Автор Тема: Извънземни влезли в контакт с наши учени  (Прочетена 14197 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Trandev

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
 • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
  • Елементи от някои умозаключения
Извънземни влезли в контакт с наши учени

15:25 22-11-2009
в-к НОВИНАР

Извънземни са отговорили на 30 въпроса, зададени от наши учени, разбра „Новинар”. В момента експертите анализират и разшифроват получените чрез пиктограми и рисунки отговори на въпросите. Всички обаче са категорични, че среща с извънземните ще имаме в следващите 10-15 години.

Те и в момента са тук около нас, каза заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов. Според него извънземните същества ни наблюдават постоянно. Те не са враждебно настроени към нас, по-скоро искат да ни помогнат, обясни Филипов. Според него обаче все още ние не сме дорасли, за да осъществим пряк контакт с тях. Те са готови да ни помогнат, но ние не знаем какво да поискаме от тях при една подобна среща, смята още Филипов.

Със сигурност обаче няма да успеем да достигнем до съществата чрез програмата СЕТИ - прослушвайки космическия ефир с помощта на радиотелескопи. Самите извънземни са категорични, че връзката с тях няма да стане чрез радиовълните, а чрез мисълта. Дори Ватикана вече се съгласява, че извънземните съществуват, заяви за „Новинар” Филипов. Според него със сигурност през следващите 10-15 години ще имаме пряк контакт със съществата.

Извънземните ни критикуват за аморалното ни поведение, като в това влагат отношението ни към природата или по-скоро вмешателството ни в процесите, които противоречат на природата, обясни Филипов. Съществата от други измерения, планети и галактики не разбират изкуственото оплождане или козметиката, която създаваме и ползваме. Според тях по този начин противоречим на природата, обясни Филипов.

Според него извънземните смятат, че причина за глобалното затопляне е т.нар. инженерна инфраструктура. На въпрос, зададен от наши икономисти, „Кога ще свърши глобалната икономическа криза?”, пък извънземните отговорили - „Край на оръжията, единомислие”, обясни Филипов. Ние се готвим за среща с тях, но всъщност не знаем какво да поискаме, обяснява още Филипов.

Според него извънземните са тук, за да ни помогнат, и ни наблюдават във всеки момент. За да поискаме тяхната помощ обаче, ние трябва да знаем какво точно искаме и да сме обединеним в това, категоричен е специалистът. В момента той и неговият екип анализират получените от извънземните отговори, за да изготвят стратегията си за следващия контакт, който вероятно ще бъде през пролетта. Само за последната година на земното кълбо са се образували около 150 пиктограми или т.нар. житни кръгове. Сега нашата задача е да ги разгадаем и да разберем дали са зададени и други въпроси към тях освен нашите. Да разберем дали те са ни отговорили или всъщност сами си отговаряме, казва Филипов. Според него обаче извънземните се опитват да ни помогнат и това ще се случи в момента, когато ние ликвидираме оръжията и постигнем единомислие в желанията, целите и задачите си.
 ;) ;) ;)

Неактивен emilkos

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 276
 • Леле, к'во станА
Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2009, 10:18:35 am »
Повечето хора във форума разбират какво се опитва да се "намекне" с тази статия  ;) (Това си е разкриване на истината тихомълком)
Всеки който се интересува знае, че те са били тук винаги  :bye:
Били ни наблюдавали - еми естествено, нали ни управляват бе джанъм  :diablo:
Не сме били дорасли - а как да "дорастеш" с такива "управници", които нежелаят да пораснеш  :unknown:
СЕТИ невършело работа - естествено, нали те са го създали такова  :lol:
Ватикана се била съгласила, че инзвънземните съществуват - НЕ, Ватикана се е съгласила да се спомене, че извънземните съществуват  :negative:
Критикували ни били за аморалното ни поведение спрямо прородата - леле майко, кой ни критикувал - наще скрити "управници" които диктуват какво да се прави с природата и ресурсите  :-X
Причината за глобалното затопляне била "инженерната инфраструктура" -  :rofl: :rofl:
Кризата щяла да свърши когато - цитирам: „Край на оръжията, единомислие”  :mocking:
И т.н., четете и се кефете  :dance:

