Ако не бях видял с очите си подобно нещо, нямаше да повярвам на нито едно от тези филмчета, въпреки това, съмненията ми са относно произхода на тези обекти, защо винаги изглеждат по един и същ начин а именно светещи точки? Мисълта ми е, че това е един вид: - ето, вижте ни, ние сме тук
. Защо само се показват и не правят нищо друго, ако бяха извънземни със сигурност биха показали това. Или го правят нарочно за да ни дразнят - ето нас ни има, но нищо повече няма да ви кажем
;D
Еми нормално,ти като ходиш в гората разговаряш ли с мравките? И за светещите точки също, за чий да стресират и без това стресирания землянин? Надали за тяхната технология има значение, че са на 2км от повърхостта примерно, ако целта им е сканиране или топография.
Повярвай ми, тях въобще не ги интересува какво мислим ние.
Ние винаги се опитваме да си обясним това или онова с човешката логика, която в случая е тотално неприложима.
Апропо, точно тия клипчета тип идиотщини, малоумниците които "контактуват" с тях и тоновете боклук, които се изливат в нета карат хората да се отнасят несериозно по проблема.
Извънземните копали бази заедно със САЩ! Имали договорка! Някой си контактувал със същества от друга галактика! Телепатично! Боже мили, кой въобще може да повярва на подобни измислици?
Те са преодолели пространствено времевия континиум и то в реално време, и кой знае още колко физични закона, ше сключват договори с първобитаците от САЩ или русия, в техните очи кой знае какво сме...бебета предпполагам, ако ли не и по зле.
Едно е сигурно, явно имат някаква обща харта за ненамеса в развиващите се светове.
Жалко че заради помията която се излива, държавите не се отнасят сериозно към проблема, а дори малкото сериозни разработки са засекретени или поради причини от нац сигурност или поради факта, че присмиването на фон инфо на населението би било жестоко ако някой спомене:
Еми видите ли, ние отделихме Х милиарда за НЛО изследвания.
Дори и да има, а според мен има катастрофирали подобни апарати, надали скоро ще се извлече нещо тотално иновационно от тях.