Автор Тема: Искате ли още? И да не искате. ТЕ ИДВАТ  (Прочетена 86611 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Polymorpher

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
Re:Искате ли още? И да не искате. ТЕ ИДВАТ
« Отговор #45 -: Ноември 23, 2010, 19:39:07 pm »
Ясно ми е на мен какво е риталин ...

Цялата ситуация е направо поетична ...
Ако това не илюстрира невероятните постижения на директен и заобиколен умствен контрол то няма кое друго...

Значи пращат те на училище, искаш не искаш защото така ТРЯБВА... Ако отхвърлиш учебния пакет с индоктринация учителя ти казва на училищния лекар че не искаш да го слушаш в час, той от своя страна привиква родителите и им казва че нещо в мозъка на детето им не е наред (спрямо факта че детето ненавижда училищните методи) и така чудното на модерния свят е да му дават ХАПЧЕТА за да му поправят поведението...

Дори за секунда не се усъмняват с образователната система и нейните качества...
Пък и кой иска ХИПЕР активно дете днес? Такова което кипи от жизнена енергия и не приема обществените заучени фрази за чиста монета, докато родителските му зомбита бачкат докато свят им се извие та не могат да обърнат внимание на себе си та на дете което иска смислено обяснение за всички глупости от битието...

И така милиони "умни", "модерни" родители под "мъдрото" настояване на рекламните агенти на фармацефтиката (доктори им викат) дават химикали подобни на амфетамини на "скъпите им" дечица...

Не сто не хиляда, не десет хиляди, не сто хиляди ами МИЛИОНИ.

Хора от които 95% употрябяват "удобството" на лъжата в живота си не могат да си представят че която и да е авторитарна установка ги мами ...

За да не си говорим само за чуджи случай... Ето един нашенски ...

Роди една млада жена дете - няма да давам имена и адреси... Идват лекарите и почват да изнасят лекции как детето било свръх увредено и не знам си какво. И така предлагат на родителите да се "погрижат" за него и да ги отърват от мъките... Като поискали да го видят им казано "по добре не го правете защото ще ви е по трудно да се разделите" и така нашите герой се съгласили без да спорят и си оставили детето без дори да го погледнат ... Месеци по късно майката се обяснява "е да го бях видяла поне"...

Истински случай. БГ/София.

Само на мвр да се извадят архивите такива врътки ще се разберат с тия родилни отделения че ще ни побелеят косите.

А колко хора са пищяли че са им подменени децата... А да не говорим колко издънки има... Ражда се момче като тръгнат да ги изписват им дават момиче и обратното ... Не е истина... Какво дели децата в родилното - едно номече?

И какво пречи на някоя правителствена свиня да засича специалните деца още в родилното и да ги заменя с чавета?

За това си взимам една акушерска книга и никакви шибани "агенти" на авторитарни организации няма да припарват на 10 метра от детето ми.

То ваксини ли не щеш... Ваксините за един КОН са по малко от колкото за едно дете... А кога по-добре да посегнеш на химията и психиката на един човек освен когато е най-уязвим още в ранна възраст...

Направо оставам без думи като се замисля колко безмозъчни машини от плът и кръв бродят сред нас и се наричат хора само защото могат да рецитират телевизора до припадък...
The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strang

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 424
« Отговор #46 -: Декември 01, 2010, 21:38:01 pm »
Истерията продължава .............

Армада гигантски НЛО идела към Земята

Във виртуалното пространство се появиха спекулации, че огромни НЛО приближават планетата ни.

Три гигантски неидентифицирани летящи обекта с дължина десетки километри се движели към Земята, твърди астрофизикът Крейг Каснов, цитиран от агенция РосБизнесКонсалтинг.

Пристигането на огромните кораби се изчислявало за средата на декември 2012 г., което съвпада с края на календара на маите.

Единият от приближаващите обекти имал форма на цилиндър, а друг – на диск.

