Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 981584 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2280 -: Октомври 23, 2012, 13:04:48 pm »
Още една идея ми хрумна - я събирайте дъждовна вода, като дойде следващия дъжд. Вземате някакви зърнени и бобови култури - пшеница, слънчоглед, грах, боб и т.н. за покълване. Накисвате ги във вода за едно денонощие и след това в чиния с влажна кърпа отгоре. Абе вижте в нета как се покълват семена. Идеята е правите си две идентични мостри за покълване. Каквито са условията при едната мостра, абсолютно същите да са условията и при другата мостра. Единствената разлика да е във водата. Едната мостра се полива с дъждовната вода, а другата с вода от кладенец, геран, езеро, ручейче и т.н. Мисълта ми е ако растежа на семената в мострата с дъждовната вода осезателно изостава, пожълтява от другата мостра, бихме могли и да намерим някоя закономерност. Аз ще го пробвам, само да дойде следващия дъжд. Ако някой ми е схванал идеята - да пробва.

Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #2281 -: Октомври 23, 2012, 13:14:10 pm »
Ако някой ми е схванал идеята - да пробва.
Ще се пробва!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #2282 -: Октомври 23, 2012, 13:46:48 pm »
Идеята я схванахме кристално. Но има една особеност. Дъждовната вода, дори да допуснем, че отсъстват предполагаемите химикали в нея, е бедна на минерали. И в двата случая растенията от опитната проба ще изостават.

А що се отнася до атомния спектрофотометър, лично се познавам с шефа на лабораторията. Той завежда катедра по аналитична химия. Той и неговия екип преди време разобличиха завода за мин. вода Михалково в надвишаващи предела дози от арсен. След това я нямаше 2 години на пазара, за да си преустроят поточната линия. Разобличи Каменица, че в сондажната вода, която използват за бирата има над допустимите норми уран. Хванаха партида от тютюн с над допустимите нива на олово. Който тютюн след това с лекота беше примесен с други тютюни и пуснат отново на пазара.

Така че човека е учен и много съвестен. Но се отказа да разобличава повече. Страхува се да не си спечели врагове по този начен.

Те ни тровят по всевъзможни "стелт" начини, ние сме вперили поглед в небето и си мислим, че това е най-голямата заплаха.

П.П. Пробата трябва според мен трябва да се вземе от ХС директно, а не от дъжд или почва, защото в противен случай няма да е меродавна.
« Последна редакция: Октомври 23, 2012, 13:51:07 pm от sidewinder »

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #2283 -: Октомври 23, 2012, 13:57:12 pm »
Sidewinder, а не може ли твоят познат шефа на лабораторията да изследва самата дъждовна вода. Все пак това което пръскат би трябвало да се съдържа в дъждовната вода. А ако има и начин някак си да изследва и самия въздух след пръскане още по добре.
Иначе за тютюна съм чувала, че пречиства почвата от радиация. Ама дали е вярно не знам.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #2284 -: Октомври 23, 2012, 14:01:09 pm »
Вярно е. В цивилизованите страни го използват да акумулира тежките метали от почвата и след това го унищожават, а в нецивилизованите се пуши. Както и да е.

Каква е гаранцията, че точно тази дъждовна вода, която сме взели е наситена от ХС. Може днес да пръскат, утре вече да е чисто и да завали тогава.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2285 -: Октомври 23, 2012, 14:10:45 pm »
Искам да обърна внимание на следното.Прави някой снимки,както се предлага,какво правим после с тях?Мисля,че има достатъчно правени и този път е отъпкан.Друго,правим изследване,такива са правени и това се видя в клипа който постнах за кемтрейлса в Гърция,пак отъпкан път и какво стана?
Приятели,изпратих преди месец може би беше информация и снимка моя за този проблем на местен вестник.Публикуваха на първа страница статия,но ми казаха след два дена,от колко години по света се знае и се протестира за този проблем и продължават да си пръскат!
Мисля,че си заслужава да се замислите,че и да се вадят нови снимки,информации,доказателства всичко е само между вас и толкова.Аз лично не мисля,че тези действия могат да доведат до успех.Начина според мен е друг и той не е свързан само с този проблем.Проблема е,че сме в матрицата и системата на парите!Иска се глобална промяна,промяна в мисленето на хората и това,да не чакат някой друг да реши проблема,а да поемат отговорност за всичко.Системата е болна и не работи за нас.

