Автор Тема: Искате ли още? И да не искате. ТЕ ИДВАТ  (Прочетена 73206 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен matt

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
Re:Искате ли още? И да не искате. ТЕ ИДВАТ
« Отговор #150 -: Февруари 05, 2011, 13:03:16 pm »
Имах впредвид,че никой тук не е малумен и след кратки разсъждения може да установи,че
няма никакъв шанс да сме сами...просто явно не се изразих по подходящ начин :)

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
« Отговор #151 -: Февруари 05, 2011, 13:07:11 pm »
Естествено никой от нас тук не знае със сигурност има ли, няма ли извънземни.../Константин/. Но всеки условно приема, че има, защото няма доказателства, че няма. Прекалено на сериозно приемаш петте си сетива. Хареса ми сравнението с мравките на moonlight . Те живеят в двуизмерен свят и въобще не подозират какъв живот кипи около тях в трето измерение. По тази проста логика, защо да няма около нас 4-то, 5-то и т.н. измерения, които пък ние не виждаме? Природата работи по едини и същи закони, както за маките неща, така и за големите.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 13:08:35 pm от ети »

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #152 -: Февруари 05, 2011, 13:15:35 pm »
konstantin2007,

Сега остава да кажеш, че когато се бъзикам саркастично и само аз го разбирам, а другите го вземат на сериозно?  ;D
Според тебе отричам извънземните и в същото време обявявам, че некъв си немски шмекер е извънземен или пък, че блондините ще протестират над Москва и Лондон.

Цитат
Последно..има ли извънземни или няма?

Коце, не се измъквай по този ейзуитски начин , а отговори на директения въпрос с ДА или НЕ. Самият ти не си наясно със себе си. Ще почакаме да узрееш за директния отговор.

« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 13:19:02 pm от teni »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #153 -: Февруари 05, 2011, 13:27:10 pm »

Ей ти едно клипче за пример.Дано размерите в него ти помогнат да разбереш необятността и възможностите на вселената.. :hi: Финалните му редове са показателни.

Айде кажете сега, че не мислим еднакво  ;D , marhs клипчето, което аз дадох за пример е същото само че съм го качила във вбокс и има субтитри  ;D

Да, така е. :drinks: Но и има голяма логика в тези мисли.Освен това, след като на една планета от вселената е успял да възникне живот, то такива условия със сигурност може да има на още милиони планети, в милиони галактики, съставени от милиарди звездни системи подобни на нашата.А нещата общо взето взето се повтарят-образуването на звездни системи във вселената става по подобен начин, материята е едно и съща, има и милиарди звезди във вселената, като нашето слънце. Тъй, че изводите се налагат от само себе си.
Както е и естествено да има хора на противоположното мнение, което не променя хода на живота и природата.

Да, равнението с мравките е точно, и аз съм го използвал :) и наистина показва, как може да изглеждаме в очите на извънземни цивилизации, дръпнали с десетки или стотици хиляди години напред в развитието си (естествено зародили се толкова по-рано и от нас) Ние просто не бихме ги интересували, като вид.Може би (ако имат време) биха се смели на начина ни на живот. ;D

Ето ви още 2 клипчета, първото е за Коцето, а второто за всички, които обичат вселената, планетите, галактиките.........

1) http://www.vbox7.com/play:fe0031a7

2) http://www.vbox7.com/play:a0bbf423

Харесват ми  :hi:
В първия клип-за пръв път чувам и за огромната ЮЕС база за сателитни наблюдения.в центъра на Австралия.А след тази сесия, видео материалите предавани на живо от совалките са спрени :( .Защо ли? Защото дават инфо, от което се задават доста затрудняващи НАСА въпроси.

« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 13:38:40 pm от marhs »

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
« Отговор #154 -: Февруари 05, 2011, 13:38:57 pm »
Това за Звукът на Вселената е колекция на НАСА от звуци на различните планети. Eто и целия запис :

" Trust no one."

