Автор Тема: Николай Левашов ???  (Прочетена 17892 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Николай Левашов ???
« -: Януари 29, 2011, 21:50:00 pm »
Поканена съм на демонстрация на лечения от ученик на Николай Левашов. Когато потърсих информация на него намерих шокиращи неща - например приятелката му е убита миналата година във Франция - половината сайтове твърдят, че е изумителен лечител, а половината - че е шарлатанин....

Ето му сайтовете:
www.levashov.org
www.levashov.info
www.levashov.name

Аз съм практична и логична душа, която все пак попадна и проучи за няколко години леченията от разстояние, както и сканиране / виждане от разстояние и (простете) за невежеството, но не виждам никъде как лечителя "намира" пациента си в пространството и как лекува само него, за което съответния клиент си плаща астрономична телефонна сметка.

Даже "похарчих" малко пари да пробвам такъв лечител, където се плащат много пари, когато се избере специален номер и ... бях разочарована разбира се. Първо той каза, че няма ясна връзка с мен и аз не му казвам ясно проблемите си и второ, ме положи на "балансираща сесия" ПРЕДИ да е пита за проблемите за да му текат минутите.

Robert Ginsburg - американеца който ще изнесе лекция през март ще се опита да говори за катарите, без да знае, че нашите богомили са в основата на всичко, ще се опита да ми доказва, че ние имаме безсмъртни души (което ние си знаем), ще се опита да говори за 7-тела (или реалности-като откритие на Левашов), които ние знаем от Петър Дънов...и ми се иска да отида и да му задам няколко неудобни въпроса...

Извинявам се, ако съм малко нервна, ама ми писна Запада да открива Българската мъдрост и да я предствя за своя (както и руснаци, които са имали баби във Волга България)!

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #1 -: Януари 30, 2011, 02:16:51 am »
Щом става въпрос за пари, шарлатани са. ;)
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2011, 03:49:25 am »
Тina,не е нужно толкова много нерви.
Информацията Ви не е вярна. На посочените от Вас сайтове
www.levashov.org
www.levashov.info
www.levashov.name
както и на българската версия на сайта на Николай Левашов - http://www.levashov.byethost16.com наистина са качени оздравителните видеосеанси. Цитирам информация от главната страница: "Сеансите оказват възстановително и общоукрепващо въздействие върху организма на гледащия ги зрител. Видеосеансите могат да се копират и използват безплатно. С малко упоритост и търпение могат да бъдат постигнати невероятни резултати в оздравяването на собственото ви тяло." Нищо повече, нито дума за пари: нито за малко пари, нито за много.
Освен това на сайта са качени книги на Николай Левашов. Книгите му съдържат "Уникални знания, които до сега не са били достъпни за всички желаещи. Това са Знания за Загадките на Живота, за състава на Вселената, за Същността, Разума и за още много други неща..." Всичките му книги са за безплатно копиране.  
На сайта повечето книги засега все още са на руски език, но има и преведени книги: фрагмент от книгата на Николай Левашов "Същност и Разум", Том I (тази книга е преведена изцяло и е на етап редактиране)и фрагмент от 2-ри том на автобиографичната книга на Н.В. Левашов "Огледалото на моята Душа" (5-та глава “Пролетните грижи-2 и лятното им продължение” и 6-та глава “Медитация, ах медитация...”). Пак повтарям, всичките му книги са за безплатно копиране. Преводът е направен също съвсем безплатно с цел да можем и ние българите да се докоснем до невероятните знания.
Що се касае до "ученик" на Николай Левашов, на "демонстрацията на лечения" на който Вие сте били поканени, бих искал да Ви посъветвам да не бъдете толкова доверчива - опасно е. Наистина има много шарлатани, всеки може да обяви себе си за ученик на Николай Левашов, на Айнщайн, на Христос или Дънов. Николай Левашов вече много отдавна, откакто е напуснал Щатите няма ученици, но е основател на Движение "Възраждане. Златен век" - хората в него работят по убеждение - също съвсем безплатно - по-подробно вижте на http://www.rod-vzv.info/
Със здраве!
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 12:08:30 pm от Liubo »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2011, 21:05:56 pm »
Благодаря Любо!

