Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 442034 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
На Марс климата също се затопля!

Едновремнното затопляне на Земята и Марс предполага че промените в климата в последно време на Земята  имат естествен характер, който не е свързан с човека, според теорията на учените.

За повече подробности ТУК

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
Да бе, просто пропуснали да ни съобщят че са почнали тераформирането.

Eon

• Гост
Да бе, просто пропуснали да ни съобщят че са почнали тераформирането.
И защо смяташ, че е терраформиране?  ;D

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
Де да знам, конспирация да става :)
Пък ако е естествен процес току виж до 10 години се появили зелени петна по Марс

Eon

• Гост
Е, сега... де да знам. Пусни нещо смислено де. То празни приказки колкото щеш.  ;)

Иначе за едно терраформиране не е достатчно само да се затопли планетата. Още хиляди неща трябва да се направят.  ;)

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
Здравейте!
Преди време четох, че на Марс се наблюдават нощни облаци, които по-скоро са коато мъгла и те задържат температурата.

Неактивен Eltimir

• Пишещ
  • Публикации: 519
Ако ставаше толкова бързо и толкова лесно, те отдавна да са го направили. Само че от катастрофата са минали твърде много години, а постигнатото е твърде малко. В момента има засилено активност, защото Марс се нуждае от Земята. Земята също се нуждае от Марс, но хората не го съзнават.

Oberon

• Гост
И по какви точно причини двете планети се нуждаят една от друга, освен гравитационно, разбира се?

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Едните от суровини, другите от технологии и знания. Това е, защото има външна заплаха, която не може да бъде отразена само от едната, взета отделно страна.

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
Винаги съм смятал астероидния пояс за по - богат на суровини, ама знам ли :)

Eon

• Гост
Едните от суровини, другите от технологии и знания. Това е, защото има външна заплаха, която не може да бъде отразена само от едната, взета отделно страна.
Eltimir, откъде знаеш на Марс колко суровини има, в сравнение със Земята. И дали технологиите и знанията на Марс са по-добри от тези на Земята. Всъщност на кого са тези технологии и знания?

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Обикновено като напиша нещо по темата за Марс, минават месеци и моите думи биват повтаряни по вестниците като новини. Само където името ми не се споменава. Значи нещо знам.

Eon

• Гост
Обикновено като напиша нещо по темата за Марс, минават месеци и моите думи биват повтаряни по вестниците като новини. Само където името ми не се споменава. Значи нещо знам.
Дай някакъв пример.

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Когато дадох не само примери, а посочих достатъчно имена и факти по темата за психотрониката, когато дадох даже и снимки - какво от това? Промени ли се нещо, настъпиха ли някакви последствия? Накарах ли поне един-единствен човек да се замисли? Май, не. Така че - излишно е. Казвам каквото преценя, че трябва да кажа и толкова. Не натрапвам своите мисли и не задължавам никой да се съгласява с мен. Казвам го с едничката цел някога да бъде документирано, че съм го казал.

Eon

• Гост
Когато дадох не само примери, а посочих достатъчно имена и факти по темата за психотрониката, когато дадох даже и снимки - какво от това? Промени ли се нещо, настъпиха ли някакви последствия? Накарах ли поне един-единствен човек да се замисли? Май, не. Така че - излишно е. Казвам каквото преценя, че трябва да кажа и толкова. Не натрапвам своите мисли и не задължавам никой да се съгласява с мен. Казвам го с едничката цел някога да бъде документирано, че съм го казал.
аха, добре

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27