Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 438555 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
  • Публикации: 149
    • КОСМОС БГ
Относно: Цветът на Марс - точка на конспиративизма.
« Отговор #555 -: Септември 19, 2008, 15:16:06 pm »
Добре... след половин час в този форум ще публикувам една темичка със записки върху ваши теории... Искам да видя какво ще кажеш.

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
« Отговор #556 -: Септември 19, 2008, 15:19:04 pm »
Какви са истинските условия в Слънчевата система? Какво мислиш ти, че има там, което да се укрива?
Чия собственост са роботизираните космически апарати, изследвали външната Слънчева система (всичко отвъд големия астероиден пръстен)?

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #557 -: Септември 19, 2008, 15:44:39 pm »
Цитат
Чия собственост са роботизираните космически апарати, изследвали външната Слънчева система (всичко отвъд големия астероиден пръстен)?

Американски без един - европейски (Розета), който преминава за кратко отвъд астероидния пояс и изследва един астероидн.
Но ние говорим за вътрешната Слънчева система, за Марс и Луната, където има не само американски, а и доста съветски, японски и европейски апарати.
Едно на нула за мен.

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
« Отговор #558 -: Септември 19, 2008, 16:03:45 pm »
Всички са в кюпа. Всички, които взеха участие в МКС> а това включва и тези, които изброи. Ти как си я въобразяваш тая? Да не би мафията само да е американска ;D  Това е една световна мрежа от лъжци начело с НАСА и съветската космическа през онова време (днес РОСКОСМОС).

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #559 -: Септември 19, 2008, 16:05:34 pm »
Брех! И кво? Сичко е цирк, така ли?

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
« Отговор #560 -: Септември 19, 2008, 16:19:52 pm »
Най-накрая откри топлата вода ;D

Неактивен cccpkgb

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 269
« Отговор #561 -: Септември 19, 2008, 16:20:30 pm »
Брех! И кво? Сичко е цирк, така ли?

Вече 2 дена това се опитват да ти обяснят, докато ти се ослушваше :D
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #562 -: Септември 19, 2008, 16:33:03 pm »
Space-bg.org ще ти задам един елементарен въпрос.

Как ще обясниш ситуацията с видеото на двата астронавта в открития Космос (мисля, че поправяйки нещо по МКС или Хъбъл), когато единия от тях казва (цитирам по памет):

"-Пич, имаш обект зад теб на 11 часа.
Пича отговаря:
-Не му обръщай внимание."

Видеото е официално от НАСА.

И видеото на НЛО-тата хвърчащи около МКС. И видеотата на НЛО-тата, които прелитат в земна орбита, докато НАСА се опитва да заснеме МИР.

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
« Отговор #563 -: Септември 19, 2008, 16:44:31 pm »
Space-bg.org ще ти задам един елементарен въпрос.

Как ще обясниш ситуацията с видеото на двата астронавта в открития Космос (мисля, че поправяйки нещо по МКС или Хъбъл), когато единия от тях казва (цитирам по памет):

Пича отговаря:

Видеото е официално от НАСА.

И видеото на НЛО-тата хвърчащи около МКС. И видеотата на НЛО-тата, които прелитат в земна орбита, докато НАСА се опитва да заснеме МИР.
Еон говори за този случай

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #564 -: Септември 19, 2008, 18:50:39 pm »
Аз какво им казвам...

Ако НАСА беше такава топ-секретна агенция, каквато много хора тук твърдят, и целеше по всякакъв начин да укрива факти за цвета на Марс, тези снимки въобще нямаше да се появяват на сайта им.

Кой идиот твърди, че НАСА е топ-секретна агенция? Я ми го цитирай да го банна за простотия...

НАСА не е топ секретна, но всички знаем с какви учени е била основана, както и CIA, както и NSA...

Ти май не допускаш факта, че снимки и видео се крият/манипулират от щатските агенции, за да служат на нечии интереси. И това, че някакви снимки са се появили, това не оправдава НАСА. Просто в момента това им изнася и това пускат.

Мислиш, че НАСА са чисти и невинни ли?

Аз в една друга тема в  Мултимедия също му казах като отговор на неговото предположение че НАСА били топсекретна организация че не са такава а са дезинформационна организация  ;) и целта и е да покаже за пред обществото че нещо се прави докато тези които наистина "го правят" оставят извън поглед.Логиката по този въпрос съм я излагал много пъти и вече не искам да се повтарям.