Или мисленето създава реалност ...
Или се насочва мисленето за създаване на нова реалност ...
Ще видим, времето ще покаже ...
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 23:06:20 pm от H. »

Неактивен sesiliq

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 290
 • ТРОЯНА
Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2009, 16:34:58 pm »
Явно това трябва да са рептилите щом трябва да проявяваме едномислие.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

buden

 • Гост
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2009, 17:55:17 pm »
Тази сутрин гледах част от "Здравей България", а темата беше същата с гости Лъчезар Филипов и Мариана Везнева.
Хареса ми факта, че има и учени заели се с това откритие. Не че щях да отрека казаното от контактьорката, но признайте че звучи нереално. Днес всеки може да се обяви за "супермен" и докато не се направи лично проучване на едно такова твърдение или пък даден авторитет да проучи твърдението, за да бъде доказано, то винаги ще бъде в сферата на една фантазия/измислица.

Филипов се държа професионално и каза, че не приема всичко което споделя контактьорката(дали това извънземни или пък развити земни и т.н.) Но в същото време потвърди, че информацията давана ни чрез кръговете може да бъде разчитана и определено има върху какво да се работи за осъвършенстване на това полезно общуване. Разказвайки, с какво се занимава като научен работник в БАН отхвърля всички мои съмнения в неговите качества. С интерес очаквам развитие по това, с което са се захванали.

Доста интересен сценарии се разкрива според техните теории, че през 2012г. в Мексико ще изригне вулкан, който ще предизвика кратка ледена епоха. Но двете Америка ще пострадат най-много, въпреки че и други континети ще бъдат засегнати.
Интересно е обаче как може да се предвиди изригването на вулкан, дори било то с извънземна технология. Подреждането на планетите е нещо което може, но вулкан? И все пак за теорията с вулкана се застъпват учени, а за прословутото подреждане на планетите не съм срещал застъпил се авторитет. Поправете ме и ме насочете с линк, ако съм пропуснал.

Друго което не ми вдъхва доверие е когато Везнева каза как тя задавала въпроси на този разум, който проектирал отговорите/кръговете в Англия! В тази връзка Филипов на свой ред разкри как за едно денонощия са получили 30 писма от организации от цял свят занимаващи се с изследването на кръговете. Вероятно ще възникнат противоречия или пък най-логичното обяснение ще обедини търсачите.

Интересно е и как е излязла тази информация, след като пак той сподели, че не са били готови за срещи с медиите точно в този ранен момент от тяхната работа. Филипов се защити от нападките на водещите относно "по това ли работи БАН", като определи това като нещо което прави през свободното си време. В проекта били ангажирани и други учени от БАН.

Ами който го е гледал да сподели какво мисли, защото Фрога не разкрива много.

http://frognews.bg/news_17393/Mahatmite_ot_SHambala_ni_puskali_predupreditelni_piktogrami/

Frognews.bg:

Махатмите от Шамбала ни пускали предупредителни пиктограми
Някой се опитвал да ни дава информация с числа и житни кръгове. Имало и фигури на скорпиони, а това било олицетворение на смъртта, следователно давало се знак, че земята я грозяла опасност.

БАН с извънземни не се занимава. Има обаче интерес от мен към темата, има и система за разчитане на знаци и символи, когато двама души не се разбират помежду си, те си рисуват рисунки, обяви по НТВ Лъчезар Филипов ученият от Института за космически изследвания на БАН, който разчитал информация, получена от извънземни същества.  Пиктограмите се правели във вид на житни кръгове, които не били дело на хора.

