Автор Тема: Предстои преброяване на населението февруари месец.  (Прочетена 38452 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
ПРЕБРОИХА  СТАДОТО !!!!! ОФФФЦИТЕ СМЕ  НАМАЛЯЛИ !

Българите са намалели с половин милион за десет години  :(

Населението на България е намаляло с близо 582 хил. души за последните десет години. Това показват експресните данни на Националния статистически институт (НСИ) от националното преброяване през февруари тази година. Според тях към 1 февруари в България живеят 7 351 633 души.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/05/1070447_bulgarite_sa_namaleli_s_polovin_milion_za_deset_godini/

Тъжно, но факт!
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
@ARRI
Цифрата е силно завишена, спад в прираста имаше още в края на 60-те от тогава цифрите се надуха до 9 млн. С тези темпове скоро щяхме да изпреварим Китай и Индия взети заедно. Реалното население не е над 5 млн. но НСИ служи не на математиката, а на политиците.
Soli Deo Gloria!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Toва ще рече, че  сме си поначало 5млн. Защо тогава ни прилагат плана ран-ът, баязид, програмата за изтребването...ми ние сме си под 5млн. Така ли е ?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Rio

• Гост
Крайната бройка не е важна толкова. Важен е етническият състав на България. Колко % сме българите и колко турците. И каква е раждаемостта. Също е важно нивото на грамотност. Тези данни ще бъдат завишени и статистиците ще гледат през розови очила. :flag_of_truce:

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
Аз бях преброител. Хванах се за да изкарам някой лев, защото съм безработна. На предишното преброяване никой не ме преброи. И не бях глобен.
 За мен повече от половината въпроси бях излишни,ако не и нагли. Имаш ли вила, какви уреди имаш,какво р аботиш. Много се ядосвах. И аз смятам, че събират информация за да видят кой какво има, че ако може да го съсипят. На следващото няма да участвам и няма да отварям вратата.
Имах доста интересен случай при преброяването. Значи в един апартамент живееше семейство с три деца. Лошо няма,ама мъжът митничарче бил от една година. За тази една година работа си закупил апартамента в който живеели под наем и купили и горния апартамент и го свързали. Какъв лукс ако знаете само. И това с ниските митничарски заплати. Имат две коли. Видях ги. 100 000 лева само едната. И после ще ми се борят с корупцията.Нямат щанс. Корупцията ще победи.
А в съседното семейство гладуват и ми плачеха на главата, че нямат работа и са безработни. То и аз съм на техния хал. Мислят си, че като съм преброител съм бате бойко.

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
Бройката има значение разбира се как ще ни погледне света например ако кажем че сме не 5, а 7,5 млн. Така политиците ще може да теглят повече кредити и балъците дето са ги избрали ще ги връщат.
Soli Deo Gloria!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Бройката има значение разбира се как ще ни погледне света например ако кажем че сме не 5, а 7,5 млн. Така политиците ще може да теглят повече кредити и балъците дето са ги избрали ще ги връщат.

Наистина не се бях замислял, че може да сме под 5млн., и че умишлено са ни увеличили бройката :-X. Ми то това завишаване може да е в целия Свят? И какво излиза?

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Излиза, че в глобален план все още има доста да се работи до достигане на заветните 500 млн. подбрани човеци. ::)

Колкото до България, повече от ясно е, че бройката на пилците се завишава, а % безработни се занижава умишлено. Знаете статистическите институти и медиите за кого работят.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
Българите намаляваме, малцинствата се увеличават, но все повече и населението намалява. Аз живея в Троян, и преди преброяването се говореше че града има 20 хил. души, сега дали има и 10.
" Trust no one."

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Малцинствата и те ще забегнат. Кой луд ще остане тук, май само ние. ;D
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
Да така е, но все пак да избягаш, не решава проблема, може да реши твоите проблеми, но може и да не ги реши. Ще чакаме, каквото стане.
" Trust no one."

Неактивен raliko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
Спомнете си "Мъртви души" на Гогол.
Боиш ли се от Мрака,превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото./Африканска поговорка/

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
Спомнете си "Мъртви души" на Гогол.
Има нещо по-логично-трябва да се оправдае присъствието на 240 хрантутници + 2000 души прислужници в така нареченото НС, с големи заплати, командировки, нови скъпи автомобили, дневни, нощни и т.н.

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
Крайната бройка не е важна толкова. Важен е етническият състав на България. Колко % сме българите и колко турците. И каква е раждаемостта.  :flag_of_truce:

Представи си сега че отпаднат етническите състави на България (турци и цигани) и останат само "българите" да властват и крадат свободно под егидата на българските управници.
Като поживееш малко само сред редуцираният "етнос" от българи със сигурност след време ще пожелаеш нова редукция на населението, където ще редуцираш съзнанията на етносите, а не националната им принадлежност.
Също по въпроса за раждаемостта, който засягаш не веднъж ще ти задам конкретен въпрос!?
Смяташ ли, че като се увеличи "раждаемостта" на българите ще се повиши качеството на живот и стандарт в държавата ни, и неменуемо ще дръпнем напред в развитието си, конкурирайки се със западните сили, ако в новородените "българчета" с бяла кожа са се инкарнирали "животински" съзнания от цигански прототип?

« Последна редакция: Април 05, 2011, 17:43:46 pm от agrippa »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Re:Предстои преброяване на населението фев
« Отговор #89 -: Април 05, 2011, 19:14:20 pm »
Че ще се манипулира преброяването е ясно като бял ден. Казаха, че България се нарежда сред дължавите в Европа с най-висока раждаемост за последните 3 години. Добре, ама аз бих ги попитал - "Чия раждаемост, на българското или на църното население." Нещастници са и това си е.

Подучух също, че плана ран-ът всъщност има за цел редуциране на етническите българи до 1млн., не до 5.

Попаднаха ми две снимки на София от 70-те, правени на едно и също място през 10 години. На първата се виждаше ясно, че няма тротоари, улица, осветление. На снимката след 10 години се виждат направени тротоари, улици, лампи и каквото се сетите, необходимо като инфраструктура.

Е кажете ми, как тогавашните хора са успели да го постигнат това за 10 години, а ние вече 20 години кретаме на едно място. Естествено, че ако си малко по-буден ще се сетиш, че става въпрос за методично и целенасочено разоряване.
« Последна редакция: Април 05, 2011, 19:15:53 pm от sidewinder »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27