Автор Тема: Вълни цунами удариха Япония след катастрофално земетресение !  (Прочетена 110946 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
Въпросът е "КЪДЕ Е В МОМЕНТА ЯДРЕНОТО ГОРИВО НА РЕАКТОРИ 1,2,3 ?"
Аз знам КЪДЕ Е , А ВИЕ?

Сподели тези твой знания, но както ти казаха вече, щом работят къде може да е това гориво ?
" Trust no one."

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Горивото може да се е стопило и да е пробило реакторите, но дали е така, няма официална информация от японските власти.

От два реактора на АЕЦ „Онагава” в Япония изтича радиоактивна вода

08 април 2011 | 07:30 | Агенция "Фокус"

Токио. Радиоактивна вода изтича от резервоарите на два от реакторите на АЕЦ „Онагава” в Япония. Това съобщи телевизия Ен Ейч Кей, позовавайки се на компанията оператор на централата „Токио електрик пауър”. Радиоактивната вода изтича от повредените първи и втори реактор на АЕЦ-а.
От японската компания съобщават, че до момента не е регистрирано повишаване на нивото на радиация в района около атомната електроцентрала.
АЕЦ „Онагава” се намира в префектура Мияги, където милиони домакинства останаха без електричество след ново силно земетресение.

http://www.focus-news.bg/?id=n1511586

« Последна редакция: Април 08, 2011, 12:10:02 pm от Raw Deal »
Dreams are messages from the deep.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Попаднах ,на много интересен филм...Може би, има някаква връзка...                http://zamunda.net/details.php?id=256783

Неактивен Rado

• Четящ
  • *
  • Публикации: 143
    • Infernal Works
"Японски учени на база глобални данни изчисляват, че Япония ще потъне под водата в продължение на 40 год. поради преместването на тектоничната плоча, намираща се под Японският архипелаг постепенно на запад." Ако това е вярно значи някой може да го ускори.
...Infernal Works...

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
Естествено, Япония така или иначе е щяла да потъне, може и да не е след 40 години...Има фактори които го ускоряват.
" Trust no one."

Неактивен raliko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
Едгар Кейси е предсказал потъването на Япония,така,че нищо чудно и да познае.
Боиш ли се от Мрака,превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото./Африканска поговорка/

Неактивен Witch

• Четящ
  • *
  • Публикации: 65
Попаднах ,на много интересен филм...Може би, има някаква връзка...                http://zamunda.net/details.php?id=256783
fry, ти гледа ли филма? В момента го тегля. Може да го пуснеш в темата за интересните филми, или как се казваше - убягва ми.
Естествено, Япония така или иначе е щяла да потъне, може и да не е след 40 години...Има фактори които го ускоряват.
Може да вземем част от японците в БГ  8), казват че биха ни помогнали да оправим милата ни родина...
Пролетния карнавал на вещиците не е за изпускане!

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
Гледах го филма, нищо особено. :(

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Руско издание: Ванга предсказа ядрената катастрофа в Япония
 :-X

В резултат от радиоактивно замърсяване в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растения. Това предрекла пророчицата Ванга за 2011-а година, сензационно съобщи вестник "Комсомолская правда".
http://dnes.dir.bg/news/japonia-vanga-predskazanie-8223318

Според Вас, това истина ли е, или е поредната манипулация с Ванга?

« Последна редакция: Април 09, 2011, 00:19:48 am от ARRI »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
Не знам за вас но на мен ми омръзна от всичките тези предсказания. Може и да са предсказали "нещо", но в момента медийте само използват тези хора, които са казали "нещо".
" Trust no one."

Неактивен Rado

• Четящ
  • *
    • Infernal Works
Има 2 факта по който тя може да е права:
1 Видяла го е
2 Колко е лесно в днешно време да направиш заметресение само няколко гигавата вълни и готово, по-готина технология, и др.Доста хора си играят на пророци и предсказват заметресения (и миналото, пък и сега).И в крайна сметка те могат да направят заметресение в която си дата или около датата и човека който го е казал вече е ясновидец.Искам СЛАВА (да се издигна в обществото примерно) питам моя приятелски кръг (досещате се кой) къде смятат да правят заметресение, ураган, или др. те ми казват и след което аз казвам на хората и БАМ ето ми славата на професор на геология или ясновидство и др.
...Infernal Works...

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
Ванга предсказала нещо, а ние разбираме за това от....руснаците. :( :nea:

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Има 2 факта по който тя може да е права:
1 Видяла го е
2 Колко е лесно в днешно време да направиш заметресение само няколко гигавата вълни и готово, по-готина технология, и др.Доста хора си играят на пророци и предсказват заметресения (и миналото, пък и сега).И в крайна сметка те могат да направят заметресение в която си дата или около датата и човека който го е казал вече е ясновидец.Искам СЛАВА (да се издигна в обществото примерно) питам моя приятелски кръг (досещате се кой) къде смятат да правят заметресение, ураган, или др. те ми казват и след което аз казвам на хората и БАМ ето ми славата на професор на геология или ясновидство и др.

Mислиш, че приятелския кръг на Ванга, са били тези, които използват HAARP, или нещо не съм разбрал :-X?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Rado

• Четящ
  • *
    • Infernal Works
Не нямах това предвид имам предвид че така отклоняват вниманието за да не се види друго нещо.
...Infernal Works...

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
Японските бежанци от атомната криза пренебрегват предупрежденията и се завръщат по домовете си

09 април 2011 | 12:30 | Агенция "Фокус"

Токио. Жителите на градовете в близост до засегнатата от земетресението АЕЦ "Фукушима 1" често се завръщат в домовете си, пренебрегвайки предупрежденията за здравето заради най-големия ядрен инцидент от "Чернобил" насам, предава АФП.
Други хора никога не са напускали района, отказвайки да се евакуират от 20-километровата зона около АЕЦ "Фукушима 1", наложена в началото на изпускането на радиация от атомната електроцентрала.
В град Минамисома най-малко 57 души се намират в зоната от началото на ядрения инцидент, причинен от разрушителното земетресение и последвалото го цунами на 11 март.
"Ако те кажат, че не искат да напуснат, не можем да ги принудим", заяви анонимен официален представител на местните власти.
"Общински служители и спешни екипи ги посещават, но те отказват да напуснат домовете си", добави той.

http://focus-news.net/?id=n1512042

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27