Мариана Везнева (архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература), която също беше в студиото на "Здравей България", започнала системно да се занимава с разчитане на житни кръгове и пиктограми преди няколко години. Тя беше категорична, че някой се опитвал да ни дава информация с числа. Имало и фигури на скорпиони, а това било олицетворение на смъртта, следователно давало се знак, че земята я грозяла опасност. Докато се занимавала с разчитане на пиктограми, тя установила, че има емпатична връзка с въпросните същества. Те се казвали "Махатмите от Шамбала" и пускали пак по този начин писма. Сега разказали, че ни предстоят големи бедствия и искат да ни помогнат. Те правели житни кръгове, без да счупват стъблата, без да разпиляват зърната.


знаци от извънземни - житни кръгове

Аз съм убеден, че съществува извънземен разум, категоричен беше Филипов. Имало трима-четирима души от БАН, имащи интерес към тези фигури, а другите се страхували да не бъдат осмени, особено в тази ситуация, когато всички нападат академията.

Отговорът на извънземния разум за икономическата криза бил, че докато човечеството не се развие с двете си полукълба и не престане с войните, винаги ще бъде подложено на опасности. "Аз и без да съм махатма, мога да ви дам този отговор", възкликна Милен Цветков. "Трябва да съм сигурен, че сте вие", отговори Филипов.

Усилията ни трябва да вървят към позитивно мислене, пазене на природата и друг начин на живот, тогава ще бъдем здрави и няма да има нужда от ин витро, трансплантации и пр., обясни Везнева.

Аз не съм убеден, че това са махатми, виждам само, че се подава информация. Науката се намеси, за да не попадне тази информация в ръцете на секти. Затова искаме да влезем ние, а подобно нещо не се прави единствено в България. От вчера Филипов получил много писма от чужбина.
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 17:56:35 pm от buden »

Неактивен Mitsov

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
 • Ancient researcher
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2009, 16:03:16 pm »
И що им е на извънземните да предават тоооолкова тайни съобщения след като човечеството е в опасност. Да излязат и да си кажат квото имат на къкъвто си искат език, да видят хората с очите си, че има извънземни, че контактуват с нас, пък тогаз може и да се промени мисленето на човечеството. Кви са тия глупости - избрали си извънземните нашите български учени дет никой не им обръща внимание и им предават тайни послания за цялото човечество.

Неактивен tops

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
 • Ами ако науката може да надмине въображението ни?
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2009, 17:26:51 pm »
Светът разбра за "българските" извънземни

   
   

Днес вестник "Дейли телеграф" публикува на електронната си страница материал, озаглавен "Български учени твърдят, че извънземните "вече съществуват на Земята". В него се описва успешната комуникация със същества от други планети, която са осъществили родните ни специалисти.

"Учените от БАН твърдят, че извънземните са отговорили на 30 техни въпроса. Това станало възможно чрез прецизен анализ на около 150 житни кръга по цял свят", информира изданието.

Лъчезар Филипов, зам.-директор на Института за космически изследвания към БАН заявява, че непознатите същества не са враждебно настроени към нас и искат да ни помогнат, но самите ние не сме дорасли да осъщесвим контакт.

"Човешката раса обаче със сигурност ще има пряк контакт с извънземни в следващите 10 - 15 години", допълва Филипов, цитиран от "Дейли телеграф".

Лъчезар Филипов е роден на 26 януари 1953 година. Завършил е Физическия факултет в Московския университет. От 1995 година е заместник-директор на Института за космически изследвания към БАН. Преди дни той скандализира обществеността чрез публикация в "Новинар", в която твърдеше, че е участвал в експеримент, в който е задавал въпроси на извънземен разум.

В интервю на Христина Рафаилова от "Новинар" той разкрива редица интересни факти за осъществения контакт с извънземните.

- Професор Филипов, след като обявихте, че сте участвал в експеримент, в който сте задавали въпроси на извънземен разум, се получи конфликт между вас и научната общност. Имаше ли тази информация последствия за вас?

