Ахм прав си, какво да кажа повече, освен че ако не излъчваме тази отрицателна енегрия, те няма да има с какво да се хранят...следователно ще умрат от глад ;D Малко разводнявам темата, но рептилите за които ти говориш същите ли са които се дават по клиповете, влечугоподобни в човешки образ, които претърпяват шейпшифтинг.Та ако са същите те нали се хранят и с друга храна, както нас зеленчуци, месо, вода.....
Тези, за които говориш, са 3-ди, а тези, които смучат лууш (енергия) са 4-ди. 3-ди са им нещо като слуги и помощници. 4-ди живеят в друго измерение, май.
Иначе, Rosenkreuz, съгласен съм, че рептилите не са "лоши", нито ние сме "добри", но все пак ни тормозят и ядат, образно казано, така че нямаме причина да ги обичаме. Както вълкът не е лош, но овцете надали го обичат.
А за орелът, също съм съгласен, много красиво животно е, но е изопачен като символ, смятам. Подобно е изопачен уроборосът (змия, лапнала опашката си). Този символ се смята за символ на безкрайността, вечният живот или най-висшата мъдрост. Какво мъдро и безпределно има в змия, лапнала опашката си??? Само защото прилича на кръг??

Този символ реално е древно "лого" и изобразява Земята, обхваната и обладана от рептилите.
Извинявам се, ако се отклонявам много от темата, но все пак става въпрос за символи и за подсъзнателно влияние. Iris, символите работят на подсъзнателно ниво, ако успееш да ги осъзнаеш и "прокараш" в съзнателният Аз, вероятно можеш и да промениш значението им, или поне да отслабиш въздействието им.
Подсъзнанието е просто един механизъм, който позволява на човека да действа автоматично, без да мисли.
Това, с цялото ми уважение, е пълна глупост, съжалявам че така грубо се изразявам. В друга тема можем да обсъждаме какво е подсъзнанието.