Автор Тема: СПИН конспирация  (Прочетена 38348 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

 • Гост
СПИН конспирация
« -: Април 04, 2006, 19:26:24 pm »
СПИН конспирация

СПИН е безапелационна смъртна присъда. Пресата и отговорни институции крият истината по отношение на нея. Казват ни се само преднамерени лъжи за този смъртоносен убиец.
Това е фатална болест, причинявана от вирус, който разрушава имунитета на тялото, способността му да се бори срещу много други инфекции и болести, уврежда мозъка.
Това е най-сериозната болест в света след епидемията от испански грип 1918-1919г. От новородените във Франция всеки ден по едно е с положителен резултат за вируса и надежда за живот до три, максимум пет години.
Двама германски лекари- Яков Сегал и Роланд Демлов твърдят, че появяването на вируса съвпада точно по време с откриването на биологичната американска лаборатория, наречена Р-4, помещаваща се във Форд Дитрих. Известният британски специалист в областта на СПИН-а проф.Питър Кернов също приема теорията,че вирусът е създаден изкуствено. В броя си от 2 ноември 1986г. в-к "Сънди Експрес" публикува твърдението, че откриването на СПИН се дължи на съветско-американско коопериране.
Д-р Джон Сил, британски експерт в тази област, пише в английския "Медикъл джърнъл", че факторът СПИН произхожда от комбинация на вируса на овча болест ( de la visna)  с вируса на волска болест ( de la leucemie de bovins).
Вирусът на СПИН не произлиза от зелената маймуна в Централна Африка, както твърдят някои учени. Този вирус не се среща у маймуните или у което и да е животно. Д-р Вилхелм Кембъл Дъглас в декларация "Кой уби Африка?" отговаря: Световната здравна организация уби Африка с вируса на СПИН. Д-р Теодор Стрекер разследва случая и установява, че Националният раков институт съвместно със Световната здравна организация открива вируса на СПИН в лабораторията на Форд Дитрих. Те комбинират вирусите bovine leukemia c sheep visna и ги инжектират в човешката тъкан. Резултатът е вирусът на СПИН - първият познат на човечеството ретровирус със 100% смъртност на инфектираните. Д-р Дъглас заявява: "Мога да ви уверя, че създаването и изпускането на този вирус не е никаква случайност. Това беше хладнокръвен успешен опит да се създаде убийствен вирус, изпробван след това в Африка. Толкова успешен, че голяма част от населението на Централна Африка е може би ликвидирана- милиони умрели в срок от три до пет години. Това не беше случайно. То беше обмислено."
През 1981г. Центърът за контролиране на болестите в САЩ съобщава, че 4% от всички, получили противохепатитна ваксина са инфектирани със СПИН. През 1984г. той признава, че 60% са заболели, а в 1989г. отказват да дадат каквито и да са сведения.Сведенията за тези изследвания се пазят в Министерството на правосъдието на САЩ и вече никой няма да ги види. Но докато в САЩ този вирус се разпространява чрез противохепатитната ваксина, в Африка се причинява от ваксината против едра шарка (вариола), в която вирусът на СПИН е бил поставен.
Ла Руш, бивш кандидат президент на САЩ настоява, че фактически финансовите институти действат за разпространението на СПИН чрез тяхната малтусовска политика за намаляване на световното население (обезлюдяване на света).
Лъжите по разпространението на СПИН обаче не спират до тук:

    *
      Твърди се, че презервативите щели да спрат епидемията-Лъжа. Всички гумени ръкавици, както и презервативите имат пори с диаметър 5 микрона. Големината на вируса е 0.1 микрон.
    *
      Вирусът не можел да живее извън тялото.-Лъжа. Върху суха чиния издържа до седем дни.
    * Дезинфекционен разтвор унищожавал вируса.-Лъжа. Дори 70% спиртов разтвор не може да го убие до 20 минути.
    *
      СПИН не се предавал чрез целувка-Лъжа. Сп. "Пипъл Магазин" съобщи за 10-годишно момиче, заразено от вируса, на което никога не е преливано кръв, не е било болно, родителите и брат й са с отрицателни проби и не е била изнасилвана.
    * Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.
    * Плувните басейни били обезопасени с хлоров разтвор. Хлорът обаче не унищожава вируса в каквато и да е концентрация.


