Автор Тема: Масонството - тайна или не  (Прочетена 170852 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен monk

• Четящ
  • *
  • Публикации: 128
  • And darkly bright are bright in dark directed.
Направо Благодаря
« Отговор #270 -: Януари 13, 2011, 02:32:32 am »
Мерси за Истината! Кажи ми - може ли да ти вярваме за всичко!?

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #271 -: Януари 13, 2011, 02:42:46 am »
Катедралите и капелите са велико нещо.

А до колкото за тази аура камера на Деян Колев е ясно, че е за комерсиална цел. Не казвам, че не може да има такава технология, просто е рано още.
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:42:22 am от Mirotvorec »

Неактивен monk

• Четящ
  • *
  • Публикации: 128
  • And darkly bright are bright in dark directed.
« Отговор #272 -: Януари 13, 2011, 02:50:57 am »
Моля, кажи двата въпроса и отговорите им, както и значението на някой символ, например кръста!

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
« Отговор #273 -: Януари 13, 2011, 03:55:45 am »
А до колкото за тази аура камера на Деян Колев е ясно, че е за комерсиална цел. Не казвам, че не може да има такава технология, просто е рано още.

Алексиев, има апаратура, която може да снима аурата, използва се за научни цели. Тези снимки, които качих обаче са пълна измама, няма друга дума за тях и е много лесно да убедиш незнаещ човек, на който му е интересно, че са реални. Снимките на Еленко и компания са толкова реални колкото и аз ви говоря на китайски в момента.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
Re:Направо Благодаря
« Отговор #274 -: Януари 13, 2011, 04:05:18 am »
Мерси за Истината! Кажи ми - може ли да ти вярваме за всичко!?

Монк, аз не искам да ми вярвате, нито искам някой да убеждавам в нещо, нямам нужда от вашето доверие, нито от вашето внимание! Предоставям това, което знам по собствено желание а не от нужда. Аз не говоря директно поради ред причини, едната причина е, че не искам да ви се меша в осъзнаването на някой неща, защото по себе си знам, че самия човек като индивидуална личност може пре спокойно сам да стигне до отговорите. Трябва сам а стигнеш до отговорите, сам да превърнеш страхът от непознатото в сила, там се крият знания Монк! Вътре в тебе, а повечето хора са заспали за тези неща, защото така им е по-лесно, по удобно е! Със знанието носиш и ОТГОВОРНОСТ за това как го ползваш.

Има и такива, които обаче имат нужда от вниманието и доверието на тези, които мамят, ей тия шарлатани с аура снимките например, те имат нужда от вашето доверие и внимание, така печелят пари по користен начин! Аз искам да ви създам още и още въпроси, които да ви подканят към практикуване на самите себе си! Когато пред теб се изправи нещо непознато вместо да питаш някой какво е и да вземеш чуждото мнение за свое, експериментирай и сам виж какво е. Има начини! По себе си го знам.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
« Отговор #275 -: Януари 13, 2011, 05:29:57 am »

Алексиев, има апаратура, която може да снима аурата, използва се за научни цели. Тези снимки, които качих обаче са пълна измама, няма друга дума за тях и е много лесно да убедиш незнаещ човек, на който му е интересно, че са реални. Снимките на Еленко и компания са толкова реални колкото и аз ви говоря на китайски в момента.

Чувал съм, но не вярвам да е точна. Ако е , едва ли е от земен произход. ;D

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #276 -: Януари 13, 2011, 05:32:41 am »
От земен произход е  ;) Масонската теория за Светлината....... когато видиш, че аурата, тоест ти на енергийно ниво си Светлина.... много неща ще ти се открият  ;) още един жокер давам към масонските тайни  :hi: Светлината и как някой институции са покрили Истина за човека под епитети, имена и прости наеминования.....Thing about that!  :drinks:
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:44:10 am от Mirotvorec »

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
« Отговор #277 -: Януари 13, 2011, 05:44:49 am »
Това ми е ясно. А чертежи за летяща чиния някъде оставиха ли?  ;D
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:44:48 am от Mirotvorec »

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #278 -: Януари 13, 2011, 05:50:21 am »
Е то има, ама американците не ги дават  ;D ;D ;D :drinks: Вземаха ги и избягаха и се покриха и никой нищо не знай. Само тайните служби ама то вече е публична тайна  ;D ;D ;D Бягат по тъч линията кат сливенските цигани са  ;D ама няма да е за още дълго.....
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:45:26 am от Mirotvorec »

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
« Отговор #279 -: Януари 13, 2011, 06:10:28 am »
Кой знае какви данъци плащат за такива возила  ;D

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
« Отговор #280 -: Януари 13, 2011, 09:23:45 am »
Аз до тука нищо не прочетох за астрални проекции и медитация  :) С никаква медитативна практика не си се занимавал така като те чета.
Няма значение, не е моята тема това. Опитвал съм - мога да кажа, че засега тези неща не излизат извън предела на вътрешните халюцинации и трансове.

