Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 441962 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
На една от снимките на НАСА се вижда нещо силно наподобяващо на череп

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
WOW!
Не ми мяза на фейк.АКо не е игра на светлината у ако се намверят и други снимки...
и все пак доста добре изглежда
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Antonium

• Гост
Алиен пусни ми УРЛ-то на тази снимка с черепа, мноого интересно бих казал.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
На първата снимка по средата долу-при по-голямо въображение също може да се предполага за череп.
Не мисли като човек!-Крион

Oberon

• Гост
УХА, ей това вече е яко:)))
Това, ако питате мен, е каската на Дарт Вейдър:))))

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Ха, така я кръстих и аз   :)  Айде, да му е честита новата каска!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
УХА, ей това вече е яко:)))
Това, ако питате мен, е каската на Дарт Вейдър:))))

Йее :P, това дали е истинско?  Дарт Вейдър,  хахаха...много подходящо  :D
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Antonium

• Гост
Я по сериозно, тая снимка май е истинска и някой се е.... със света, защото не може да я пуснат без някаква цел.

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
Ма не могат да открият тайната база в Олимп :)

Eon

• Гост
Базите и живота на Марс е под земята.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Много е възможно цялата космическа реалност, за която ни говорят по новините и ни задължават да я знаем от учебниците, да е подменена. Представям си съществуването на напълно засекретено разработване на Космоса, където да има съвсем неподозирано от нас състояние на науката, а това, до което достигаме тук, да е единствено натамънена версия с "възпитателно" въздействие... Има автори, които твърдят, че нашите космически изследователи са се сблъскали с такива явления в Космоса, чието оповестяване трябва напълно да отхвърли поддържаните до този момент твърдения. В следствие на това разломът между истината и пропагандата е ставал все по-голям, докато достигнем до днес, когато едните се чудят с каква глупост да отклонят вниманието на простолюдието, а другите - какъв вол да открият над теленцето... Факт е обаче, че публикуващият се материал за Космоса е силно цензуриран и страда от сериозни, непреодолими недостатъци!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
Затова по-голямата част от базата данни на НАСА си стои засекретена и не дават да се разбере какво наистина знаят за космоса. Ако няма нищо интересно в космоса защо не си разсекретят тоновете информация които имат. Кой знае обаче какво са пробвали да прикрият когато обявиха Плутон за ... какво беше там дет не е планета. Сигурно ни подготвят за няколко "новооктрити" планети отвъд орбитата на Плутоноида :) А току виж Нибиру вземе че намине и почне да се вижда ясно на небето.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Мисля, че най-голямата трагедия на сивите ни правителства е, че там горе съществува разум, когото те не могат да поставят по никакъв начин под своя контрол и, следователно, се разклаща убедеността им в сигурността на тяхното статукво...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
Кога ли ще се здрависам със зелен марсианец :)

Antonium

• Гост
Лично аз съм привърженик, на идеята която се застъпва и в Мравките. Представители и от двата вида, разбирай човешкия и извънземния - в случая явно повече , на някакво ниво има контакти, но масово тази дейност е дълбоко законсперирана и Избраните са малцина. Някой нещо пази. Нещо удовлетворяващо както хората така и извънземните.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27