Автор Тема: НЛО - поглед отвъд холивуд и материализма  (Прочетена 2962 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
НЛО - поглед отвъд холивуд и материализма
« -: Октомври 18, 2010, 09:53:16 am »
Започнаха да се оплитат темите из форума и като се замислих, никъде няма като тази.
А именно:
Защо светлина в небето трябва:
- да е материална
- да е кораб
- да има екипаж
- и т.н. и т.н.

Я да ви питам, кое може да се появява и изчезва мистериозно, да свети и да не признава физичните закони?


Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
Re:НЛО - поглед отвъд холивуд и материализма
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2010, 14:17:15 pm »
Той признава физ. закони.

Неактивен ети

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 152
Re:НЛО - поглед отвъд холивуд и материализма
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2010, 18:45:40 pm »
Ами например ето това: Стъпка № 2 на Проекта “Син лъч” включва гигантско шоу в пространството с тримерни изображения, оптически холограми и звуци, лазерно прожектиране на множество холографски образи в различни части на света, всяка част получаваща съответния образ съобразно националната и религиозна структура на населението. Гласът на новите божества ще говори на много езици, за да се разбере това, ние трябваше да изследваме различни тайни програми през последните 25 години. В СССР беше усъвършенстван компютър даже беше експортиран и захранен с физико-психологически частици, изградени върху основата на анатомията и електромеханичното строителство на човешкото тяло, както и изследвания върху електричните химични и биологични свойства на човешкия мозък. Тези компютри бяха захранени също така с езиците на всичко човешки култури. Диалектите на всички култури бяха вкарани в компютрите чрез сателитни трансмисии. Има два различни аспекта на тази втора стъпка. Първият се явява пространственото шоу. В пространственото шоу, холографските изображения се използват като симулират някакъв край, апокалипсис, който всички народи очакват от векове като вид осъществяване на онова, което било казано от пророците.

Резултатът на тези режисирани събития ще бъде, да се покаже пред света новия Спасител – Майтрейя, необходим при прилагането на Новата религия. “Даже и най-учените не ще могат да се спасят от гриживо подготвената измама
:
И на мен ми се иска да е с извънземен произход, но ако горното е вярно...жалко.. :(
Всъщност изобщо незнаем докъде са стигнали технологиите..
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 18:48:14 pm от ети »

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Re:НЛО - поглед отвъд холивуд и материализма
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2010, 19:21:25 pm »
Нека сме наясно с няколко неща.

1. Щом за нещо се говори, като конспирация, то има нещо вярно в него, но в никакъв случай това, което се говори няма да се случи.
2. Проект "Син Лъч" не е нещо ново, а си е съвсем старо и е билио предназначено предимно за студената война и е било част от психологическата война с СССР.
3. Изнасянето на информация относно възможностите на "Син Лъч", като 3Д холограми, нискочестотни звуци и използването на химични вещества с цел създаване на заблуда, си има основна цел да накара хората да се съмняват в произхода и естеството на НЛО. Сиреч ако вие вярвате, че това са американски холограми във въздуха, то няма да им обръщате внимание, понеже няма да ги вземате за извънземни  ;)
4. Да проектираш такава измама използвайки новите технологии не е никак трудно и ако някой си мисли, че само САЩ имат уникалните възможности за такова нещо, то жестоко се лъже. По мои наблюдения Япония и Южна Корея, а и Китай донякъде в тези технологии са доста по напреде от САЩ и Русия.
5. Дори и да изкукат янките и да си позволят да прожектирват холограми над Русия или Китай, то ще бъдат много бързо разкрити и от там ще настъпи доста голям скандал с глобални последици. Нали тука не си мислите, че видиш ли говори се за САЩ какви ли не чудесии имали, а другите страни едва ли не нямали с какво да им с е противопоставят. Напротив имат, но не го показват ;)


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27