Благодаря emilkos!
Ето това много ме впечатли от книгата:
"Някои хора могат да се отнесат скептично към използването на оборски тор и човешки отпадъци, като смятат това за примитивно и мръсно. Днес хората търсят "чисти" зеленчуци, затова фермерите ги отглеждат в парници съвсем без почва. Чакълената култура, пясъчната култура и хидропониката стават все по-популярни. Зеленчуци се отглеждат с химическо подхранване, на светлина, филтрирана през винилово покритие. Много е странно ,че хората смятат тези химически отгледани зеленчуци за "чисти" и безопасни за хранене. Продуктите, отгледани върху почва, балансирана от дейността на червеите, микроорганизмите и разлагащият се оборски тор, са най чистата и богата храна.
При "полудивия" начин за отглеждане на зеленчуци по пустеещи места, брегове на реки или изоставени ниви, моята идея се състои в това, да се разпръснат семената и да се даде възможност на зеленчуците да растат заедно с плевелите. Аз отглеждам моите зеленчуци по склоновете на хълмовете между цитрусовите дървета."
Аз затова задълбавам повече от година по медиите в теории и факти за конспирацията, за да разберат хората измамата(злия фокус и вече да не се хващат лесно) на световни ТРОВЕЩИ НИ психопатски корпорации като най-престъпната "Монсанто". Тя е покровителствена и до днес от стария студенокръвен Буш още от времето му на вице на Рейгън.
Това е много ценна и практически даваща ИЗХОД книга.