Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 438535 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
  • Публикации: 149
    • КОСМОС БГ
Относно: Цветът на Марс - точка на конспиративизма.
« Отговор #540 -: Септември 19, 2008, 13:20:14 pm »
Айде, пак тъпчем на едно място, явно без да четем това, което е по-горе :)

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #541 -: Септември 19, 2008, 13:21:22 pm »
Аз какво им казвам...

Ако НАСА беше такава топ-секретна агенция, каквато много хора тук твърдят, и целеше по всякакъв начин да укрива факти за цвета на Марс, тези снимки въобще нямаше да се появяват на сайта им.

Кой идиот твърди, че НАСА е топ-секретна агенция? Я ми го цитирай да го банна за простотия...

НАСА не е топ секретна, но всички знаем с какви учени е била основана, както и CIA, както и NSA...

Ти май не допускаш факта, че снимки и видео се крият/манипулират от щатските агенции, за да служат на нечии интереси. И това, че някакви снимки са се появили, това не оправдава НАСА. Просто в момента това им изнася и това пускат.

Мислиш, че НАСА са чисти и невинни ли?

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #542 -: Септември 19, 2008, 13:26:03 pm »
Знаем с какви учени е била основана НАСА. Но НАСА през 2000 година е различна от НАСА през 60-те, организацията е различна, структурата и прочие...

На мен ми е много интересно на чии интереси служат НАСА, още повече какво ще спечелят манипулирайки снимките.

Не знам дали НАСА са чисти и невинни, знам обаче за хъса и желанието, с който обикалят планетата, за да изнасят лекции и конференции, знам за Стийв Скуайърс, който пет дена обикалял Англия, за да говори за марсоходите. И знам за учените от екипа на Феникс, които бяха достатъчно добри, че да си поговорят с нас по интернет.

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
« Отговор #543 -: Септември 19, 2008, 14:13:18 pm »
Темата ти май не се разви , както очакваше а ? С нея повдигна още въпроси ми се струва , не можеш да прекратиш една конспирация с допълнително идеи и предположения ... конспирацията продължава и ще продължи докато  не излезе някой от НАСА по новините и не каже "Да ние променихме цвета на марс..." :)

Неактивен Eon

• Много Писал
« Отговор #544 -: Септември 19, 2008, 14:20:44 pm »
Знаем с какви учени е била основана НАСА. Но НАСА през 2000 година е различна от НАСА през 60-те, организацията е различна, структурата и прочие...

На мен ми е много интересно на чии интереси служат НАСА, още повече какво ще спечелят манипулирайки снимките.

Не знам дали НАСА са чисти и невинни, знам обаче за хъса и желанието, с който обикалят планетата, за да изнасят лекции и конференции, знам за Стийв Скуайърс, който пет дена обикалял Англия, за да говори за марсоходите. И знам за учените от екипа на Феникс, които бяха достатъчно добри, че да си поговорят с нас по интернет.

Дори и да ти обясня на чии интереси и какво печелят от манипулацията на снимките няма да те убедя в моята правота, така че не искам да си губя времето.

А това че някои хора от НАСА имат хъс и желание да обикалят планетата и да си правят кефа като туристи изнасяйки някакви лекции, пак не пречи на това НАСА да манипулира снимки и видео.

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #545 -: Септември 19, 2008, 14:24:43 pm »
Да, очевидно вие проявявате тотално неуважение към труда на хората... май така ми се струва...

Чуда се кога ще ви вземат насериозно? Отговор - никога.

Към xthing - знаеш ли как ви наричат в Англия и Америка? Woewoes :) Много забавно понятие. Мисля, че разбирам какво се опитват да кажат.
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 14:26:29 pm от space-bg.org »

Неактивен Eon

• Много Писал
« Отговор #546 -: Септември 19, 2008, 14:31:51 pm »
Да, очевидно вие проявявате тотално неуважение към труда на хората... май така ми се струва...
Не говоря за тези хора, говоря за едни други хора - те са в процеса на манипулирането и укриването на снимки и видео - и ДА, за такъв труд от тяхна страна ще проявя не тотално, а МЕГА-тотално неуважение.

Чуда се кога ще ви вземат насериозно? Отговор - никога.
Не ме интересува, кой ме взема на сериозно и кой не - аз не плащам данък обществено мнение...

