Дадох пример с игрите, понеже там е симулиран този шум, който е много близък до моя. Иначе игри играя рядко и то предимно Quest-ове, където знаем има повече логическо мислене.
Hacko, благодаря отново. Ще прочета и сайта, който си препоръчал.
Витамин В12 - значи да наблягам на пвоече млечни продукти, че аз откакто се помня винаги съм консумирал доста сирене и кашкавал, друг е въпроса в днешното сирене колко мляко има...
Витамин В9 е лесен да се набави сега, понеже се съдържа в маята, зеления лук, граха, салатата, спанака, зелето, бобовите растения, морковите, картофите, гъбите, печените бъбреци, яйцата и кашкавала.
* също откакто се помня консумирам често боб, грах, спанак, моркови, картофи и т.н. Не вярвам да имам дефицит на един от двата витамина от група B9 и B12.
Богати на цинк храни: морски дарове, млечни продукти (най-много е в твърдите сирена), пълнозърнести култури, семена, ядки, бобови култури и леща.
Тук също смея да твърдя, че често консумирам доста от изброените неща.
marmozana, благодаря и на теб.
Остана да пробвам само препоръката от marmozana с листата от Гинко Билоба.
Но в краен случай, ако нищо не помогне ще прибегна и до хранителните добавки по рецептата на Наско, която е посочил.
Наско, това с магнитните гривни ми изглежда фалш. Някъде бях, чел, че са ги съдили. Там ефекта ще е по-скоро placebo.