Искам да обърна внимание на следното.Прави някой снимки,както се предлага,какво правим после с тях?Мисля,че има достатъчно правени и този път е отъпкан.Друго,правим изследване,такива са правени и това се видя в клипа който постнах за кемтрейлса в Гърция,пак отъпкан път и какво стана?
Приятели,изпратих преди месец може би беше информация и снимка моя за този проблем на местен вестник.Публикуваха на първа страница статия,но ми казаха след два дена,от колко години по света се знае и се протестира за този проблем и продължават да си пръскат!
Мисля,че си заслужава да се замислите,че и да се вадят нови снимки,информации,доказателства всичко е само между вас и толкова.Аз лично не мисля,че тези действия могат да доведат до успех.Начина според мен е друг и той не е свързан само с този проблем.Проблема е,че сме в матрицата и системата на парите!Иска се глобална промяна,промяна в мисленето на хората и това,да не чакат някой друг да реши проблема,а да поемат отговорност за всичко.Системата е болна и не работи за нас.