Защо толкова много лъжи?- За да не бъдат обвинявани, че след като създадоха убиеца, не са в състояние да се справят с него. Стремят се всячески да поддържат населението спокойно, докато умира.
Според Сам Бисер СПИН-ът е болест в 99% политическа и 1% медицинска. Според д-р Лорен Дей- в 100% смъртоносна.
Но тази група хора, решила да унищожи половината от населението на Земята, за да постави под свой контрол по-лесно останалата част не спира до тук. Провокациите от 11.09.2001г. са началото на последните им усилия за осъществяване на съкровенното им желание за бързо провеждане на малтусовската им политика и за осъществяването на Нов световен ред.

Никола М. Николов

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #1 -: Април 04, 2006, 23:48:27 pm »
10x !!!!
musica universalis

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #2 -: Април 05, 2006, 07:45:07 am »
Този материал го имаме на сайта при статиите. Бая старичък е.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

firma

 • Гост
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #3 -: Април 05, 2006, 11:41:41 am »
Този материал го имаме на сайта при статиите. Бая старичък е.
Не съм го видял и материалите са доста.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #4 -: Юни 05, 2006, 15:12:34 pm »
Откриха нов щам на ХИВ-инфекцията, който не се поддава на лечение

Той е наречен 3-DCR HIV и е бил отделен от кръвта на 40-годишен хомосексуалист, разказва Zdrave.bg

02.06.2006

Американски вирусолози откриха нов щам на ХИВ-инфекцията, притежаващ практически 100 % устойчивост срещу съвременните антивирусни средства. Той е наречен 3-DCR HIV и е бил отделен от кръвта на 40-годишен хомосексуалист.
Симптомите на СПИН при мъжа са се появили две години след заразяването, а обикновено развитието на това заболяване обхваща далеч по-дълъг период - до 10 години. При лечението на пациента, заразен с новия щам, било установено, че вирусът е устойчив към четири основни класа противовирусни препарати.
Учените подчертават, че 3-DCR HIV е уникален със своята устойчивост към всякакво лечение, както и с много по-високата си скорост на развитие, поради което може да се превърне в нова голяма опасност за човечеството.
Някои експерти смятат тревогата за необоснована, тъй като болният в продължение на дълги години е приемал наркотични вещества, в това число метамфетамин - вещество, оказващо потискащо влияние върху имунната система.
Учените смятат, че не е изключено бързото развитие на ХИВ-инфекцията при мъжа да е свързано не толкова с действието на самия вирус, колкото с последствията от употребата на наркотици.


Източник: http://www.netinfo.bg

Дъвиан

 • Гост
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #5 -: Юни 29, 2006, 15:13:46 pm »
СПИН е мистификация от световен мащаб
Вирусът на болестта е мит, който се поддържа с огромни пари


Ирина Михайловна Сазонова е лекар с 30 годишен стаж, автор на книгите "ХИВ-СПИН: виртуалният вирус или провокацията на века" и "СПИН: присъдата се отменя", преводач на трудовете на Питър Дюсбърг "Измисленият вирус на СПИН" и "Инфекциозният СПИН: заблуждавани ли сме били?"

Ирина Михайловна, за изминалите 25 години ту ни заплашваха с общочовешка пандемия от СПИН, ту ни окуражаваха с открити ваксини. Но се появи вашата книга, която преобръща всички представи за СПИН. Нима СПИН е медицинска мистификация от световен мащаб?­

Съществуването на вируса на ХИВ-СПИН беше превърнато в "научно доказателство" в САЩ през 1980 г. След това се появиха много статии по темата. Но за четвърт век по света се появиха и научни работи, експериментално и клинически опровергаващи вирусната теория за произхода на СПИН. В частност, работите на австралийска група учени под ръководството на Елени Пападопулос, на учените под ръководството на калифорнийския професор Питър Дюсбърг, на унгарския учен Антал Мак, работил в много страни на Европа, Африка и ръководил клиника в Дубай. Има 6000 такива учени по света. Това са известни и можещи специалисти, някои от тях са Нобелови лауреати. В края на краищата, за това, че така нареченият вирус на имунната недостатъчност у човека никога не е бил откриван, си признаха неговите "откриватели" ­Люк Монтание от Франция и Робър Гало от Америка. Но лъжата в световен мащаб продължава. Много пари и сили са въвлечени в този процес. На конгреса в Будапеща през 1997 г. Антал Мак подробно разказа как американските власти са създавали СПИН-естаблишмента, където влизат множество правителствени и неправителствени институции и служби, представители на учреждения по здравеопазване, фармацевтични фирми, различни асоциации за борба със СПИН, а също така и СПИН-журналисти.
 
