Black Adder, разкрити сме
Предлагам да прибереш останалите запаси от спиртни продукти и да се омитаме на Венера в 26-тото измерение.
Въх, стреснах са.
Как са мъкнат 40 кила ракия в плетени дамаджани по дългия път към Венера?
Ти знаеш ли какво прави радиацията с прасковената ракия?? А па за 26-ътото измерения да не говорим, още ми нагарча в устата от последния път кога пихме там.
Направо не ми се мисли как ще издържим тоя път.
А тия масони, дето им гепихме пачките да ги рекламираме у сайта, мислиш ли, че ще ни оставят да се измъкнем безнаказано?
Казвах ти аз - дай да я караме по-кротко, стигаха ни парите от МОСАД колкото да си киснем краката на Хавайте (е верно, не всеки месец), ама ти не - дай да направим удара, та дай да направим удара.
На ти ся. Ей го на, другарят
bai_lun не е вчерашен, тутакси ни разкри, язък ни и за новите рептилски костюми на обратно райе дето си поръчахме за св. Валентин.
А най ма е яд за бараката в Охайо. С колко зор я изкрънкахме от FBI, верно, само на 3 етажа беше, ама пък басейна не беше чак толкоз малък. Помниш ли кога сбрахме целият отбор украинки по синхронно плуване, дето после се оказаха че били руски морски пехотинци под прикритие, пратени от ФСБ?
Айде, аз почвам да сбирам дамаджаните и да товаря в лагерната количка, в 02:02 h Московско време ще та чакам на резервния вход на Байконур.
Форума - вълци го яли, крокодилската кожа ми е по-скъпа.
Има ли място на кораба за моята скромна личност.Ако може да бъда до прозореца.
Ако си съгласна да правиш ти марсианската салата по шопски - зимаме та.