Моите притеснения са следните: Този американец - ученика на Левашов, ВЗИМА пари да лекува хора по телефона, твърдейки, че се свързва мисловно с тях както Левашов.

Аз взимах уроци по екстрасенсно лечение навремето от ученици на Джуна, където последния ден ни обясняваха как да се свържем с някой, който е далеч. Аз лично съм имала успех и то само с роднини, които ми вибрират разпознаваемо и то отвреме навреме. Всеки няколко години се пресещам и пробвам, но пространството (и емоционалното и мисленото) е толкова замърсено и толкова натровено от изкуствени вълни, че дори и собствените си деца не мога да почувствам вече. Не казвам, че всички са така, но искам да посоча, че ИМАМ малко опит в това и цялата тази история...

В днешно време не вярвам някой да може да се справи с "мъглата" от радио, ТВ, микровълнови, клетъчни телефони и депресиращи мисли и настроения на болното население...и да достигне обект - първо да го ДИАГНОСТИЦИРА и второ - да прати в правилното място без изкривявание лечебна енергия.

Вие какво мислите? Имали ли сте опит с това?

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2011, 11:52:30 am »
Теоретично всеки може да прати енергията си в “правилното” място и всеки от нас всеки ден го прави преднамерено или без да подозира. Друг е въпрос, дали нашето въздействие има сила или не. Едните хора имат потенциал, а другите такъв нямат (слаби, болни, уморени и т.н.). Но със сигурност всички осъществяват някакво въздействие, а дали успяват – зависи от силата на това въздействие, а също и от индивидуалните качества на този, върху който се осъществява въздействието (защитната му обвивка, степента на повреждането на физическото му тяло, ако има такова).
За “"мъглата" от радио, ТВ, микровълнови, клетъчни телефони” – мога да кажа, че това са друг тип вълни, а хората въздействат един върху друг на нивото на така наречената “dark matter” – това много добре е описано в “Нееднородната Вселена” на Н.Левашов, но книгата е на руски. Информацията има и в “Същност и Разум”, която отчасти е качена на българската версия на сайта на Левашов - http://www.levashov.byethost16.com, преведена е, редактира се в момента и се качва на страницата глава по глава, след като са готови.
Що се касае “депресиращи мисли и настроения на болното население” – то това няма да се отрази на въздействащия, ако той може добре да се концентрира. Но пък може да се отрази зле на този, който достатъчно продължително време се намира близо до болния или до човек в депресия – “заразно” е (всяко състояние оставя своя отпечатък върху хората от обкръжението).
От своя опит знам, че чувствителността се развива, а много хора въздействат на другите и като нямат чувствителност, мислят, че нищо не правят или че това не се забелязва (както в случай на лъжливата любезност). Много от тях се подлъгват на любезността на обкръжаващите, като ги взимат за почтени хора, а напразно. Много често любезността не означава почтеност, както и обратното почтеният човек не е задължително е любезен. Така че дори и да има “замърсеността” на пространството около нас – едните хора могат да усещат, други като пънове – не усещат нищо ( а често усещат, но или не знаят какво е това, или просто не искат да знаят и робуват на стереотипи).
За въздействието на разстояние мога да кажа следното: въздействах, но бях учуден – защо понякога е успешно, а понякога не. Разбрах го само, след като запознах се с теорията на Н.Левашов. Според него – за да лекуваш нещо трябва добре да виждаш повредата, отлично да познаваш човешкото тяло, както и това, че върху живия организъм и върху човека в частност не може да се осъществява непрекъснатото въздействие, иначе той ще се разболее повече или дори ще умре. Това е така, защото при всяко въздействие в организма (в клетки) се образуват токсини и е необходим възстановителният период, през който организмът се освобождава от токсините – по подробно виж цитираните по-горе книги, а също така и “Последно обръщение към човечеството” на Н.Левашов.  
За лекуването също така е много важно да се знае причината за болестта. Според Левашов има 4 причини -  генетични, придобити през живота, екологични и кармични  - виж статията “Причины болезней человека” - http://www.1-sovetnik.com/articles/article-430.html .
А за ученика на Левашов вече писах, всеки може да се обяви за такъв, но е опасно да се занимаваш с такъв човек. Има много шарлатани. Доколкото знам, самият Левашов много отдавна не лекува никой, а за учениците си в Америка е казвал, че когато им е преструктурирал мозъка, те са придобили големи възможности и са били решили, че са много велики, не са искали да учат, нито да лекуват, а направо да работят в Космоса. Левашов също е казвал, че за съжаление хората не искат да учат, а искат веднага да практикуват и че много хора се разболяват от така наречената “звездна” болест. Според Левашов нищо не бива да се дава на готово, а всеки човек трябва да го заслужи с упорит труд. Това е нещото, което той извлече от американския си опит, поради което е сложил на хората с преструктурирания мозък програма, която в случай на неправилните им действия, веднага свива преструктурирането и мозъкът става такъв, какъвто е бил преди преструктурирането. Но за това е по-добре да се прочете в книгата на самия автор “Огледалото на душата ми”, том 1 и том 2.
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 14:03:28 pm от Liubo »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2011, 20:34:28 pm »
...Това е нещото, което той извлече от американския си опит, поради което е сложил на хората с преструктурирания мозък програма, която в случай на неправилните им действия, веднага свива преструктурирането и мозъкът става такъв, какъвто е бил преди преструктурирането. Но за това е по-добре да се прочете в книгата на самия автор “Огледалото на душата ми”, том 1 и том 2.