Неактивен Iris

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #281 -: Януари 13, 2011, 11:00:47 am »

Вътрешния свят, този който "свети" в мозъка, който възпроизвеждаш като си затвориш очите и въобще това, на което повече то хора викат "съзнание" е просто екран в мозъка, на който се прожектира информацията.
Всъщност това са съвсем реални фино-материални (мисъл-)форми, които един ясновидец може да види в сферата на аурата ти. Именно тази обективност на мислите прави възможна телепатията, а и някои прийоми за психично въздействие.

Цитат
Информацията може да идва отвън, директно от сетивата или отвътре от паметта. Всяка информация от паметта първо трябва да е минала през сетивата и да се е прожектирала в съзнанието, чак след което се записва в базата дани. Вътрешния свят е умалено копие на външния. В случай на медитация, сетивата се изключват или им се намалява интензивността, а в съзнанието се прожектира по-рано запаметена информация и се борави с нея - това може да изглежда и като да живееш във виртуален свят в който си правиш каквото си искаш. Факт е обаче, че всички съставни елементи на този вътрешен свят са влезли отвън през сетивата и са се запечатали в паметта.
Да, но всяко сетиво има еквивалент във всеки от по-фините светове. В медитация можеш да се свържеш директно с мисли съществуващи в мисловния свят, стига да настроиш съзнанието си на съответната вълна и така да ги привлечеш към себе си. Т.е. можеш да научиш нещо, което не си знаел до момента. Просто трябва да насочиш вниманието си в определена посока, а мисълта ти през цялото време трябва да е неподвижна за да може съответната идея от менталния план да се отпечата правилно върху съзнанието ти, без да бъде изкривена от евентуални ограничения и предразсъдъци в собственото ти мислене.

Цитат
Обектите, процесите и явленията, които съществуват в истинския свят отвън са подредени по точно определен начин, движат се в някаква точно определена посока и се подчиняват на някакви точно определени правила. Техните информационни копия, които имаме във вътрешния си свят могат да бъдат подредени както са отвън, но може и да са подредени погрешно.

Не, няма погрешно подреждане. Просто времето и пространството във фино-материалните светове не съществува така, както сме свикнали да го възприемаме в плътната материя. Ако мислиш за един предмет, той вече изниква в съзнанието ти. В действителност в менталния свят човек буквално се обкръжава с всичко за което мисли и е на мястото, където си мисли, че е. Това, което искам да ти кажа е, че в действителност това, което виждаш в съзнанието си е съвсем реално и просто изразява реалността в по-висшите сфери. Законите действащи в различните сфери са едни и същи, но материята, която ги изгражда е съвсем различна и въпросните закони предизвикват едни резултати сред инертната груба материя и други сред пластичната материя на менталния свят.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #282 -: Януари 13, 2011, 11:19:41 am »
Ще научите интересни неща от образователните лекции на проф.Уолтър Вийт-"Тайни планове"1 и 2 част, и "Тайната на тайните общества"1 и 2.
Много неща ще ви просветнат за илюминати, масони, кабалисти, йезуити, розенкройцери, тамплиери и т.н.
Лекциите за теглене са в линка:
http://thelastnews.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=36&Itemid=60&lang=bg

Омешани са като свински черва...
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 11:23:03 am от Гален »

Неактивен bibi

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #283 -: Януари 13, 2011, 18:02:59 pm »
Дали има масони или не изобщо световната конспирация е нещо специално създадено, за да ни пречи . Да ни занимава с коментари и тн. Да ни ангажира вниманието. Мисля, че виновниците за всичко сме самите ние.
Това, че позволяваме да ни влияят какви ли не неща- рилигии, политика, какво ли не. Всичко това само да си губим времето. За да може решенията, които взимаме да бъдат грешни- или в полза на някой друг, или в полза на някаква друга кауза, която не е наша. Усещам, че колкото повече сме в матрицата, толкова по заспали сме . Въпросът ми е : кои са органичните портали сред нас?

Неактивен Change the World

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
  • Ние вече не спим!
« Отговор #284 -: Януари 13, 2011, 18:10:27 pm »
Бягат по тъч линията кат сливенските цигани са  ;D ама няма да е за още дълго.....
;D дано да е така  :drinks:
Ето защо е толкова важно да кажем какво се разиграва на тази планета, за да се ориентираме и решим К

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27