- Моментът, в който се тиражира информацията за експеримента, в който участвах, беше твърде деликатен от гледна точка на арогантното поведение на правителството спрямо академията. Също така аз бях разпнат от моите колеги и българското общество, но за сметка на това имам около 15 мейла от чужбина. Силно е заинтересувана от моята дейност китайската академия на науките, тъй като там също имат интерес към тези кръгове, за които се предполага, че не са дело на човешка ръка. (Става дума за странни геометрични фигури в житните култури, открити на различни места в света - б. ред.) Това показва, че само у нас тази тема е анатемосана. След изтичането на информацията всички мои колеги от БАН, които работиха с мен по тази тема, се отдръпнаха. Още първия ден след случката инициираха подписка да бъда отстранен от поста на зам.-директор на Института за космически изследвания. Твърдяха, че съм позорял науката. Аз питам кой освен учените трябва да изследва такива явления. Само аз не съм се отдръпнал. Науката се прави със смелост, а не със страх. В академията има не феодални старци, а старци по манталитет, страхливци. Тези хора трябва да си отидат.

- Разкажете, какъв точно беше този експеримент?

- Първо искам да подчертая, че от Института за космически изследвания, нито пък от БАН са се занимавали с изследване на въпросните житни кръгове. Преди три години ми предложиха да се запозная с разработките на Мариана Везнева. Смята се, че тя е първата и единствената досега в света, която успява да разчете информацията в житните кръгове и може да осъществи диалог с техните създатели. Такива кръгове се появяват в целия свят, като след известен период изчезват. Тази година от май до юни са се появили около 150 такива по цялата земя. Дори и в България е имало такива кръгове в житните ниви в Добруджа и Рила, но тук са решили, че това е стъпкана тревата и са ги окосили. Около Везнева има цяла група от лекари, филолози, едно странно общество, което се занимава с тематиката. Това мен не ме интересуваше. Беше ми обяснено, че тя в течение на 6-7 години е работила върху тези кръгове и е установила, че има символи в тях, които носят дадена информация. Говори се, че има такава, която вещае края на света през 2012 г., за опасността от глобалното затопляне и опасността от астероиден удар. Това са неща, които в науката се знаят. На мен ми направи впечатление, че идеите й бяха превърнати във флагман на няколко секти, които вещаеха апокалипсиса. Това ме мотивира да се включа в тази „игра”, за да не попадне изцяло това под контрола на сектите, тъй като е на ръба на религията. Аз предложих да говоря с няколко мои колеги – физици, астрономи, които да участват в тази група. В края на миналата година аз предложих вместо да се четат от Вездева всички тези рисунки, които се появяват по цялото земно кълбо, тя да зададе няколко въпроса на създателите на тези кръгове. Зададохме около тридесет и няколко въпроса и получихме 30 отговора на тях.

- Как точно Везнева контактува със създателите на тези пиктограми?

- На мен тя като феномен не ми е ясна, изпада в транс, получава импулси отгоре или отдолу, не знам. По време на експеримента й се каза, че в Уъркшийлс са се получили такива рисунки. Не беше отговорено защо точно там са се появили. Тя прерисува кръговете и докато работеше, получаваше способности да тълкува символите в тях. Единият приличаше на индианска глава, т.е. ще има някакъв катаклизъм, който фактически е бил отбелязан в календара на маите. Една от много интересните рисунки символизираше децата „ин витро”. С този символ те или то искат да ни кажат, че този изкуствен начин на оплождане е неприемлив, тъй като нарушава връзката между детето и майката и е намеса в биологическите процес. Един от икономистите зададе въпрос какво трябва да се направи, за да не се повтарят икономическите кризи. Според рисунката оръжията трябва да бъдат премахнати и да няма разделение на бедни и богати. Това касае и новата форма на развитие на човека, при която той започва да работи и с двете си полукълба на мозъка.

- Доколко са достоверни според вас отговорите на тези въпроси?

