Хехе.31 хехе.Аз пак залагам за 2012 ,че ще има разкритие.Но си спомням ,че Н. в един пост беше казал ,че очаква неща от този род след 2010.Така ,че нищо не се знае.А може би искат да ни разсеят вниманието ,като побликуват много грешни дати.И когато дойде истинската да ни заварят по бели гащи.Какво мислите?
Аз пък залагам, че на 21 декември 2012 година, Симеон Дянков ще оповести официално, че след Нова Година излизаме от кризата

Единственото нещо, което може да се случи през тази дата може да бъде само с изкуствен характер. Така, че ако има някаква задкулисна игра, то самата истерия по 2012 би била благоприятна за осъществяването на каквито и да е изкуствено предизвикани армагедони или извънземни нашествия. Ако на 21 декември 2012 година се инсцинира извънземна инвазия или пък чрез природни катаклизми редуцират населението по света, то много малко хора биха го свързали със задкулисни игри. Всички ще мучат, че маи, паи и таратаи им го били предсказали. Дори и Нострадамус някъде ще го е бил казал ;D
Иначе Стенли Фулъм (бивш офицер на НОРАД) предсказа, че на 13 октовмри ще има показвания на НЛО-та над големите градове. Може би това се сбъдна, но само за Ню Йорк, но след тази дата наблюденията на НЛО над територията на САЩ зачистиха значително. Въпреки, че това може донякъде да се обясни с истерията у хората и как те блеят по цял ден небето за да заснемат всичко, което би минало за НЛО. Тука искам да вмъкна и нещо интересно и
важно! Нека да погледнем цялата картина, защото отразяването на НЛО събитията в САЩ по главните медии, като NBC най-вече, е повече от странно. В смисъл такъв, че имало е преди години случаи на съвсем истински НЛО-та, но не са ги показвали по телевизиите, като новина. Сега обаче дори и да има парад на балони, то имам чувството, че медиите веднага ще ги оповестят. Имам чувството, че умишлено се вдига бариерата на тези медии с цел да предизвикат може би една истерия.
Моето мнение е, че нещо става, но съм почти сигурен, че се дирижира по изксутвен начин и мога да дам аналогичен пример: През 1997 година, когата над Финикс се появиха онези големи светлини и едвам не влудиха този град, официалните власти се мъчеха веднага да обесняват, че това били някакви ракети от близката военновъздушна база и ала бала. Тоест един от най-истинските случеи над територията на САЩ се мъчеха веднага да го оправдаят. Това, което се случи на Ню Йорк обаче на повечето снимки си личат едни балони, но официалните власти обявиха, че не знаят какво е.

Според тебе не е ли странно?