Автор Тема: Вълни цунами удариха Япония след катастрофално земетресение !  (Прочетена 110988 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
Фалшиви новини...нищо ново. От като стана катастрофата, медиите ни заливат с тонове и тонове фалшива информация, само искат да ни промият мозъците.
" Trust no one."

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Предлагат ни сандвича лъжа-истина, лъжа-истина с цел объркването ни.
« Последна редакция: Април 06, 2011, 20:44:43 pm от Mirotvorec »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен gabriella33

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
Абе хора що се шашкате излишно, стоя йод.Солта в България съдържа нужното количество за профилактика,а ако има радиация и си мислите ,че йода ще ви предпази много се лъжете.Може да защити щитовидната жлеза,а растенията и животните дето ядем кой ги е предпазил?Всичко е една ненужна истеризация....Да не забравяме,че йода колкото е полезен,толкова е и вреден.
ЮДА ПРЕДАДЕ ХРИСТОС И ТОЙ ОТИДЕ В РАЯ.ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ЮДА?

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
Кой се шашка ? Просто обсъждаме новината.
" Trust no one."

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Изобщо не се шашкам. В България радиация няма, няма и да има. 8)
Dreams are messages from the deep.

Неактивен the_one

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
До последно вярвах, че бедствието в Япония е природно!

През 1995 на пазава излиза една игра: "The Illuminati Card Game"! В някои от тези карти са отразени горящия пентагон и атаката над световния търговски център. Обърнете внимание на следните карти(от същата игра):

Часовниковата кула да ви се стори позната, часът съвсем случайно ли е 3 без 5? :) Ето една подобна кула, намира се в Токио:

Замислете се на хронологията на следните три събития:
11 септември 2001
11 март 2004(бомбите във влаковете в Мадрид, със сигурност е конспирация)
и точно 7 години след терористичния акт в Мадрид - цунами в Япония!

Ех, тези хора със сигурност се мислят за боговете на света, до този момент не бях напълно убеден, че ХААРП съществува! Това е жестоката истина - няколко десетки илюминатски семейства с едно щракане на пръсти и могат да породят какъв ли не катаклизъм!

Ето и две клипчета, заслужаващи внимание в youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=vlDm8cg9VyY
http://www.youtube.com/watch?v=8mP-RRLAYUc

Неактивен Rado

• Четящ
  • *
  • Публикации: 143
    • Infernal Works
Забелязахте ли картинката на която пише earthquake.Това обяснява някой неща.И защо през периода на "студената война" америка и русия се конкурираха толква.Технологията е напреднала до такава степен че учен може да изобрети двигател задвижван с вода за 668.2 дена за да го направи, и 666  :diablo: :lol: за да бяга от световните петролни магнати за да не го убият. ;D.И все пак земята си има естествен електромагнитен резонанс.
...Infernal Works...

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
Видях информация за тази игра, и си мисля че може би, Steve Jackson Games (компанията която е създала играта) да има нещо общо с някоя от тези организации. Даже и логото на компанията е една пирамида и върху нея Окото на Хор.

http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati_(game)

http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Jackson_Games
" Trust no one."

Неактивен The_One_Without_A_Name

• Четящ
  • *
  • Публикации: 32
  • Не се закачайте с мен :)
До последно вярвах, че бедствието в Япония е природно!

През 1995 на пазава излиза една игра: "The Illuminati Card Game"! В някои от тези карти са отразени горящия пентагон и атаката над световния търговски център. Обърнете внимание на следните карти(от същата игра):
Картата с часовника който споменаваш се отнася до Лондон, по точно Олимпийските игри , мисля че следващите игри ще се играят там, та вероятно ще има неприятности. Бях го чела някъде това.  ЗАбележете , че хората на картата са облечени в цветовете на няколко нации.
Unless your name is Google, stop acting like you know everything. Don't like me?! Well f.u.c.k of!!

Неактивен the_one

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4

Картата с часовника който споменаваш се отнася до Лондон, по точно Олимпийските игри

Щом си го чела някъде, значи е било написано някъде, а щом е било написано някъде, значи е вярно.
Напълно възможно това да си го чела във фейсбук! С умовете във фейсбук не мога да споря, щом те виждат Лондон на картинката, Лондон е! Точка! Факт!

Неактивен The_One_Without_A_Name

• Четящ
  • *
  • Публикации: 32
  • Не се закачайте с мен :)
Не, не става дума за фейсбук! Има разясняване на тези карти - но наистина не се сещам къде беше това инфо, на същата тема има и клип във ютуб, и там казват същото за картата с кулата и часовника - Лондон.
И не казвам че това е вярно -  а само споделям какво зная. Ти сигурен ли си например, че става дума точно за Япония?
Хех,не знам какво общо има фейсбук с темата и защо намесваш хората и умовете им, но щом според теб има връзка- ОК  :lol: -ако там имаше такива групи, нямаше да съм във хнет  ;).
« Последна редакция: Април 07, 2011, 08:53:40 am от Mirotvorec »
Unless your name is Google, stop acting like you know everything. Don't like me?! Well f.u.c.k of!!

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **

Щом си го чела някъде, значи е било написано някъде, а щом е било написано някъде, значи е вярно.
Напълно възможно това да си го чела във фейсбук! С умовете във фейсбук не мога да споря, щом те виждат Лондон на картинката, Лондон е! Точка! Факт!

;D Поздравления за страхотната логика.
" Trust no one."

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Лондон ли? На мен пък ми прилича на часовниковата кула в Свищов. :P

Японското морско дъно до епицентъра на разрушителното земетресение е изместено с 24 метра

07 април 2011 | 06:27 | Агенция "Фокус"

Токио. Земетресението в Япония, което опустоши североизточната част на страната е изменило с 24 метра морското дъно в близост до земетръсния епицентър. Това предава Ройтерс, позовавайки се на японските крайбрежни охранителни власти.
Земетресението с магнитуд 9 по скалата на Рихтер е едно от най-големите в световната история.
Извършеното движение на морското дъно е четири пъти по-голямо от което и да е изменение от предишни земетресения в Япония.
Земетресението също така е повдигнало морското дъно край брега на японската префектура Мияги с три метра.
Вследствие на земетресението и последвалото го цунами 28 хиляди души са загинали или се намират в неизвестност.

http://www.focus-news.bg/?id=n1511192
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
28 хиляди души са голяма бройка, чудя се, колко време ще им трябва да се възтановят ?
" Trust no one."

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
Може и да са много повече.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27