Земляните реагирали различно на тази информация. Някои смятали, че извънземните идвали, за да спасят хората от ужасните катаклизми, които можело да настъпят, ако предсказанието на маите за края на света през 2012 се окаже вярно.

Други – напротив – били сигурни, че намеренията на пришълците изобщо не са дружелюбни.

Според Крейг Каснов на човечеството не му оставало друго, освен да чака.

Космическите обекти пък скоро щели да могат да се видят и с телескоп. Чакаме.

източник: http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2010/12/01/ihaaa-armada-gigantski-nlo-idela-kym-zemiata.105231

Rio

• Гост
« Отговор #47 -: Декември 01, 2010, 21:48:19 pm »
По-скоро подиграването. Не сериозно е да се говори за тези кораби, че идват.

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #48 -: Декември 01, 2010, 22:22:46 pm »
На този клип са показани странните обекти около Слънцето и Слънчевата система, които уж се движели към Земята - http://www.youtube.com/watch?v=UTE2NE-194I
Според мене обаче не може да се каже дали се движат към Земята, но от НАСА си мълчат и още по странното е, че не ги цензурират и по този начин всяват истерия сред хората.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #49 -: Декември 01, 2010, 23:09:22 pm »
Аз не видях нищо повече от размазани петна, които може да ги направи всеки с малко повече умения.

Ако бях на мястото на НАСА бих направил същото. Бих си мълчал - просто няма смисъл да коментирам всяко едно идиотско видео дело на някои изперкал, което се появи в Youtube. Дори няма смисъл да коментирам каквото и да е било такова смешно видео.

И не бих си играл да го цензурирам - истерията се създава в случая от този превъзбуден нюейджърски психопат, не от НАСА.

Имам чувството, че тези хора са вече като зараза. Пълна паплач.

лично мнение разбира се

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #50 -: Декември 01, 2010, 23:40:31 pm »

Ако си прави някой бъзици, би трябвало да е от НАСА, понеже тези снимки са от сателита на SOHO, който е на 1.5 милиона километра от Земята - http://sohowww.nascom.nasa.gov/
Снимките са вземат от официалният им сайт, а предположенията какво може да са не са дадени все още въпреки обещанията на НАСА.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #51 -: Декември 01, 2010, 23:50:37 pm »
И тази снимка доказва, че това е извънземен кораб?  ???
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 23:54:29 pm от ₪ Eon ₪ »

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #52 -: Декември 02, 2010, 00:10:28 am »
Виж аз не съм този, който би ти казал кое е извънземен кораб и кое не. От това, което съм чел за тези странни обекти е, че и НАСА се затруднява какво са. Чел съм мнения на професионалисти, които обесняват какво не може да са, а именно астероиди. Астероиди, понеже твърде близко са до Слънцето и не се изпаряват, както и не се влияет от неговата гравитация. Та въз основа на това се е породила идеята, че тези обекти са с изкуствен характер, тоест НЛО/космически кораби.
Сега наистина ми се струва, че малко се преувеличава, че точно летели към Земята, защото не знам по каква схема им изчисляват траекторията. По скоро са догадки или превземки. Обаче както казах и по рано, докато НАСА не изкаже някакво становище относно какви са тези странни обекти, които и ги засичат сателитите, съм сигурен, че напрежението ще ескалирва все повече.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #53 -: Декември 02, 2010, 00:35:51 am »

Ако си прави някой бъзици, би трябвало да е от НАСА, понеже тези снимки са от сателита на SOHO, който е на 1.5 милиона километра от Земята -
Снимките са вземат от официалният им сайт, а предположенията какво може да са не са дадени все още въпреки обещанията на НАСА.

