Автор Тема: Империята на трите града  (Прочетена 7809 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Империята на трите града
« -: Май 12, 2011, 19:36:37 pm »
                          The Vatican
Ватикана управлява приблизително над два милиарда души.Държавата Ватикана има богатство като никой друг на света и също така безброй бизнес отношения с много институции включително с Ротшилд и Съединените Щати,големи петролни компании(Shell например),General Electric.Това колосално богатство се съхранява в Rothschild Bank of England и U.S.A`S Feredal Reserve Bank.Видимия управник на тази империя е папата,един от най-богатите хора на планетата(ако не и най).
Докато хората умират от бедност и нищета,изкарващи по-малко от 3 лева на ден,Ватикана печели от стоковата борса и проповядва да се дава на нуждаещите се.Католическата църква е най-големия собственик на имоти и несметни богатства от който и да било по света.Притежава повече от която и да е банка,корпорация или правителство.През тъмните векове Ватикана е взела всички пари и знания на бедните и ги е държала на тъмно за истинската природа на нещата за да бъдат повлияни и управлявани по-лесно.Няколкото кръстоносни похода, инквизицията заличаващи толкова много животи.И всичко в името на Бог.
Флаг

Герб

Карта


                         The City of London
Разположен в центъра на Лондон,точно като Ватикана в Рим, Лондоското Сити е също частен град-държава.
Става независим град-държава когато през 1694г. Крал William 3-ти приватизира и дава контрола на Англия и нейното богатство на банкерите и тяхните съюзници.През 1812 Nathan Rothschild взима контрола на The Bank of England като разбива пазара, същия трик използван при голямата депресия в щатите.
Днес City of London е най-богата квадратна миля в света заради концентрацията на финаси.
Градът-държава има свой собствен флаг,закони,съдилища,полиция и също като Ватикана и Окръг Колумбия не плаща данъци на никой.Това е домът на Британското масонство,както и централа на световния паричен картел известен като The Crown.Това не е британското кралско семейство, а частна корпорация  City of London.Има съвет от 12 човека служещи на корпорацията начело на която седи the lord mayer.Тези 13 представляват 13-те най-богати фамилии на света.Rothschilds,Warburgs,Oppenheimers,Schiff и др. управляват The Crown Corporation of London.Те имат земи по целия свят-Канада,Австралия,Нова Зеландия,Америка.
Флаг

Герб

Карта


               District of Columbia (The Mall)
В центъра на Вашингтон се намира District of Columbia.
Флагът на The District of Columbia има три звезди, по една за всеки град-държава.Заедно с The Vatican и The City of London образуват Империята на трите града.City of London контролира икономиката,духовноста се контролира от The Vatican, а военната мощ от District of Columbia.Всеки град с по един обелиск.Актът от 1871 позволява на District of Columbia да работи извън конституцията на щатите и да бъде отделно корпоративно "същество" опериращо абсолютно извън интересите на американските граждани.
Флаг

Герб

КартаВсичко това може да се смята като резюме на филма  Ring of Power: Empire of the City.
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен znaesht

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Re:Империята на трите града
« Отговор #1 -: Май 23, 2011, 19:57:10 pm »
Хубава тема! Искам да насоча вниманието и към един още по-малко известен град-държава. Това е държава на рицарите йоанити, още така известни и като хоспиталиери или рицарите на Малта. Те са били религиозно-войнишки орден, конкуренция на тамплиерите. За разлика от тях не са унищожени от папата, а са се ползвали с неговата благосклонност. Други обаче са били техните врагове - османските турци. Те ги изхвърлят от морската им база на о. Родос, след това обсаждат и Ла Валета, столицата на Малта, където се били установили. /Оттам идва и едно от имената им/.
Та и ето малко инфо за щаба им в Рим: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B8

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=9313&edition_id=129&format=html

http://novinar.bg/news/maltijski-ritcar-n1-dojde-v-balgariia-kato-darzhaven-glava_MTg2NDsxOA==.html ей тва чиче е един от баш масоните  8)
« Последна редакция: Май 23, 2011, 20:02:42 pm от znaesht »

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re:Империята на трите града
« Отговор #2 -: Май 23, 2011, 20:29:28 pm »
Не можах да разбера как се прави връзката между тези 3 града?

Дадено е някакво конспиративно описание на градовете, но не се казва, кой ги е избрал тези градове, защо, как, кои са тези хора, какви са, каква е структурата им...

Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Re:Империята на трите града
« Отговор #3 -: Май 23, 2011, 20:50:44 pm »
Преведох само части от филма, който е най-долу на линка.Сметнах за добре, просто да го представя,а вие да го изгледате.
Връзката аз я виждам в нечистата троица.
Мисля че в едно от пророчествата в корана се говори(подобно на трите града но става въпрос за държави в пророчеството) ,че преди страшния съд "тъмния" ще управлява света еди колко си дни чрез Великобритания,после по-малко дни чрез Америка,а най-накрая чрез Израел.
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re:Империята на трите града
« Отговор #4 -: Май 23, 2011, 21:01:26 pm »
Аха, разбрах сега.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27