Относно сайта от горния пост - поразгледах го.Това UAP е абревиатура за Неидентифицирани Аномални Феномени (явления).
Не знам какво ще е по-нататък,но не бих се учудил,ако започнат да пускат инфомъгла.
Демек,понеже има обществен интерес и понеже ние не крием нищо от гражданите,ето,започваме да ви осведомяваме за резултатите от проучванията ни,основани върху „строга научна рамка и подход основан на данни“.
И разните аномалности ще се оказват рядко срещани,но природни феномени,като кълбовидни мълнии,трапецовидни кълбовидни мълнии (примерно),дронове,балони...може би дронове,съешаващи се с балони,което води до наблюдаване на странни движения...
И докато дойде време официално да кажат „технологични устройства с неземен произход“,дотогава на Байдън внуците ще се пенсионират.Извинете ,че съм не-впечатлен.Но нямам нищо против да ме впечатлят.
На телеграма на Насобин има препратка от друг канал с адреса на сайта и неговото мнение по въпроса.Публикацията е от 1 септември,шеста поред,ако преброих правилно.Източник:
https://t.me/s/NasobinВъпрос: Олег, какво мислиш по въпроса? Защо е всичко това?
Отговор: Земните хора имат правото и начина сами да определят съдбата си, чрез собствените си избори. Това работи обаче, ако хората са информирани какво се случва и съответно могат да реагират съзнателно.
За дълъг, приблизително 3000 (*годишен?) период от историята на нашата цивилизация, присъствието на "другопланетни" е било укривано и дори осмивано. В резултат на това имаме погрешни философски постулати, погрешни модели на социално поведение, погрешно тълкуване на исторически събития и погрешни схващания като предразсъдъци.
Днес вече е дошло време да се осмисли реалността,такава,каквато е..Затова с всички участници,замесени в делата около Земята е постигнат консенсус: трябва най-накрая да се покаже на хората как е „устроен“ нашият свят.
.....
Пак от Насобин.На некои хора им се привижда,че на банкнотата от 100 евро са скрити дребни картинки на извънземни „чинийки“ и човечета.И на мен така ми се привижда,но това е от много четене по темата.
Видео:
https://t.me/Nasobin/6868