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #2286 -: Октомври 23, 2012, 14:21:41 pm »
Вярно е. В цивилизованите страни го използват да акумулира тежките метали от почвата и след това го унищожават, а в нецивилизованите се пуши. Както и да е.

Каква е гаранцията, че точно тази дъждовна вода, която сме взели е наситена от ХС. Може днес да пръскат, утре вече да е чисто и да завали тогава.
Пушим от простотия и други причини. И аз пуша. А дано ги спра някой ден, но не е сигурно.
...
Ами Сайде, няма гаранция да, но не пречи да се изследва. Според мен ще бъде наситена от ХС. Дъждът отмива мръсотията от въздуха и отива в почвата. Може би значи и дъжда и почвата да ги изследва твоя познат. Нищо не губи.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2287 -: Октомври 23, 2012, 14:22:51 pm »

Само да вмъкна, не по темата, но за тютюна на развитите страни, с който чистят тежките метали. Не се унищожава, а се подарява или продава на смешни цени на държави като Бг/включително/, да си правят цигари. Това срина и нашето производство на тютюн. Каза ми го човек от Булгартабак, преди да го подари бб на Доган.
       В крайна сметка каква е целта на тези изследвания? Ние си знаем какво има. Тези които не знаят, не ги интересува. Те са в позата уплашен щраус. Или вие се съмнявате в наличието на химия в ХС?

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #2288 -: Октомври 23, 2012, 14:46:55 pm »
Смисъла е да се докаже на тези които смятат, че това са глупави конспиративни теории и ги отричат. Иначе нищо не правим.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2289 -: Октомври 23, 2012, 15:02:48 pm »
Смисъла е да се докаже на тези които смятат, че това са глупави конспиративни теории и ги отричат. Иначе нищо не правим.
           Нали писах, че това не ги интересува. Нищо не можеш да докажеш на глух, сляп и зомбиран човек. Не им ли чете глупостите в предишните постове? Чайници, въздушни дупки и още простотии. Пък изследвания от учени доказващи ХС има колкото искаш в темата. Но както сте решили, правете го. Лошо няма.

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #2290 -: Октомври 23, 2012, 15:17:17 pm »
Ми да са слепи колкото искат. Да се изследва, да се докаже и да се навре в очите на слепите и тогава ще видим пак ли ще си затварят очите. Ако го направят тогава ние ще им се смеем.

Неактивен Puzzle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #2291 -: Октомври 23, 2012, 16:14:59 pm »
Ми да са слепи колкото искат. Да се изследва, да се докаже и да се навре в очите на слепите и тогава ще видим пак ли ще си затварят очите. Ако го направят тогава ние ще им се смеем.

Е как няма да се смеете? Нали ще ви фъснем малко смехотворен газ, за разнообразие...

Да не намекваш, че проглеждането ти се дължи на масивното обгазяване?
Базирайки се на теориите на Еленко Ангелов, за доказването на които ще трябва да се бръкнете в джобовете си, защото само драскането по форумите е безплатно, не биваше ли да сте много болни и апатични?
В крайна сметка вие болни ли сте или прогледнали? Вас обгазяват ли ви или не?

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #2292 -: Октомври 23, 2012, 16:19:03 pm »
Вас обгазяват ли ви или не?
Нема вас,нема нас. Всички.
Ама на теб като гледам яко ти действа обгазяването. :D

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2293 -: Октомври 23, 2012, 16:31:49 pm »
Нема вас,нема нас. Всички.
Ама на теб като гледам яко ти действа обгазяването. :D
      Добре казано Калан. На място. Но май предаването на Еленко Ангелов хваща дикиш и вече няколко дни няма ХС,  поне над Пловдив и региона. Ма някои мнооого го мразят! Защо ли? :hi:

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #2294 -: Октомври 23, 2012, 16:50:06 pm »
Те да си кажат защо. Някои хора не са фенове на конспиративни теории. Не могат да приемат, че някой може да крои заговор с/у тях. А то си е нормално за едно социално общество. Да има интриги, заговори, конспирации и задкулисни игрички.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27