- Везнева също така тълкува отговорите на тези въпроси. Нейното разчитане си е лично. Когато писах заключението върху този експеримент, препоръчах в бъдеще да се анализира феноменът обективно, тъй като Везнева като гледачка и тълкувател влага фантазия и леко го украсява. Важното беше, че на определено място в Англия, където има такъв кръг, получихме конкретни отговори на нашите въпроси. Освен анализ на тези данни трябва да направим изследване и на останалите кръгове, защото рисунките са средство за комуникация, при която двете страни не познават азбуките си и затова си рисуват картинки. За мен това е много ранна фаза на допир с друг вид информационна среда, която не е ясно дали е цивилизация или не, дали е отблизо или далеч. В пиктограмите има информация, но откъде идва тя, аз не мога да кажа, както и не мога да кажа дали става въпрос за продукт на извънземен разум. Даже някои колеги казаха: „Абе да не сте си ги рисували сами”.

- Възможно ли е все пак да са човешко дело?

- Факт е, че това не са стъпки, тъй като житото е винаги наведено на 45 градуса и зърното не пада от класовете, които продължават да си растат. След 10 дена кръговете изчезват. Доказано е, че хора не ги рисуват. Това е подобно на холографската снимка – с лазерен лъч може да рисувате и да пренасяте информация. Не знаем обаче дали това се прави с електромагнитно излъчване. Явно във вселената има и други типове информационни полета. Опитвали са се разни мошеници да събират пари по този начин, но това не е същото. Ние даже помолихме Везнева да ги попита дали могат такива кръгове да се появят в България, за да може да ги изследваме.

- Как може да гарантираме, че разчитаме правилно тази информация?

- Ние не сме напреднали достатъчно, за да кажем, че разбираме цялата информация. Трябва да разширим кръга на хората, които ще разчитат, да не е само Везнева. Ние имаме нещо, което ни се дава като информация, но дали то е достоверно, не е ясно. Аз още тогава предупредих, че не трябва да стряскаме хората с информацията, че през 2012 г. ще дойде апокалипсисът. Няма доказателства планетата Нибиру да доближава земята, ако тя беше голяма, колкото нашата планета, вече щеше да се вижда. Важното е тази информация да се тълкува еднозначно.

- Ако информацията от кръговете е достоверна, могат ли бедствията да бъдат предотвратявани?

- Всичко е обратимо. Ако ние използваме добре тази информация, можем да направим превенция. Някои колеги смятат, че например не може да се предвиди земетресение, но животните го усещат, което показва, че има някаква полева форма, която ги предсказва.

- Вие като учен как ще коментирате феномени като пророчицата Ванга?

- Навремето в Русия имало много уважаван учен Влаил Казначеев, който говори за така наречената неосфера, която е обвивка около Земята. В нея се събира информационно поле, в което човек цял живот генерира своята мисловна енергия. Такива феномени като баба Ванга имат възможността да черпят информация от неосферата. По всяка вероятност във вселената освен електромагнитната има и менталната енергия, но не сме наясно какво представлява тя.

http://bulgaria.actualno.com/news_272837.html
Ами ако науката може да надмине въображението ни?  Ами ако невъобразимото стане действителност?

Неактивен agisofttm

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #6 -: Ноември 27, 2009, 00:23:02 am »
Здрасти БАНДА  ;D

Отдавна не бях се включвал.... има няма 3-4 годинки  8) 

Като цяло ситуациите са следните:
1. Финансова криза >=  Много ИЗТРЕЩЕЛИ хора (нормално е хората вече са на ръба)
2. Смяна на правителства = Нещо ново и нови надежди за ДЪВЧЕНЕ както винаги  :drinks:
3. Големиьо Адронен Колайдер (малко хора знаят кога трябваше да стартира туй чудо) а то кога стартира таз година - а определено това е стъпката която ще е най-ценна за човечеството за близкото бъдеще (поне според мен)  ;) и да не ми се обяснява. че аджиба тва в ЦЕРН е направено само за ТЕСТОВЕ за търсене на т.нарт. БОЖЕСТВЕНА ЧАСТИЦА  ::)

