Sidewinder, споко, Tangrata_ просто си вампири внимание ;D Форумното пространство изобилства от подобни "спасители", то де да беше само в този
форум/тема. Досегашният ми опит показва, че най-добрата политика в случая е тотален ИГНОР.
Tangrata_, предлагам ти да се регистрираш в някой форум на скептиците, на тези, които не вярват на нищо, в което не могат да се блъснат. Хем няма да четеш неща, които не ти понасят, хем няма да ни разводняваш темата. Вече всички сме наясно с мнението ти за оргонитите и за останалите участници в темата. Това просто си е само твоето мнение, прояви малко вкус и стига вече ни го натрапва.
Пише се силф и идея си нямаш колко материали съм изчела за тях, не знам какви са твоите източници, но това което си написал е откровена глупотевина.
Преди година изчетох купища сайтове и форуми за оргонитите, включително и един форум на скептици, мнооогггооо крайни, на мен пък тези форуми не ми понасят, ама този ми беше забавен, да ги наблюдавам как от девет дерета вода носят, абе пълна йезуитщина ;D Та в този форум имаше тема анти-оргон и анти-оргонити, два три месеца беше супер активна, бълваха и бълваха и бълваха, само както те си могат... Та един ден на една gifting група им писна и им разпратиха подаръци оргонити по куриери за своя сметка. Можеш ли да познаеш какво се случи - бълваха още три-четири седмици и темата постепенно замря, тотално

. Миналата вечер отделих няколко часа от времето си, за да намеря в архива си линк към този сайт специално за теб, за съжаление линка не работи, явно форума им се е възнесъл.
Преди да започна да ти прескачам постовете, е добре да ни напишеш ти в какво вярваш, може пък да започнем да те разбираме, щото до тук освен крайно отрицание на всичко, обсъждащо се в темата аз нищо смислено/градивно в твоите постове не срещнах. Последен шанс да ти разбера позицията и натискам игнора