­Вие опитвахте ли се да разрушите тази мистификация?
­
Според скромните си възможности. Публикувах две книги, много статии, изказвах се по радиа и телевизии. През 1998 г. изложих гледната точка на опонентите на теорията за СПИН на специалните слушания в Думата на тема "За неотложни мерки в борбата с разпространението на СПИН-а". Присъстващите откликнаха с пълно мълчание. Мълчаха дори шефът на Руската академия на медицинските науки Валентин Покровски и неговият син Вадим Покровски, който завежда Центъра за профилактика и борба със СПИН-а. Защото СПИН-ът е изключително доходен бизнес.
­
Значи стотици научни трудове, медицински изследвания и достоверни факти, опровергаващи вирусната теория на смъртоносната болест СПИН просто се игнорират? Какъв е "номерът" тук?­

Много прост. Не казвам, че болестта СПИН не съществува, защото това няма да бъде точно. Синдромът на придобитата имунна недостатъчност на човека винаги го е имало и ще го има. Но той не се причинява от вирус. Следователно, да се заразите със СПИН е невъзможно. Но, така да се каже, можете да си го "навлечете".
Медицината познава отдавна имунодефицита. Още преди 40 години, когато за СПИН не ставаше и дума, на студентите по медицина се обясняваше, че имунната недостатъчност у човека бива два вида ­ вродена и придобита. Познавахме и всички болести, които сега са обединени под етикета СПИН. Според версията на световната здравна организация (СЗО) с названието СПИН днес се означават отдавна известни болести като кандидоза на трахеята, бронхите, хранопровода, салмонелозните септицемии, туберкулозата на белите дробове, пневмоциститната пневмония, обикновения херпес, цитомегаловирусната инфекция с поражение на други органи освен на черния дроб, рака на шийката на матката (инвазивен), синдромът на изтощението и др. Спекулациите около проблема ХИВ-СПИН е най-грандиозната измама на медицинския пазар. Състоянията на отслабен имунитет са известни на медиците от стари времена. За него има социални причини - нищета, недохранване, наркомания и др. Има и екологични причини. Отслабването на имунитета трябва да се изследва добросъвестно при всеки конкретен случай, за да се установят конкретните причини. Искам хората да разберат едно. СПИН-ът не е инфекциозна болест. Той не е предизвикан от вирус. Досега не е намерено нито едно научно доказателство, че съществува някакъв вирус на човешкия имунодефицит, който предизвиква СПИН. Ще цитирам световния авторитет в биохимията, Нобеловия лауреат Кери Мулис: "Ако има доказателство, че ХИВ предизвиква СПИН, трябва да има и научни документи, които демонстрират този факт с висока степен на вероятност. Но на света няма нито един подобен документ."
­
Извинете за наивността, но днес хората умират с диагноза ХИВ-инфекция…
­
Ето конкретен пример. Едно момиче от Иркутск се разболяло. Подложили я на тест и получили положителен резултат за ХИВ-инфекция. Започнали да я лекуват за СПИН. Момичето тежко понасяло антиретровирусната програма. Състоянието й се влошавало с всеки ден. Накрая девойката умряла. Аутопсията показала, че всичките й органи са поразени от туберкулоза. Момичето чисто и просто умряло от сепсис, предизвикан от туберкулозната "пръчица". Ако бяха поставили правилно диагнозата ­туберкулоза, и я бяха лекували с противотуберкулозни препарати, а не са антиретровирусни, тя щеше още да е жива. Един мой съмишленик, иркутският патоанатом Владимир Агеев изследва проблема със СПИН-а вече 15 години. Аутопсирал е почти всички мъртъвци, които се водят на отчет в иркутския СПИН-център. Всички те имат диагноза ХИВ­ инфекция. Доктор Агеев установил, че те всички са наркомани и са умрели от хепатит и туберкулоза. Следи от ХИВ не били открити у нито един от тях, макар че по идея всеки вирус трябва да остави в организма своя следа. Никой на света още не е видял как изглежда вирусът на СПИН-а. Това не пречи на заинтересованите да се борят с несъществуващ вирус. При това се борят по много опасен начин. Работата е там, че антиретровирусната терапия, която уж трябва да пребори ХИВ-инфекцията, всъщност предизвиква имунодефицит, защото убива безразборно всички клетки и особено костния мозък, който всъщност произвежда клетките на имунната система. Лекарството АТЗ (зидовудин, ретровир), с което в момента лекуват СПИН, е изобретено много отдавна с цел да се използва за борба с рака. Тогава обаче не посмяха да го използват. Признаха, че е прекалено токсично.
­
Много често наркоманите стават жертви на диоганозата СПИН…­

