?
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
"Християнството е създадено от група попаднала в миналото от портала във време-пространството на Бермудския триъгълник или от друг портал в пустинята Ню Мексико, където също се наблюдават странни явления.
Любопитно е ,че в групата участват учени като Айнщайн, Опенхаймер и др.

Например св.Петър всъщност е Алберт Айнщайн, а ключът за небесата е ключовата за физиката Теория на относителността"

Това ми звучи наистина адски сериозно, да не говорим за БТР-ите....
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27