Автор Тема: Сенките около мен.  (Прочетена 6515 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
Сенките около мен.
« -: Август 17, 2010, 16:36:21 pm »
Забелязвам сенки околко мене на странни същества.Е не баш сенки ама те са изцяло в тъмен сиует.Мога да ги зърна само за един миг и толкова.Не са привидения ,защото не се появяват на едно и също място и време.Някакви идеи?
« Последна редакция: Август 17, 2010, 16:39:37 pm от ₪ Eon ₪ »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Сенките около мен.
« Отговор #1 -: Август 17, 2010, 16:44:02 pm »
Има прекалено много фактори в момента, които могат да придадат несъщественост на обяснението ти.

Жегите са големи и слънцето и селно. Това може да са остатъчни образи.

Може заради високо кръвно заради високите жеги да се появяват образи в окото, все пак това е от първите органи, които реагират на кръвно налягане.

Премини пълен очен преглед, преди да правиш каквито и да е заключения, понеже очните пердета и петна се срещат изключително често.

Особено ако си чест читател на форума, може да си изпаднал в куп самовнушения.

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Re:Сенките около мен.
« Отговор #2 -: Юни 02, 2011, 00:03:52 am »
Понякога също ги виждам...от години наблюдения стигнах до извода, че щом са около мен, обикновено не се случва нищо хубаво.В различен диапазон от време. Ако опиташ да "влезеш в час", когато забележиш сянка, застани неподвижно, и я обследвай с периферно зрение, иначе е невъзможно. Постепенно сянката ще придобие форма, макар и без ясно очертани контури. Рисувал съм я, след подобно изживяване, и напомня тролче, дребно, грозно, сгърбено, но с остро втренчен поглед в мен, и сякаш ми води с едно движение, винаги успява да изчезне, щом насоча поглед. Това ми се е случвало многократно, не ми прави впечатление вече, но ме поставя нащрек, подготвям се за поредната неприятност...Спорт, не ти ли се е случвало такова нещо, или не си обръщал внимание!
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен Arcane

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re:Сенките около мен.
« Отговор #3 -: Юни 13, 2011, 21:30:07 pm »
Привет на всички. Това ми е първия коментар във форума  :flag_of_truce:, затова ще започна с рекламите: форума е направо НЕВЕРОЯТЕН!!! Не мога да повярвам как толкова години се ровя из нета, търсейки теми за конспирация, НЛО, Мистерии, аномалии, неразкрити технологии и тем подобни и все не попадах на нищо...нищо в сравнение с това, което прочетох тук. Определено мога да кажа, че именно във фози форум успявам да пречупя време-пространството: сядам на пц-то за 10-на минути и хоп...ставам след 2часа :D :D.

Сега относно сенките. Искам да споделя подобна случка: Историята се развива преди около година. Пушех цигара на терасата, малко преди лягане (12-1:00 часа) и не..не беше жега, не бях и пил, нито взимал каквито и да било други стимуланти/депресанти и пр...не съм гледал и филми на ужасите/нло...Та пушейки видях една сянка, стояща до една нощна лампа. Загледах се, защото ми стана любопитно кой ще стои по такова време толкова неподвижно (не беше мръднал 2мин.). Отначало взех ситуацията на майтап, така да се каже и когато погледнах гсм-а за да видя колко е часа, сянката изчезна. Започнах да сканирам ефира, доколкото е възможно и видях как само след около 10-на секунди, тя бе изминала разстояние от порядъка на 200метра. И отново стоеше неподвижна. След което отново я изгубих. След известно време обаче отново пушейки на терасата имах втора "среща" с въпросната сянка. Стоеше до една пиаца и се движеше. Бих казал, че това е нормално явление, ако нямаше една подробност: тя в действителност не мърдаше. Виждах как си движи краката, виждах как и рамената се мърдат в синхрон с тях, както и куфара/сака, който носеше. Но самата сянка нито се приближаваше, нито отдалечаваше. След 5-6мин, започнах да си мисля, че е някаква "оптическа измама", затова повиках брат си. Той видя абсолютно същото. Лице не се виждаше (поради недостатъчно осветеното място), само силует. В това време телефона се звънна и за секунда "отлепих" поглед, а брат ми отиде да вдигне, като ми каза "да го държа под око" и обръщайки се...той отново го нямаше. Интересното беше, че за тази част от секундата не бе минала нито кола, нито пък имаше къде да се "скрие", понеже пред него имаше само пиаца и празна улица. Третият път (последен) го видях как стоеше на една беседка в махалата и ядеше нещо или поне така мислех, понеже му се движеха ръцете. Погледах го 15-на минути след което отидох да си доизгледам един филм. След края на филма (40мин), излязох отново да запаля цигара, този...тази сянка не спираше да прави едни и същи механични жестове, давайки ми представа, че все още яде. В обобщение ще кажа, че "се срещаме" с "този" веднъж на няколко месеца. Споделих с 1-2ма познати, но предполагам се сещате каква беше реакцията. Да си призная малко ме е страх да изляза от нас по това време и при такива обстоятелства, та така и няма да разбера с какво съм си имал/си имам работа. Надявам се някой от вас да сподели подобни преживявания или мисли, та да стигнем до някаква анотация. Спирам да пиша, че започнах да се съмнямавам, че някой ще изчете този вече почти завършен роман :D :D :D. Поздрави на всички :)

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Re:Сенките около мен.
« Отговор #4 -: Юни 19, 2011, 01:41:20 am »
Добре си дошъл! Хубаво е, че споделяш преживяванията си, не се страхувай, срамувай, споделяй смело, тук всички сме с близко мислене и будност, кой по-емоционален, кой по-знаещ, кой по-мъдър, водим спорове, често имаме дори решения, никой няма да те обиди, да ти се присмее, или квалифицира с някакъв жълт документ...Да, форумът се различава с някои особености от другите. Затова е единствен! Отдай дължимото уважение, и ще получиш знания! ...А за сенките...да, значи не само ние двамата виждаме подобни. Знам, че има и други. Ако имаш още нещо - говори!
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен Mercury

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Re:Сенките около мен.
« Отговор #5 -: Юни 19, 2011, 09:28:33 am »
Странно... Защо тази сянка се показва толкова често? И другото, което е по-странно за мен е - защо е стояла приблизително 40 мин. на едно място, където всеки може да я забележи? Но пък ако я виждате само вие с брат ти, може би това означава да бъдете нащрек за нещо. Може би иска да ви предупреди за някакво бъдещо събитие.
А може да е дух на някой клошар.
"Въображението е по-важно от знанието." Албърт Айнщайн

Неактивен Arcane

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re:Сенките около мен.
« Отговор #6 -: Юни 26, 2011, 20:59:00 pm »
Благодаря на всички за посрещането и отговорите. A към колегата Mercury - сенките не се показват често. Както споменах, виждал съм ги само 3-4 пъти, през няколко месеца.
"защо е стояла приблизително 40 мин. на едно място, където всеки може да я забележи?"
Да, прав си. Действията, които прави са абсолютно нелогични и в интерес на истината, никога никой не минава през мястото, където се намира "сянката", или поне не минава, докато тя е там. Може би наистина иска да ни предупреди за нещо (макар, че не изглежда да е от "добрите"). Ако имам следваща "среща" с нея, ще бъда максимално наблюдателен и ще постна наблюденията си отново. Още веднъж благодаря на всички отзовали се. Форума е страхотен и е хубаво, че тук намирам толкова много "сродни души", ако мога така да се изразя. За сега това е от мен. До скоро :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27