Автор Тема: Гриър,Басет,Фулъм,Бойлан и новини за разкритие на извънземните  (Прочетена 30243 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Ще ни се разкрият, ще си стиснем ръце и ще заживеем мирно и задружно. Как ли пък не.

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
САЩ си имат сериозни проблеми, от всякакъв характер и се чудят как да изместят фокуса на събитията. Това е причината за раздухването на тези неща - стари политически трикове. Според мен съвсем скоро ще му изпуснат края.
А иначе много ми се ще да са истински тези НЛО-посещения. Сам по себе си, ако е действителен този интерес към нас, това е знак, че сме готови най-сетне за по-близък контакт.

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
Въпрос към всички деца, които пишат в темата?

Най-вече към ети и Константин.

Kак смятате, че ще ви се разкрият инопланeтяните ? :)
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 22:28:42 pm от agrippa »

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 424
Въпрос към всички деца, които пишат в темата?

Най-вече към ети и Константин.

Kак смятате, че ще ви се разкрият инопланeтяните ? :)

Самите извънземни ли да ни се разкрият или првитеслтвата по света "официално" да разкрият тяхното съществуване и какво знаят за тях?

Ако е първото, смятам че извънземни същества или хора от бъдещето(възможно е, а и наскоро от Церн заявиха, че до 2013 година е възможно да го докажат) ни наблюдават, наблюдавали са ни в миналото и ще ни наблюдават и за вбъдеще. Тоест аз не вярвам, че те самите ще ни се разкрият и оспорвам всякакви сектантски манипулации от рода на галактически федерации свързани с исусовци, архангели и буди. Също така и оспорвам другата гущерна крайност и ала бала. Дори съм донякъде убеден, че човечеството все още не е виждало "извънземни".

Ако е второто е напълно възможно да се случи до края на тази година. Казвам това, понеже всичко е политика, а разкриването за съществуване на извънземни би отворило една голяма ниша.
Другото, което е, че при сегашната ситуация на преразпределение на световните сили, новосъздаващите се, като Китай имат нужда от импулс. Такъв импулс, който да ги утвърди и защо не да ги направи водещи в света.
Та самото разкриване на този етап е почти неизбежно, понеже Китай, Индия, Бразилия, Франция, Великобритания, Мексико и Ватикана в различна степен са на път да го сторят това без да се съобразяват с прищевките на САЩ.

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
Цитат
Самите извънземни ли да ни се разкрият или првитеслтвата по света "официално" да разкрият тяхното съществуване и какво знаят за тях?

Точно това исках да ми обясниш, как смяташ  и как си представяш разкритие на "официално" ниво -  особенно ако липсва и летяща чиния?

Какво искам да ти кажа в случая за да ме разбереш правилно?

Излиза представителката на ООН
Мазлан Отман, папата, или който искаш там и решават да ни представят нашите братя по разум - инопланетяни, групирайки ги по планетна и галактична националност.......Сириус А........   Сириус Б......... Андромеда............ и т. н да не изреждам.....но нещеш ли за общочовешка изненада всички те се оказват в човешки тела .

Как ще ги разпознаеш ти и останалата част от човечеството и ще  повярваш на твърденията им, след като си се разминал с очакванията и представата си за тях......или човечеството ще обяви Мазлан Отман, ООН, правителствата и папата за луди......... :)

Те са тук и са сред нас, и ти сам трябва да ги разпознаеш  :)

« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 00:13:14 am от agrippa »

Неактивен sineglazka

• Четящ
  • *
  • Публикации: 42
На мен най-много ми се връзва теорията за проекта "Син лъч". С тези нагласени дати като 13 окт. 2010 изглежда доста съмнително... :nea:
А и там се говори точно за такова "нашествие" в по-големите градове в света.

« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 00:48:03 am от sineglazka »

Неактивен ети

• Четящ
  • *
Проекта "син лъч" и аз допускам, че може да е в основата, но преди няколко дни се нахвърлиха тук срещу мен.. - Не го коментирам вече.
agrippa , как смятам че ще се разкрият ли? Нямам сценарий за това в главата си.Не си представям зелени човечета и тем подобни. Любопитно ми е, много бих искала да се стане и толкова. Подозрителна съм от друга страна към всяко официално представяне, особено когато идва от САЩ.
Смятам, че дори и да са в човешки тела, ще намерят начин да докажат КОИ СА! Има риск разбира се да бъдем изпързаляни, но пак казвам - би трябвало да намерят начин да го докажат!
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 11:57:53 am от ети »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164

Цитат
ще намерят начин да докажат КОИ СА!

Точно така Ети но ще бъде късно... и поне засега няма такава опция, няма и да има скоро. Едва ли целта им е да наистина доказват на някого нещо релно както си е, поне на този етап. По скоро обратното, защото по-голямата част от тях действат под булото на личните пр. интереси и интересите на тези за които работят.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 11:08:14 am от fishbone »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
Те са тук и са сред нас, и ти сам трябва да ги разпознаеш  :)
agrippa, това съм го чувал десетки пъти и,  че това е така спор няма. Би ли ни обяснил/а как и по какво да ги разпознаваме кой е изънземен, кой е земен с извънземен произход, кой е еволюирал рептил, сив или червен в човешка форма хуманоид? Доста непосилна ми се струва тази задача, а и изборът май засега не е много богат.

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 424
Хехе вече и откачените сектанти с плеадианците по новините относно мистериозната ракета - http://www.youtube.com/watch?v=xsmEytB5U8k

Докато има тайни ще има и страшно много мътене, а ние може единствено да се впуснем в мътенския купон и да му се наслаждаваме.
Все пак сме пред дългоочакваното разкритие, което трябва да стане така или иначе до 2013 година(спрямо решението от срещата на ООН на 12 февруари 2008 г.). Тоест самото разкриване си тече и в момента плавно, бавно и тромаво. Има един факт, с който не се съобразявате, а той е свързан с отразяването на каквито и да е наблюдения на НЛО по медиите. Всъщност това го беше споменал и Стивън Басет, че от началото на октомври ще започнат медиите да съдействат в кампанията по самото разкриване.
Та, каквото и да представлява това разкриване си върви по план и може да стигне своята кулминация всеки момент :)

Неактивен fishbone

• Доста Писал
Цитат
Тоест самото разкриване си тече и в момента плавно, бавно и тромаво.

Че има раздвижване има и в накаква степен си е така...и това не е за подценяване наистина, но самото разкриване по друг начин не е текло.
Цитат
това разкриване си върви по план и може да стигне своята кулминация всеки момент
Пак надуваш балона. В добрия смисъл разбира се. :mocking:

Според мен, кулминацията ще бъде през 2015 г. ;)
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 23:11:21 pm от fishbone »

Неактивен Pilota

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
Хехе планове хехе.Плановете никога не се получават както трябва така ,че може и утре да ни посетят.Все пак освен конспирация има и хаос.

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
Konstantin, много си наивен за да мислиш, че утре ще се изтъпанчат пред камерите и ще кажат "Да, има извънземен живот и ние от 70 години работим с него рамо до рамо". Няма да стане така, младежо.

Неактивен bad_w0lf

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
То освен че днес няма да има,няма да има нито до края на тази година нито следващата нито този век  :bye2:.Само  лъжи ни разправят,също мисля че тази цивилизация извънземни няма да види. :rofl:
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 17:59:15 pm от Mirotvorec »

Неактивен ети

• Четящ
  • *
Косьо, не се ядосвай.  :) Аз лично много се радвам като видя, че си писал нещо, защото знам, че много се ровиш и подхождаш изследователски към нещата. Мойта нагласа също е такава. Макар понякога да опровергавам информация или снимки, това е с цел да достигна до истината. Нали  ТЯ - истината се ражда в спора, все пак!  :good:
Искам да попитам за тази пресконф. Това е същата тази, която трябваше да бъде на 9.11, нали? Тогава не се ли е състояла?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27