E ТОВА вече е интересно и се свързва с теорията ми, че човек почва да рекламира и да дава лекции, когато не му достигат клиенти - тоест американеца...Снощи писах дълъг емайл за друг проблем, който ме ядоса като комерсиален, но този и другия всъщност се докосват. Снощи писах против терапиите върху легло от кристали, които били благословени от Свети Иван. Моето становище е първо че светците не са работници на комерсиалните лечители и второ, че кристал се програмира изключително трудно да работи със специфичен човек - да не говорим за лечител, който трябва да се самопрограмира за всеки клиент - да не говорим от разстояние както писах. Ако Левашов ги е "настроил" (да кажем) на космична вълна, те трябва да поддържат тази връзка с която да лекуват и това ще е изключително трудно в нашето общество освен ако не са пустинници, които от 2 години не са гледали телевизия, живели са на 1 км от трансмисионни кули и не са били на опашка за безработни или в супермаркет.

Ако се върнем към кристалите бих казала, че лечителите не трябва да ги продават на болните защото те пак ще ги разпрограмират със своята енергия - същото със тези лечители - ако те не поддържат първоначалната енергия (което явно се случва), те не са лечители повече.

П.П. Какво ще кажеш за приятелката му Светлана, която е била убита в Париж? Прочети статията и за катарите / богомилите и Монсегюр - последното им убежище. Тя е била "виждаща" нали? Както и богомилка в предишните си прераждания за да "види" края им.