Да, защото всички наркотици са токсични за имунната система. Тя се разрушава от наркотиците, а не от вируса на СПИН. Наркотиците разрушават черния дроб, който изпълнява много функции, включително и обезвреждане на отровните вещества, участва в различни видове обмяна. С болен черен дроб можеш да се разболееш от каквото се сетиш. Наркоманите най-често развиват токсичен лекарствен хепатит. Т.е. СПИН може да се развие от употребата на наркотици, но той не е заразен и не се предава от човек на човек. Друг е въпросът, че при наличие на имунодефицит наркоманът може да се разболее от всяка друга инфекциозна болест, в това число и хепатит Б, и отдавна изучената болест на Боткин ­ хепатит А.
­
Но диагнозата ХИВ ­ инфекция се поставя и на хора, които никога не са употребявали наркотици. Възможно ли е толкова лесно да превърнеш милиони хора в глупаци?­

Преди няколко години моя позната­ млада жена, по професия лекар, ми каза: "Цял сват говори за СПИН, а вие го отричате!". После отиде на море и се върна оттам с някакъв кожен проблем. Направили й тест и той показал наличие на ХИВ ­ инфекция. Добре, че като лекар разбира от медицина и веднага се обърна към Института по имунология. Като на лекар й казали, че 80% от всички кожни заболявания дават положителна реакция на ХИВ. Тя се излекува. Представяте ли си каква щеше да бъде съдбата й, ако не беше подходила по този начин? После няколко пъти даде отново кръв за ХИВ и тестовете бяха отрицателни. Макар че в такива случаи тестът може да бъде и положителен поради реакцията на други антитела и в такива случаи на хората без колебание им поставят диагноза ХИВ-инфекция.
­
В материалите на конференцията в Барселона през 2002 г. прочетох, че всъщност вирусът ХИВ никога не е бил изолиран.
­
Така е. На конференцията в Барселона за това говори професорът-патолог Етиен дьо Харве, учен с 30-годишен опит в електронната микроскопия. Аудиторията остана възхитена от подробния анализ на техническия метод, с който професор Харве обясни защо във фотографиите от електронния микроскоп отсъства онова, което други наричат ХИВ. Той подчерта още, че ако такъв вирус съществуваше, той щеше да бъде лесно изолиран от хора с тежък вирусен товар. Ако пък такъв вирус не съществува, не може да има и никакви диагностични тестове, приготвени уж от някакви негови части. Белтъците, от които са съставени тези диагностични тестове за детекция на антитела, не влизат в състава на митичния вирус. Следователно те не могат да покажат дали у човека има някакъв вирус, все едно какъв. Но дават лъжеположителен резултат заради взаимодействието си с антителата, които човек носи в резултат на някакви други, известни на медицината болести. Те показват наличие на какъв да е вирус, някакъв вирус. Лъжеположителен тест може да се прояви и при бременност. С това може да се свърже нарасналият в последно време брой на ХИВ-положителни жени.
­
В печата често се появяват съобщения за създаването на ваксина срещу СПИН…
­
Винаги ми е забавно да чета такива съобщения. При това в медицинските статии авторите на "панацеята" се жалват, че класическият пастьоровски метод за създаване на ваксина не дава резултати. Ами, така е, защото за създаването на ваксина не достига една, но много важна подробност изходният материал, наречен "вирус". Без него класическият метод за правене на ваксина не действа. На основоположника на съвременната микробиология и имунология Луи Пастьор в 19 век не е могло да му се присъни и в кошмар, че хора, наричащи се учени, ще създават ваксина от нищото и при това ще се ядосват, че класическият метод не работи. Както е мит самият вирус, така е мит и идеята за ваксина срещу него. Само огромните пари, отделяни за тази авантюра не са мит.


