Нека видим какво се случи на този свят ден:
• стотици земетресения разтърсиха Невада, което раздвижва магмата в района и може да доведе до избухване на вулкана под Йелоустоун (което ще е краят)
• японската радиация продължава да се разпространява с пълна сила в северното полукълбо, замърсявайки океаните и посевите
• либийските сили продължават да бомбардират бунтовниците и да убиват хора
• силите на реда на сирийското правителство убиха над 300 протестиращи по улиците
• Европа страда от най-жестокото засушаване от век насам
• индийския гуру Саи Баба умря на 85 години от болест на дихателните пътища (точно на великден – абсолютен ритуал!)
Междувременно България отново даде курбан на свой голям „християнски“ празник след много жестоко, почти невъзможно убийство на 6 деца от една кола. Отново – абсолютен ритуал. Не знам дали за него имат вина българските масони или е просто резонанс с демоничните сили, които се манифестират от глобалните ритуали на илюминати на този ден. Факт е, че всяка държава е дала по едно подобно жертвоприношение (особено на деца). Енергията от тези магически сатанински ритуали търси слабо звено и удря там, където може, защото ритуала се ръководи от съзнателно астрално същество с определена задача. Това събитие не е случайно и е част от ритуалните чествания в знак на Ищар.
Както виждате нещата се случват пред нас и навсякъде по света. Не трябваше ли това да е деня на възкръсването на Светлите сили?
Не е, защото никога не е било.
В моя часови пояс 2 и 2 все още е 4.
Дано и при вас да е толкова.
http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/321-2011-04-27-01-25-26.htmlПо принцим материала е много изчерпателен и няма какво да се коментира. Нещата са ясни. И все пак си мисля, че би трябвало да се поразмислим над събитията, които последваха около така наречения великден. Да, велик но от друга гледна точка. И на мен не ми даваше мира тази нелепа смърт на шесте деца. А петте са момчета! Много странен факт, като се има напредвид как на този ден в древноста са си рязали пенисите и са ги хвърляли в/у олтара. Може и да съм мнителен, но за мен това не е за пренебрегване. Искам да попитам, това астрално същество, може ли по някакъв начин да бъде спряно? Освен с това, да се спре с ритуалните обичаи за уж великия ден? Защото АЗ лично не виждам как ще забраним на милионите фанатизирани зомбита, които са фенове на християнската религия да осъществяват ритуалите си.
Поздрави
ARRI
п.п. И това не е единствения черен великден. Ако се разровиме из нета, има много такива
. Което разбира се, не е случайно.
http://parvomai.net/index.php?module=news&action=details&id=59859 Чудех се къде да сложа темата, и ми се стори подходящ раздела за контрола над Съзнанието, но ако прецените, че не е за тук, преместете я.