Изида е гръцко име. Древноегипетска богиня на магията и на живота, на семейството, символ на матримониалната (брачна) хармония и брачната вярност на съпругата към мъжа, дори и след смъртта му. Възкресявала мъртвите. Изида е сестра и жена на бог Озирис, и майка на Хор.
И какво искаш да намекнеш с това?
Това,че ИЗИДА е отдавна РАЗБУЛЕНА и качествата, които са и преписвани в древността не отговарят на това, което в действителност са!
Семейство, брак, възкресяване на мъртви имат съвсем друго значение.Не се наемам да ги коментирам поради това, че може някой да ми се разсърди

Целта на ИЗИДА е да срине изцяло християнството.Казвам го от мои лични впечатления, които имам за Германия и Полша, как е успяла със своятс свита илюминатски слуги да проникни в ядрото на християнството.
Това се опитва да направи в момента и в България с тъпи конспирации и неосъзнати конспиратори, твърдейки че масонството и църквата са едно и също нещо. Не е точно така. ИЗИДА манипулира църквата още от Римската Империя, но едва сега успя да пусне пипалата си навсякъде.
Някой конспиратори, смятайки църквата за УБЕЖИЩЕ НА ЗМЕЙОВЕ И ДРАКОНИ, не осъзнават какъв автогол си вкарват, както на себе си така и на неосъзнатия си НАРОД, за който пишат че са загрижени

Унищожавайки една беззащитна религия, успяла по някакъв начин да ни съхрани във времето, предпазвайки ни от една друга по стршна, даваме път на дявола-масонство и оставаме на една педя разстояние от другия конкурент ИСЛЯМА.
Така, че тези конспирации смятам, че са много непродуктивни при положение, че съществуват религиите.
...И това накратко за ИЗИДА....не знам какво толкова и пречат църквите...

...сигурно ще иска да ги подмени с РИТУАЛНИ ХРАМОВЕ или ДЖАМИИ...