Аз от давна съм мислел, че ако не се вкарват пари взети от други държави в нашата от българите, ние тука отдавна да сме изпукали от глад.
Това показва колко издръжливи сме, колко много държим на нашето си и че няма да се откажем.
Също така показва и колко много ни крадът. Ама те не само ни крадът, аз на това му викам геноцид...
И този генодиц се осъществява с капитализъм, с изпратени агенти като симеон, станишев, костов и т.н. (все небългари!). Всичките тия топлофикации, аец, еони и чезове, води... или са частна собственост с кончета зад граница, или са минали проект за развитие с менъджери от световната банка или и 2те.
И всичките грабители в лицето на сметките и хартията са на печалба, ама при хората е друго.
Тангра, аз от изброените строеве, в нито един не се представям, но със сигурност знам, че този е покварен и то до костите си. Има неща които могат да се използват от капитализма, като разделението на труда и разни такива пинизчета. И от другите може да се вземе по нещо, но изглежда не сме дорасли за това още.
Друго което си мисля от известно време, е че демокрацията не става и е грешен модел изобщо.