И според мен Русия е част от голямата задкулисна игра. Революцията 1917 е организирана с пари отвъд океана и с дейно еврейско участие, които продължава и след това, а за по рано не знам.
Попаднах на една интересна рисунка - шахматното поле Земя. Не е случайно, че няма черни и бели фигури, а само едни фигури. И явно според автора, Русия е царя, САЩ е царицата, офицер и пешка, Близкият Изток -кон, Западна Европа - топ, Мексико - офицер, Африка - пешка.

Добре, обаче в тая голяма игра, някой ще плаща повече от друг, а на мен не ми се ще, това да е България. С Русия ни обединява религията, историята, културата и други. Русия е наблизо, не САЩ. Русия обичайно се противопоставя на Турция, не САЩ. Наблизо са само американските бази, Инджерлик е една от най-големите. Сред руската интелигенция винаги е имало хора на добри позиции, които са изпитвали симпатии към България, и са действали въпреки официалната политика , която на много моменти е била против нас.
Може би това е подготовката за глобалната война. От клипа който е пуснал Митко, е то какво е. И тези бази за нападение и потенциални мишени, това не са защитни бази.