Автор Тема: Какво трябва да знаем за света. НЛО, биополета и др.  (Прочетена 1761 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bai_lun

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 143
Земята не център на Вселената.
Ние не сме богозбрани, образ и подобие божие.
Ние сме просто плод на мутагенни фактори и борбата за оцеляване на група маймуни някъде в Африка. Разумът е приспособление за оцеляване което сме развили за да компенсираме липсата на големи нокти и зъби.

Астронавтите не са богове дори да не са идентефицирани. НЛО - неидентефициран летящ обект.

Материята освен вещество е и поле. Полето не го виждаме и усещаме, поне повечето хора не го усещат. Полетата обаче съществуват независимо от сетивата и оказват влияние. Може да го проверите например с някой магнит.
Човекът също излъчва полета. Тези полета оказват влияние на материята. В това няма нищо езотерично, а е чиста физика.
Няма духове и магии - просто някакви полета.
С тези полета може и да се влияе на човек. Така някои хора използват полетата за лична изгода и тъмни цели. Навремето му викали Черна магия и ги наказвали подобащо - опичали ги на клада.
Днес напук на науката, която доказва съществуването на невидимото, на полета, няма наказания и ограничения срещу тези престъпници на полево ниво.
Утехата е че тези виляние са сравнително слаби, нямат толкова силен ефект, но все пак ефект имат. И ако някои краде по малко и го наказват, ако някои трови някого по малко за да го убие и той се наказва, няма кой да преследва полевите престъпници, които правят това.
Борбата за надмощие в света се води и на полево ниво. Това крият от нас службите и други тайни организации.
Иначе науката знае защита от полетата, но борещите се не позволяват да се използва масово за да не им отнеме силата, предимството в световната борба. Но се ползват ограничено за техните нужди, за нуждите на тяхната борба.
Така хората нямат друга защита освен традиционните рецепти за такава останали от стари времена.


Ние не сме сами в този свят. В космоса имаме поне компания от астронавти пристигнали от бъдещето.Черните дупки са портали във времето и прехвърлят корабите им от друго време, от бъдещето. Те са земляни и за това се борят за Земята. Хора като нас, с нашите несъвършенства, но пренесени във времето и космоса. Тези хора не еманация на доброто и злото, те просто следват своята политика и интереси, както го правим и ние на Земята.
Те се давят за кокала - Земята и за това са ни превърнали в неутрална спорна зона.
Не се намесват директно и за това ни озадачава че виждат техните НЛО понякога, а те нямат никаво желание да контактуват с нас.
Те наистина не искат да контактуват с нас. Те имат свои планове и не искат ние да им ги развалим и да им се бъркаме.
Тези планове едва ли биха се харесали на повечето от нас, тъй като Земята е наш дом, те обаче искат да я завладеят за себе си.
Нас какво ще ни правят, вече е друг въпрос. Дали ще ни избият или заробят някъде да не им пречим тук, те ще си решат.
И сега имаме такива проблеми на Земята. Всички империи са се мъчили да завладеят света с различен успех. Тежко е било на победените. Тежко е и сега. Тежко ще бъде и тогава.
Империализмът земен или космически е все тая. За победения няма значение дали ще го трепе астронавт на летяща чиния, или пилот на самолет.
Проблемът с империализмът няма как да бъде решен. Той дълбоко вкоренен в човека като волята за власт.
Просто борбата е безмилостни жестока и тежко на победените.
Всичко друго е илюзия.
Отношението на земните жители с НЛО е подобно на отношението на индианците и колонизаторите. Или ще ни избият, или ще ни натикат в резерват. Единствената надежда е да спечелят нашите астронавти, а не другите. Така ще се реши, коя нация ще владее Земята и ще решава, какво да прави излишните.
Не е много радостно, но такова е положението.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27