И аз не съм сигурен, че това е/са точно космически кораб/и, въпреки, че някаква прилика има.
Като гледам, че материалът от вестника е от 2001 г. и, че корабът е накъде около слънцето (на около 140 млн. км. от нас) не смятате ли, че ако се движеха насам, вече няколко пъти трябваше да са стигнали до Земята.При положение, че са сериозни и бързи междузвездни кораби. ;)

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #54 -: Декември 02, 2010, 00:55:20 am »
Така е, но дори и да предположим, че има извънземни и това са техни кораби, то откъде пък накъде трябва непременно да летят към Земята. Ние хората така расъждаваме, че сме някакъв център на глактиката и видиш ли сме и от някакво първостепенно значение за предполагаемите извънземни раси.
Тези обекти в момента навлязоха обаче в нашата Слънчева система и от януари месец насам кръжат около Слънцето. Разбира се догадки всякакви може да има, но би било глупаво без да се знае какви са да се отхвърля веднага предположението за извънземни.
Обобщено звучи така: Около Слънцето има обекти с неизяснен произход, които не следват определена траектория и не се знае накъде са се запътили.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #55 -: Декември 02, 2010, 01:19:51 am »
Така е, но дори и да предположим, че има извънземни и това са техни кораби, то откъде пък накъде трябва непременно да летят към Земята. Ние хората така расъждаваме, че сме някакъв център на глактиката и видиш ли сме и от някакво първостепенно значение за предполагаемите извънземни раси.
Около Слънцето има обекти с неизяснен произход, които не следват определена траектория и не се знае накъде са се запътили.

Прав си. И аз често съм казвал, че ако това са много напреднали цивилизации, какво ли ги интересуваме ние, с нашето ниско ниво.Все едно да си в джунглата за изследване на нещо, или на лов, и срещнеш туземци.Няма да са ни интересни, защото ние сме на много по-високо технологично ниво от тях, какво ще научим от тях.
Може да търсят някакви редки вещества, ресурси, енергии и т.н.
Може и да са но екскурзия, колкото и невероятно да звучи.
А не дай боже да е сценарият от "Денят на независимостта"-инвазия. Щото не е за изключване и такава възможност, нали ;). Или като от "Хрониките на Ридик".
Или просто да минат покрай нас, без да проявят интерес, както казваш накрая.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 01:22:39 am от marhs »

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #56 -: Декември 02, 2010, 01:39:47 am »
С извенение към  ₪ Eon ₪, че разводнявам темата ;)

Не мисля, че една високоразвита извънземна цивлизация би тръгнала да унищожава Земята. Това е все едно да се хванем с тебе и да отидем до Полша с цел тъпчене на първият срещнат мравуняк. Според мене развитието е в опознаването, а не в унищожаването. Може би поради тази причина ако има НЛО над небесата ни и някои от тях са с извънземен произход, то те на наблюдават и изучават най-вероятно.
В същото време не мога напълно да застана зад тези си виждания, понеже самата дума "извънземни" предполага различни виждания върху нещата от тяхна перспектива. Ние например хората имаме някаква изградена представа за добро и зло и спрямо нея познаваме света около нас. От друга страна пък не знаем за извънземната представа за добро и зло, което ни дава предпоставки все пак да се притесняваме.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #57 -: Декември 02, 2010, 01:54:37 am »

Е, ако  темата е за извънземен разум, трябва да се разисква за всичките му аспекти, според мене.
И аз съм за добрите и ползотворни контакти, но винаги трябва да се има, и едно наум.
Има и друг сценарий-само да ни наблюдават, както в "Един есенен ден по шосето" от Павел Вежинов... :) (ако още не се вписваме в графата разумни и сигурно развиващи се цивилизации, овладяващи космоса, без заплаха за другите  ;D)
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 08:37:57 am от Mirotvorec »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #59 -: Декември 02, 2010, 23:18:43 pm »
Вече от НАСА, ЕКА, РОСКОСМОС и т.н., трябва да знаят посоката не движение на тези евентуални чуждоземни звездолети, както и скоростта им на движение, нали ?

Не може да не са ги щракнали с Хъбъл. Много интересни снимки ще да са. След като дават прекрасни снимки на галактики на милиони светлинни години от тук, то тея кораби вече трябва де се виждат идеално от Хъбъл.. ;)

Чакане му е майката ;D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27