Dom, честито!
Пробвай да ги метнеш в камерата на хладилника за 10-15 минути, ако се запънат да излязат не ги мъчи, както каза и sidewinder - те и така си работят.
Народе, избягвайте да леете в плексиглас, плексигласа е полистирол - т.е. близък роднина на смолите, или по-точно на разтворителите в тях и докато зреят влизат в реакция, тънкия слой олио може да не е достатъчен да я предотврати. Разбира се, това не важи за всички видове полистироли, виждала съм добри оргонити в полистиролени чашки за кафе, обаче аз пробвах да отлея кристални мандали в едни полистиролени капачки, харесваше ми формата им.
Мани-мани, добре че съм сръчна, едва изчоплих после остатъците от капачките

по-добре не рискувайте. В полиетиленови съдове може да се лее без проблем. Използвам няколко вида и размера полиетиленови кани и канчета, докато свещенодействам, после ги захлупвам върху полиетиленова торбичка да се оттече остатъка от смолата и съдовете ми остават почти съвсем чисти за следващото леене, е ако съм оцветявала съобразявам съдовете по цветове. Мястото, където работя, изглежда като лаборатория на вещица, само врящ казан няма... и метлата ми е паркирана зад вратата