Автор Тема: Някои интересни факти и нововъведения в областта на Технологиите  (Прочетена 200656 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Анатема! Веднага я чупи с чук!!!

Дъвиан

• Гост
В моето семейство е дългодишна практика сушенето на маратонки в микровълновата печка.  :P
Брат ми откри ,преди повече от 15 години ,това  улеснение! Влажни блузки и тениски  също се сушат, доста успешно  ;)

Веднага да си иска патента!

Heinie

• Гост
Анатема! Веднага я чупи с чук!!!

"Което не става с друг инструмнт, става с чук!"

Защо, нещо ми бърка храната ли? Само не отгоаряй "Защо не!"

LoraMarina

• Гост
Не ме питай  ;)
От Щатите пиша в момента, но микровълнова печка имахме  и преди 15 години в България . Беше руско производство.Между другото , все още си работи ...

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Много щури истории има с тези микровълнови, ама онази, дето си беше уморила котката в нея-не ми излиза от главата. Всеки път когато прочета или чуя "микровълнова" и пред очите ми е умрялата в нея котка.   >:(
Не мисли като човек!-Крион

Heinie

• Гост
А аз продължавам да недоумявам защо да си хвърля микровълновата.

Неактивен zaio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
Ами то и аз в смисъл то човек като се замисли ами те всички нововъведения в техниката излъчват отрицателни вълни. И то какво излиза, да зарежем телевизора, компютъра, печката, телефона и изобщо всичко да се наврем в пещерите и всичко ще се подреди. Съгласна съм, че някои уреди са по вредни от други, но няма как живеем в ера на технологии и ако не искаме да ги ползваме ще си затрудним живота максимално. Пък и малко ми е трудно да си представя да запаля огън в средата на хола че да си сготвя нещо. ;D
Най-добрата рецепта за щастие е- да използваш парите си не за да трупаш вещи, а преживявания!

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
А аз продължавам да недоумявам защо да си хвърля микровълновата.

Heinie ти верно ли бре? Има теми разтърси се. Виж и в нета. Микровълновата е убиец на всичко в храната! Каквото има ценно - унищожава всичко! Витамини и щуротии и зарежда с отрицателни вълни!!! Даже мисля, че беше забранена някъде!?...

Да не говорим, че предизвиква рак...
« Последна редакция: Януари 26, 2006, 15:49:00 pm от Horus »

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Аз от няколко седмици се старая да избягвам да ползвам микровълновата. По-добре храната студена отколкото мъртва.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Heinie

• Гост
Студена манджа и препечени филиики!

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Ахахехахехаха - asdfghjkl и ти ли бе братко :P
Вие сте луди бе хора >:( >:( >:(

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Луд умора няма!
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Eon

• Гост
Аз никога не съм си купувал.
И то без да зная за тея работи.
На котлона и тва си е.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Ми да - като е нямало микровълнови как са живели хората! Неусетно се превръщаме в хора, които толкова са зависими от лошите си навици, че макар и осъзнати, не можем да ги преодолеем! Дерзайте!!!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER

Група учени от Колумбийския университет в САЩ създадоха детектор на лъжата от ново поколение. В основата на новата технология лежат открития в областта на неврохирургията и структурния анализ на работата на човешкия мозък.

Те се заключават в това, че когато човек говори неистини, излага измислени факти от собствения си живот или лъжесвидетелства за станали събития, главният мозък въвлича в мисловна дейност много повече нервни центрове, отколкото, когато човек говори истината.

« Последна редакция: Януари 29, 2006, 12:27:43 pm от Alien »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27