28.06.2006, http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски
« Последна редакция: Юни 30, 2006, 18:24:48 pm от Horus »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #6 -: Юни 29, 2006, 18:10:12 pm »
Дааам за парите и печалбите от болестта - то е ясно. Супер яко им идва в САЩ по 20 000$ на година лечение на един такъв болен който ще им  ги дава докато е жив! Обаче ако и вирус няма а са използвали всички нелечими болести да ги обеденят под общо заглавие - ей на тва му се вика конспирация  ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #7 -: Юни 29, 2006, 18:57:08 pm »
Цитат
Никой на света още не е видял как изглежда вирусът на СПИН-а. Това не пречи на заинтересованите да се борят с несъществуващ вирус. При това се борят по много опасен начин.
Това е ... гадно и отвратително.  :(
Не мисли като човек!-Крион

Дъвиан

 • Гост
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #8 -: Юни 29, 2006, 19:00:29 pm »
Цялата история, ако е истина, е много тъжна. Нямам думи направо.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #9 -: Юни 29, 2006, 19:09:34 pm »
Аз на нищо не бих се учудил. Тогава за какъв процес срещу сестрите става дума изобщо ???
А иначе тази теза не съм я мяркал в ченълинги или други източноци. Въпреки всичко съм си мислел докъде наистина стига измамата със СПИНА, но версията със изкуственото създаване на вирус за избиване на конкретна част от населението и поробване финансово на друга част изглеждаше достоверна. Сега явно ако се модифицират нещата може да се окаже , че всъщност "заразените" със СПИН са всъщност умищлено заразени с различни болести най често при ваксинации обединени под името СПИН. Лошото е че от това продължават да умират хора.

Дъвиан

 • Гост
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #10 -: Юни 29, 2006, 19:18:00 pm »
От друга старан пък има толкова учени, които се занимават с болестта Спин, изучават я, търсят лекарство срещу нея, дават се пари, разработват се проекти сигурно и пр. Имам чувството, че всички живеят в някаква собствена илюзия и самозаблуда. Не знам...

Неактивен Glarusman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 120
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #11 -: Юни 30, 2006, 08:37:34 am »
Не знам преди колко дена беше като гледасх новините но там казаха че в България сме разработили работеща ваксина против СПИН (и по-точно африканската му разновидност) Изследванията са направени благодарение на спонсорството на италиански университет. Бачкала понеже в нея се комбинирали други български ваксини които засилват имунната система. Ваксината е получила одобрение за производство от световната здравна организация. Гарантираната успеваемост на ваксината е над 50%.
 Не знам колко този репортаж е истина или не.
 Друго интересно в репортажа беше че България е единствената страна в света на която й е разрешено да произвежда тази и още 4 други ваксини (не мога да си спомня какви точно ваксини бяха помня само че бяха за доста сериозни болести и се шашнах че само ние правим ваксина за тях)
I'm seeking for the light, but I always move into the shadows.  The destiny of every Guru, is to be a

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #12 -: Юни 30, 2006, 18:12:13 pm »
Hmm  поразрових се малко и очевидно тази рускиня не е единствената която твърди за тази конспирация!

http://www.virusmyth.net/aids/

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #13 -: Юни 30, 2006, 19:10:34 pm »
Сега като се зачетах малко повече основното което трябва да се отбележи от цялата работа е твърдението че Ретровируса HIV , който съществува в определени човешки индивиди не предизвиква и няма нищо общо с  болестта СПИН !!! И това го твърди човек който е спечелил нобелова награда по химия! Други твърдят че дори такъв ретровирус изобщо не съществува и са публикували обява с награда ако някой успее да го изолира, но засега изолиран вирус на СПИН няма.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: СПИН конспирация
« Отговор #14 -: Юни 30, 2006, 21:34:34 pm »
И все пак драги съфорумници,конспирацията не ви дава право да забравите за  презервативите
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27