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #6 -: Февруари 08, 2011, 10:52:17 am »
Благодаря Тина!
Нареди се пъзелът в главата ми. Катарите и богомилите са наистина название на хора от едно движение, споделящи едно и също учение, а именно - истинското учение на Христос, което е разпространявала жена му Магдалина след убийството му. Просто в различни географски места катарите/богомилите са имали различно название, вероятно поради разлики в езици, диалекти.
Трябва да се каже, че историята в момента е пълна лъжа – из-ТОР-ия (взето от ТОРа). Нашата дума за минали събития е била летопис, а за живота на един човек – житие.
Наистина, Светлана Левашова е писала книга за себе си, като е започнала от детството си. Тя е имала неординарни способности още от детството си и е могла да се разхожда по другите нива на нашата планета, където се намира светът на мъртвите. Там тя е срещнала Изидора (Из-и-до-Ра е удивително име... Дошла е от светлината и знанието, вечността и красотата и винаги се е стремяла да достигне повече...  - виж 35-та глава на 1-ви том на книгата на Светлана Левашова «Откровение» - http://www.levashov.byethost16.com/books.html#12) и постепенно автобиографичната й хроника е преминала в житие на Изидора и летопис за Иисус (истинското му име според Светла и Николай Левашови е РАДОМИР – радостта на света (на мира), ДАаващ светлина(РА) на света(МИР)). А от летопис за Иисус в истината за Магдалина и последователите на истинското учение на Иисус, което е разпространявала Магдалина вече след смъртта му. Тези последователи са били катари или албигойци (от град Алби) във Франция, богомили в България, валденси в Италия и т.н.
Светлана Левашова е писала следното в своята книга: „Истинската Магдалина е била родена преди  около петстотин години в Окситанската Долина на Маговете и затова са я наричали МарияМаг на Долината (Маг-долина)и още „…Това място се е намирало в загадъчната Окситания (днешната Франция, Лангедок) и се е наричало Долината на Маговете (или същто така — Долината на Боговете), известно със своето сурово, мистично величие и красота.” - виж 39-та глава на 1-ви том на книгата на Светлана Левашова «Откровение» - http://www.levashov.byethost16.com/books.html#12
Точно за тази книга и за недовършената й книга за Тамплиерите, над която тя е работила, но не е успяла да преведе оригиналните документи – приложението на книгата й, а също и за това, че Светлана Левашова е била съпруга, верен приятел и съратник на академик Николай Левашов, в събота, на 13-ти ноември 2010 година във Франция тя е била убита.
За Иисус/Радомир и катарите/богомили има статия на Д.Байда и Е.Любимова “Кой се е родил на Рождество?”. Статията е преведена на български и я прикачих към писаниците ми, а може да се свали и от тук - http://narod.yandex.ru/disk/2632148001/Christmas.zip.
Относно кристалите знам едно - на участниците на Движение “Възраждане. Златен век” се раздават ключодържатели, медальони, направени от кристали, в които Николай Левашов е вложил програми за предпазването на членовете на  Движението от негативното въздействие на Тъмните сили, за да не им пречат на работа. Той го е казвал и на срещата си с читатели от 4.12.2010г. (това може да се чуе от видеото на срещата от страницата на Левашов). Има факти, когато в катастрофа колата е на сол, а хората вътре в нея са здрави и невредими. Винаги поне единият от катастрофиралите е бил участник на Движението и е носил  със себе си кристал с програма. Според думите на Н.Левашов, носенето на кристал със себе си е задължително. Излиза, че работата не е в енергията, а в познаването на законите на материята, в това число влиза и “тъмната” материя, и в модулацията на потоците.
Със здраве!
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 11:02:47 am от Liubo »

Неактивен agrippa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 153
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #7 -: Февруари 27, 2011, 14:08:27 pm »

Относно кристалите знам едно - на участниците на Движение “Възраждане. Златен век” се раздават ключодържатели, медальони, направени от кристали, в които Николай Левашов е вложил програми за предпазването на членовете на  Движението от негативното въздействие на Тъмните сили, за да не им пречат на работа. Той го е казвал и на срещата си с читатели от 4.12.2010г. (това може да се чуе от видеото на срещата от страницата на Левашов). Има факти, когато в катастрофа колата е на сол, а хората вътре в нея са здрави и невредими. Винаги поне единият от катастрофиралите е бил участник на Движението и е носил  със себе си кристал с програма.