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #155 -: Февруари 07, 2011, 15:21:29 pm »

<a href="http://www.youtube.com/v/OHV3jd8NaWU?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/OHV3jd8NaWU?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
« Отговор #156 -: Февруари 07, 2011, 15:56:12 pm »
Защо ни лъжат ? Не ви ли се струва невероятно че за миналата година ужасно много "важни клечки" започнаха да се интересуват, даже започнаха тези съобщавания. Макар и силно да вярвам в съществуването на извънземен живот, не вярвам в тези предсказания и срещи.
" Trust no one."

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #157 -: Февруари 07, 2011, 18:20:33 pm »
Така както ми го представи този водещ, новината ми изглеждаше като лайно обвито в целофан.  :bad: Като за малоумници от 1-ви клас.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #158 -: Февруари 07, 2011, 19:57:38 pm »
E
Така както ми го представи този водещ, новината ми изглеждаше като лайно обвито в целофан.  :bad: Като за малоумници от 1-ви клас.

Е като първо съобщение е добре, малко неангажиращо и кратко, за да не привлича много внимание, да не създава паника.
Е, хората не са толкова навътре в нещата, както членовете на сайта Еоне. ;) Спокойно, ще има и по-подробни материали, по-нататък.
Британската кралска академия май изпревари Обама в обявяването на извънземните.

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #159 -: Февруари 07, 2011, 20:07:28 pm »
Да, подхода е за като първокласници. Нормално манипулиране/подготовка/ на народонаселението за голямата новина.Но имам чувството ,че на българина не му пука-дай бира и чалга.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
« Отговор #160 -: Февруари 07, 2011, 20:14:43 pm »
Последните години обществото много ги натисна и много почна да се интересува от НЛО и извънземен живот, А и покрай разкритията от Wikeleeks (не съм много сигурен дали така се пише) :P , абе с една дума не могат още много дълго да ги пазят в чанта.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен moonlight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 119
  • "Only God can judge me!"
« Отговор #161 -: Февруари 07, 2011, 20:24:24 pm »
а на мен ми стана смешно, защото казват че ще стане нещо което вече се е случило хахаххахахха ама за изостаналите е новина де  ;D

Е, хората не са толкова навътре в нещата, както членовете на сайта Еоне. ;)

да ама с изключение на някои членове ;), даже и в този форум има скептици относно съществуването на извънземни.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
« Отговор #162 -: Февруари 07, 2011, 20:41:42 pm »
да ама с изключение на някои членове ;), даже и в този форум има скептици относно съществуването на извънземни.
[/quote]

Аз познавам хоракоито не вярват в нещо ако не са го видели с очите си дори и да има неуспорими доказателства, а всички знаем колко неща могат да бъдат пресаздадени по доста обедителен начин кото знаем съвременните технологии какво могат.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен moonlight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 119
  • "Only God can judge me!"
« Отговор #163 -: Февруари 07, 2011, 22:08:37 pm »
Аз познавам хора, които не вярват в нещо ако не са го видели с очите си дори и да има неуспорими доказателства, а всички знаем колко неща могат да бъдат пресаздадени по доста обедителен начин кото знаем съвременните технологии какво могат.

Ами ок, ама тогава тия хора що вярват в Хитлер, Сталин, Елвис Пресли.....и най-вече в Исус Христос, Дева Мария.......? Или се правят на интересни или даже и не съумяват какви небивалици говорят.Ако изхождат от тезата "Вярвам само на това което видя", би трябвало да отричат всеки и всичко, което не са видели или пипнали  ???
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 22:13:38 pm от moonlight »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #164 -: Февруари 07, 2011, 23:10:47 pm »
а на мен ми стана смешно, защото казват че ще стане нещо което вече се е случило хахаххахахха ама за изостаналите е новина де  ;D

Да, така е,но не виждам защо трябва да им обръщаме такова внимание ;)Има толкова интересна информация по темата, която се актуализира често.

Аз познавам хоракоито не вярват в нещо ако не са го видели с очите си дори и да има неуспорими доказателства, а всички знаем колко неща могат да бъдат пресаздадени по доста обедителен начин кото знаем съвременните технологии какво могат.

Ама нека си ги има, въпроса е да не досаждат с религията си "не вярвам на нищо", която удобно предполага и по-малко мъчене на мисълта и въображението. ;D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27