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
« Отговор #547 -: Септември 19, 2008, 14:47:43 pm »
Не виждам какво още се пулиш на истината, след като е очебийна ;) Даже още в първия си пост сам обезсмисли спора, показвайки трите РАЗЛИЧНИ на цвят снимки 8)  А и тъпчим на едно място...

« Последна редакция: Септември 19, 2008, 14:49:40 pm от Eon »

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #548 -: Септември 19, 2008, 14:55:29 pm »
Ами ползвайте малко терминологията... Вникнете малко в смисъла, който критиците ви казват. Как ще ви вземат насериозно, като нито слушате това, което другите ви казват, нито нищо! Това са тотални лъжи!
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 14:56:46 pm от space-bg.org »

Неактивен Eon

• Много Писал
« Отговор #549 -: Септември 19, 2008, 14:57:55 pm »
Eon: Тогава вие сте умрели в кожата си.

Вас няма да ви вземат насериозно, защото приказвате едно и също, без да вниквате в казаното от другите и да използвате терминологията. Така че - не сте сериозни, съжалявам.

Тази тема ще бъде скрийншотната и ще бъде поставена в блога ми ЗА НАЗИДАНИЕ, ЗА ДА СЕ ВИДИ КАК МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ!

Няма за какво да ме съжаляваш, не изпитвам никаква нужда от твоето съжаление :)

Заповядай, копирай темата, но не забравяй да споменеш, че е взета от XNETBG.COM

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #550 -: Септември 19, 2008, 14:58:50 pm »
Разбира се. Аз уважавам авторските права на другите, дори, когато информацията е некоректна и подвеждаща.

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #551 -: Септември 19, 2008, 15:06:13 pm »
Всъщност, очевидно още няма нужда. Eon каза, че не става въпрос за хората, които цитирам, а за някои други хора...

Така че няма нужда от назидание.

Но пак няма кой да ви вземе насериозно, защото докато аз очаквам да чуя факти и факти, вие повтаряте едно и също - някои други хора, някои личности...

Очаквам отговорите на въпросите си:

1. Кой ще спечели от укриването на снимки от Марс? Знаете ли, че MRO са публикували терабайти данни със снимки? Какво укриване може да става?

2. Кои са тези "някои други хора?"

Искам факти, факти, факти. Като ми ги покажете, лично не само ще ви назидавам, но и ще ви рекламирам.

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
« Отговор #552 -: Септември 19, 2008, 15:07:21 pm »
Разбира се. Аз уважавам авторските права на другите, дори, когато информацията е некоректна и подвеждаща.
Това е само гледната точка на един скептик със завторено съзнание.
Подвеждаща е "информацията" на която си се доверил, защото реално погледнато - ние не знаем почти нищо за Слънчевата система ;)

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
    • КОСМОС БГ
« Отговор #553 -: Септември 19, 2008, 15:12:45 pm »
Цитат
Подвеждаща е "информацията" на която си се доверил, защото реално погледнато - ние не знаем почти нищо за Слънчевата система

Още един трети въпрос:

3. Какви са истинските условия в Слънчевата система? Какво мислиш ти, че има там, което да се укрива?

Айде... този следобед съм ви го отделил за вас. Давайте... Искам да чуя... От месеци Peacekeeper (Antigravity в моя форум) го чакам да ми представи истината.

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
« Отговор #554 -: Септември 19, 2008, 15:14:58 pm »
Всъщност, очевидно още няма нужда. Eon каза, че не става въпрос за хората, които цитирам, а за някои други хора...

Така че няма нужда от назидание.

Но пак няма кой да ви вземе насериозно, защото докато аз очаквам да чуя факти и факти, вие повтаряте едно и също - някои други хора, някои личности...

Очаквам отговорите на въпросите си:

1. Кой ще спечели от укриването на снимки от Марс? Знаете ли, че MRO са публикували терабайти данни със снимки? Какво укриване може да става?

2. Кои са тези "някои други хора?"

Искам факти, факти, факти. Като ми ги покажете, лично не само ще ви назидавам, но и ще ви рекламирам.
Когато се научиш да мислиш, фактите сами ще ти зашливят шамар ;D  То е все едно да обясняваме на хлапе от детската градина какво представлява една пирамида.  Как ще те разбере? Ти си същия случай. Лошото при тебе е липсата на желание да разсъждаваш по-задълбочено над нещата. А скептицизма не ти позволява, защото е преграда. И трагичното е, че не желаеш да преодолееш тази преграда...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27