Ама ти как може да си толкова наивен,че и тези членове на движението му  ;D

 Не занаеш ли че в "кристала с програма", Левашов е заложил именно и програмата за катастрофата.

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #8 -: Март 07, 2011, 11:51:13 am »

Ама ти как може да си толкова наивен,че и тези членове на движението му  ;D

 Не занаеш ли че в "кристала с програма", Левашов е заложил именно и програмата за катастрофата.

Знам, agrippa, може и така да се каже, само че КАТАСТРОФАТА няма да е за участниците на Движение "Възраждане. Златния век", а ще е за СОЦИАЛНИТЕ ПАРАЗИТИ - които са илюминати, тъмното правителство, масони - различни названия на една система.
А който иска да научи повече, защо знанията, съдържащи се в книгите на Николай Левашов са КАТАСТРОФА ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПАРАЗИТИ, както и това защо agrippa пише тук тъй язвително, може да прочете тук  http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,17422.0.html - във форума, Тема: За духовността и църквата като "нейния носител", а също и на сайта на Николай Левашов - http://www.levashov.byethost16.com/ (само че на сайта на Николай Левашов няма agrippa)

В едното от предсказанията си баба Ванга е казала следното:

"Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението на Бялото братство. Като бял цвят то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят.
Новото учение ще дойде от Русия. Тя ще се пречисти първа. Бялото братство ще се разпростре в Русия. От тук учението ще започне шествието си по света. Това ще стане след 20 години - по-рано няма да стане (казано през 1979 г.). Но след 20 години ще събирате първия голям урожай."


Кой знае, може би знанията на Левашов са това "ново учение", а Движението "Възраждане. Златен век." е това "бяло братство"...
Със здраве!
« Последна редакция: Март 07, 2011, 22:14:20 pm от Liubo »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #9 -: Март 07, 2011, 13:47:41 pm »
Също така баба Ванга е казвала следното:

1. "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача."

И за това също пише Левашов. Освен това, той с помощта на факти стига до заключение, че религията е инструмент на Тъмните сили за превръщане на хората в послушни роби.

2. "Запомни: Русия е бащата на православието. Само тя може да го спаси, като го обедини."

Николай Викторович Левашов не един път споменава, че религията е била правоверно християнство, а Русия и всички славяни са били ПРАВОСЛАВНИ - ТЕ СА САВИЛИ ПРАВО (ЗАКОН). СЛАВЯН - СЛАВ-ЯН  - СЛАВЕН ЯН(А ЯН КАТО МЪЖКО НАЧАЛО) , с други думи СЛАВЕН МЪЖ(защото ген се предава при хората от всички раси по баща, освен черната и сивата - евреи, при които ген се предава по жена).

Само през 1651 година патриарх Никон провежда църковна реформа, благодарение на която християнство в Русия започва да се нарича православно, а не правоверно както в целия свят. От кога така се нарича в България трябва да се разследва допълнително, вероятно, след като е била проведена реформата в Русия.

В този смисъл става ясно защо баба Ванга говори, че "Русия е баща на православието" и че "само тя може да го спаси и обедини", както и това, че тя слага това предсказание след друго, в което е казала за религии, че "Човечеството ще хвърли тия окови." На пръв поглед изглежда че има противоречие в думите на баба Ванга, първо, че ще отхвърли религии, а после казва, че ще спаси православие.
НО, както вече изследвахме, ПРАВОСЛАВИЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕЛИГИЯ, А Е НАЧИН НА ЖИВОТ НА СЛАВЯНИТЕ, ПРЕДИ ДА Е ДОШЛА РЕЛИГИЯта. (Сега също славим право, основно хората от "средна" класа и по-ниски класове, а хората от висшата класа "стоят над тези неща".) От тази гледна точка всичко идва на мястото си: РЕЛИГИИТЕ СИ ОТИВАТ, А РУСИЯ ЩЕ ВЪЗРОДИ ПРАВОСЛАВИЕ, ЩЕ ГО СПАСИ И ЩЕ ГО ОБЕДИНИ. (ПРАВОСЛАВИЕ КАТО СПАЗВАНЕ НА ЗАКОН В ДУШАТА СИ - КОГАТО ТОВА ИДВА В ЧОВЕКА ОТВЪТРЕ, ВЪТРЕШНАТА ПОТРЕБНОСТ ДА ЖИВЕЕ ЧЕСТНО - ПО СЪВЕСТ - СЪВМЕСТНА ВЕСТ)
« Последна редакция: Март 07, 2011, 22:11:03 pm от Liubo »

