"Извънземни" има.Космосът бъка от живот.А дали ще "дойдат" официално или не..все тая.Това са само подробности
Откъде знаеш, че бъка от живот? или предполагаш само 
Ами защото имам достатъчно здрав разум,за да не си въобразявам,че от билионите планети,в милиардите галактики,видиш ли сме само ние единствените обитатели на целият този безкрай.
Сега..друг е въпросът,че човекът затворен и ограничен от собствените си представи,си мисли,че"ИЗВЪНЗЕМНИ"(сякаш са само един определн вид ;D)няма,и учените продължават да търсят планети подходящи за "живот"(отново според човешките представи)но..защо си мислим,че всеки живот има нужда от водна среда в която да еволюира от амеба до многоклетъчно..Това,че на Земята животът се развива в такива условия,не значи,че в целият космос е така.Нито пък,че"извънземните"обезателно са хуманоиди,и въобще,мисля,че дори ни е бедна фантазията за разнообразните форми на живот..Макар,че Земята е пример за това разнообразие..Животът кипи навсякъде,и не му дреме ние дали го възприемаме и как го квалифицираме.Земен..извънземен..все тая..
Освен това...цялото човешко познание се гради на предположения,.Някои впоследствие биват доказани,а някои не..И много са платили с живота си заради смелостта да изказват предположения..Примери за брилянтни мозъци,изгорени на кладите на инквизицията-бол!И само защото са изказали предположения..Галилео е казал,че Земята е кръгла и се върти,много преди съвременните астрономи да го"докажат"с модерните си телескопи,и си представям реакцията на закостенялата
"света църква",точно както и твоята сега.."Ааа без доказателства не може"
Идеята,предположенията..те са предходници на"нуждата от доказателство".
А на някой хрумна ли му ,че те може би се страхуват от нас заради нашата агресия и нисък морал и най-вече заради това ,че ние реагираме първо със страх и агресия.И ние сме много по-напреднали от лъвовете ,но ако се срещнем с тях от близо ще се вцепеним от страх.Някой предположил ли е ,че и те така ще се вцепеня при среща с някой ганстер?
Отново звучиш сякаш"изънземните"са само един единствен и определн вид.Ми..да предположим,че някои се страхуват.И кво от това?Може пък други фракции да не се страхуват..кой знае