Цитат
Очаквам отговорите на въпросите си:

1. Кой ще спечели от укриването на снимки от Марс? Знаете ли, че MRO са публикували терабайти данни със снимки? Какво укриване може да става?

Субектите и организациите които биха спечелили са толкова много че ще ми трябва доста време да ги опиша.Затова по-скоро ще спомена категории организации - всички с цел да властват над света та дори и само икономически. Всичко си е вързано - Ако разеделим условно властта на икономическа , политическа и религиозна и малко се замислиш ще разбереш че и трите клона имат ОГРОМЕН интерес да го направят. За религиозната може би дори няма смисъл да споменавам какъв интерес имат да не се научава че на Марс има следи от цивилизация  ;). Политическата власт има много сходни мотиви защото ще трябва да се отчита постоянно пред народа си - да сменя научни догми и т.н. Икономическите фактори също не са никак малки - вместо да ползваме генератори за свободна енергия ( и с каквито технологии се лети из космоса ама наистина а не както казва НАСА) използваме горива които да държат всички в постоянно енергийно робство. Арабските шейхове мултимилиардери ако случайно не знаеш защо са такива - ами ето затова щото им  купуваме "продуктите" за които "няма алтернатива".Е  как да кажат тогава че използват друг вид технология която може да "огрее" всички? Мога да продължа така десетки страници но мисля че схвана идеята  ;)
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 18:53:43 pm от Alien »

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #565 -: Септември 19, 2008, 20:19:23 pm »
Така... ще отговоря последователно.

Цитат
Пича отговаря:

Няколко от тези НЛО случаи при полети на совалки, както и от предни мисии на Аполо и Джемини, съм ги разглеждал доста подробно и за всички те може да се намери обяснение.
Това за обекта на 11 часа така (този израз го използвам и аз в университета) и не разбирам защо се прави от мухата слон. Обект може да е всичко. Съжалявам, че не съм следял мисиите на Хъбъл до момента, но последната ще я следя. Иначе следя всички полети на совалката и излизания в открития космос от 2004 година насам, не съм забелязал нищо, което да прилича на нищо с изкуствен произход.

Цитат
Аз в една друга тема в  Мултимедия също му казах като отговор на неговото предположение че НАСА били топсекретна организация че не са такава а са дезинформационна организация

Доста странно твърдение. Щом НАСА е дезинформационна организация, значи ще трябва да ни дезинформира за някакъв факт. Какъв?

Цитат
Всичко си е вързано - Ако разеделим условно властта на икономическа , политическа и религиозна и малко се замислиш ще разбереш че и трите клона имат ОГРОМЕН интерес да го направят. За религиозната може би дори няма смисъл да споменавам какъв интерес имат да не се научава че на Марс има следи от цивилизация

По принцип за политическата съм съгласен. За икономическата - би било вярно, ако намесим петролните теории, за които Peacekeeper ми е споменавал нееднократно. Към тези теории съм доста резервиран поради ред причини.
За религиозната - има доста религии, вкл. Индииски божества, които вярват, че на Луната има богове. За християнството - папата наскоро призна извънземните. С останалите не съм чак толкова запознат, но отдавна е минало времето, когато папоцезаризмът е бил нещо нормално.

Дотук забелязвам основен проблем на вашата логика. Вие казвате, че има много заинтересувани организации за укриване на истинските факти и дезинформационна кампания. Акцентирате го нееднократно. Щом това е така, нека първо да видим кои са истинските факти. Дотук забелязвам, че твърдите, че на Марс има следи от цивилизация. Интересно ми е на какви източници се позовавате.

Неактивен cccpkgb

• Малко Писал
  • **
« Отговор #566 -: Септември 19, 2008, 20:30:25 pm »
Отговори на един въпрос: Вярваш ли на НАСА?

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #567 -: Септември 19, 2008, 20:33:31 pm »
Отговарям - да, вярвам й. И какво значение има това?

Чакам си фактите...

Неактивен cccpkgb

• Малко Писал
  • **
« Отговор #568 -: Септември 19, 2008, 20:45:46 pm »
Отговарям - да, вярвам й.

Дотук спорът приключва :)
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 21:01:06 pm от cccpkgb »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27