Неактивен xtring

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
Re:Николай Левашов ???
« Отговор #10 -: Декември 05, 2011, 11:50:59 am »
По принцип има едно правило, по което може да се познае до голяма степен дали един лечител е истински  - той знае и би казал, че по-скоро е канал за енергия, отколкото източник. Подобно определение съм срещал в една книга на Курт Тепервайн от която съм много доволен. Но го преживях и на практика - преди години ходих при една бургаска лечителка, казва се Екатерина Билай - и тя е с някаква руска жилка, или по-скоро от републиките. Тя си знаеше какво може и какво не може или какво и е позволено а също и кога. Има и такива варианти. Но тя самата си каза, че тя е като цяло проводник на енергията която и е дадено да използва. Определено при лечението има и доза самовнушение. По принцип един такъв лечител може да задвижи оздравяващите процеси на организма, давайки му ударна доза гориво, така да се каже. Определено хората които твърдят, че лекуват по телефона, чрез телевизора а сигурно и по интернет, дори и такива които правят групови сеанси, дори и да са истински проводници ефекта ще бъде вече на степени отслабен. То това много хора са го прозряли, че подхода към лечение трябва да е индивидуален.
Та ходих както казах при тази жена за енергиен сеанс. Само си спомням, че палеца ми беше един такъв олющен, подбелен, дори имах и малка раничка. Това някъде 30 мин. след като излязох си погледнах палеца - беше заздравял, изпълнен с живот и руменина така да се каже и нямаше и следа нито от раничка, нито от подбелване или съсухряне.

Неактивен trepa4a

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 189
Re: Николай Левашов ???
« Отговор #11 -: Май 12, 2012, 13:21:23 pm »
Познавам се лично в човек който е прибягвал до дистанционно лечение за болка в рамото от двама човека,които не са в България.Единият му е помагал с Доманчич метод,мъж и жена която е използвала Реканекшън-Възстановяване на връзката,д-р Ерик Пърл една доста нашумяла книга и техника напоследък.Тези които ходят на обучение при Зденко Доманчич във второ ниво мисля учат дистанционно лечение.Как се прави и става не знам,не ме и интересува.Подобни техники и лечения,не могат да излекуват човек.И веднага давам пример.Въпросният човек е разговарял с тази жена която му е помагала и е нещо като секретарка на Ерик Пърл.Връзката и контакта е правен по скайп.Тя е имала случай на момче 14годишно което е лекувала от рак с тази техника.Стигнало се е до излекуване,но след година умира от същата болест.Ако човек не промени съзнанието си,мисленето няма как да се излекува с каквато и да било техника.
От личен опит мога да споделя,че повече от 15г се боря с какви ли не начини да се излекувам от себорейният дерматит/невродермит/,с биорезонансно лечение също съм опитвал,накрая се оправих сам за 10дена,но все още работя само с ТЕС.Ако проблема е в нас самите,значи и решението е пак в нас.Просто е,но не всеки го осъзнава.
Полезни четива открих също в спиралата-Александър Свияш,Здравето е в главата,а не в аптеката.Болната кожа на Олаф Кооб е също добра книга,има в спиралата която дава някакви насоки за работа и вчера се радвам,че успях да намеря на Лиз Бурбо-Твоето тяло казва:Обичай се!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27