Автор Тема: Николай Коларов - Многоизмерен скок в края на времето  (Прочетена 5004 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Автор: Николай Коларов                                                          
Обем: 280 стр.                                                           
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-12-19                      
ISBN: 9546262250
Формат в мм.: 130х200
Нашата цена: 5.85 лв.


 
Може ли времето да има край, а събитийността, с която сме свикнали, да стане парадоксална? Може, ако някой е програмирал и подредил събитията и нас самите в тях. Което означава, че времето е замислено от загадъчните си проектанти като самоосъществяващ се цикъл, макар и да ни се струва, че е линейно, разгръщащо се до безкрайност.
Какво би станало в края на времето? Ще настъпи може би нещо като гигантско завихряне, торнадо, в което събитията от миналото, настоящето и бъдещето ще се завъртят вътре във фунията. А каква би била нашата участ в едно самозатварящо се, самопоглъщащо се време? Оцеляване, ако вибрираме с достатъчно висока честота, ако сме в равновесие и ако сме преодоляли поляритета на нашия холографски експониран свят.
Има много признаци, че се приближаваме към точката Омега, в която линейното време свършва, а всички ние се оказваме но трамплина, за да осъществим един невероятен, невъобразим многоизмерен скок в едно ново ненаселено, очакващо ни пространство, в което вибрацията е място, а мисълта моментално става форма на проявление.


Книгата е много хубава, преглеждам я от няколко дена. Ако можете си я намерете и прочетете. За преминаването към 4 D, 2012, многоизмерните НЛО, холографските теории и т.н... :)
« Последна редакция: Май 29, 2006, 03:33:03 am от Horus »

Неактивен Unlock_the_Light

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
 • Veritas Vos Liberabit!
Аз успях много да си я намеря много трудно!В момента я чета и много ми харесва.Има изказани доста интересни теории и подходи относно "времето" и "пространството".Препоръчвам а горещо. ;)
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 377
 Прекрасно написана книга, беше като откровение за мен.

Неактивен memory of a flower

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
 :)книгата дойде като странен, но очакван резонас на различното, което усетих в моето възприемане на промените...понеже всичко, което четях и чета беше близко до мен само от части и не ме напускаше странното усещане, от което човек може да полудее, че всички откровения са ... все едно в ерата на компютрите да ползвам пишеща машина...в смисъл вършещи работа, но не толкова ефективни и че има още нещо...после дойде тази книга и тя ме намери  @--- очаквано, предвид колко много имах нужда от нещо такова, защото по някакъв необясним начин усещам от много време болезнено откъсване от неща, които ми се струват маловажни доколкова, че се стреснах в началото...а тази книга сякаш продължи мислите, които незнам откъде дойдоха в съзнанието ми, и изчитайки много материали от различни източници имах чувството, че повечето от тях са книга или учебник писани по времето на комунизма, (каквито са били задължени да четат родителите ми например)..в смисъл виждах тип шаблон като зададен...войни, нашественици, битки... @---а встранните пространства на ...съзнанието, или каквото е там...виждах, че това е САМО един от безкрайните варианти на случване и че в много от другите няма войни и нашествия, или експерименти, че всичко това става в някои от менталните семантични нива, които са изпълнени с други значения... тази книга на Николай Коларов се доближава много...затова за мен беше не откровение, а потвърждение на думи, които казват и във филма Тайната..."Вселената винаги отговаря на въпросите ни, винаги...
<3

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27