Като махнем ПЛЯВАТА от всичко свързано с НЛО, Извънземен разум - под плява разбирам следното " Излизам аз с гаджето и кат се прибирам виждам нещо голямо светещо и на другия ден нищо не помня.....  после в една бяла стая ставаха някви неща и т.н."  (все пак алкохола не е виновен ... виновно е количеството)  - остават само фактите - според последните преброявания на свидетели на НЛО (което да не забравяме значи Неидентифицарн Летящ Обект, а не ИЗВЪНЗЕМНИ)  излиза следното:
2006 година - около 9000 случая с видео доказателство
2007 година - около 12000 случая с видео доказателство
2008 година - към 21000
2009 година - над 190 000 !!!!!  а още не е свършила годината

сега квото и да си говорим нема начин всичко от тва фъркащото по небесата  за тая година да е само човешко !!!

А въпросния доктор тепърва се появява като име - лично аз не съм го чувал никога, но какво се учудваме от факта, че все повече и повече хора започват да си мислят и да виждат !!!

Все пак повтарям ..... последната година не бе най-добрата за хората по света - стреса, недоимъка и всичко негативно се явява като Болест за човешката психика ....


Лично аз нямам търпение да видя какво ще се случи според слуховете между утре 27.11 и 30.11  :)  ноооо определено  не се настройвам Батко ОБАМА да каже каквото и да е  8)

PS: Еййй Admin, ше ти скъсам ушите - къде си ми е стария АКАУНТ  :diablo:  че сега наново трябваше да се регвам  ;) айиде пиши, знаеш къде да ме намериш, че даже ме следваш на Туитър от скоро  :blum2:

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 827
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #7 -: Ноември 27, 2009, 09:15:41 am »
Имам чувството, че тази новина с учените от БАН и извънземните е преднамерено спусната от някой/някои.

Неактивен molveno

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2009, 10:55:47 am »
Вчера по "Панорма" даваха репортаж с г-н Лъчезар Филипов.
Питам се , колко ли души изгледали интервюто са сложили етикет "Луд" на професора. :-X

Неактивен marhs

 • marh-s
 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 370
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #9 -: Ноември 28, 2009, 18:37:59 pm »
Нека не се правим на ощипани моми. ;D
 
Има ли власт или ред, без сценарий (преднамерен  ;)).Няма случайни, нережисирани разкрития от такъв калибър-все пак за някои може да е шок.Поне така мисля.
« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 19:04:11 pm от marhs »

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2009, 20:47:10 pm »
В крайна сметка професора сам си призна,че не са били подготвени за бързи и очетливи отговори!Това,че нашите го усмиват и го правят ЛУД,то в другите страни му подават ръка!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #11 -: Ноември 28, 2009, 23:04:53 pm »
Българска психотроника, не се връзвайте :)

Неактивен marhs

 • marh-s
 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 370
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #12 -: Ноември 28, 2009, 23:10:38 pm »
В крайна сметка професора сам си призна,че не са били подготвени за бързи и очетливи отговори!Това,че нашите го усмиват и го правят ЛУД,то в другите страни му подават ръка!

Така е.Имаше един текст на песен, мисля , че на Кукувците - "...у нас умните смята за луди...".
Нали знаеш душевността на част от нашенците-"подиграй другите, да изпъкнеш ти".Кой ти мисли за същността на предаването.Даси спомним за Алековия Бай Ганьо на власт ;D
Не съм гледал това предаване, но схемата и отношението ми са ясни.Има ги всеки ден в новините. ;)

Неактивен momo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 184
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #13 -: Декември 06, 2009, 13:42:38 pm »

2006 година - около 9000 случая с видео доказателство
2007 година - около 12000 случая с видео доказателство
2008 година - към 21000
2009 година - над 190 000 !!!!!  а още не е свършила годината

Погледни броят на телефоните с камера, на фотоапаратите и на видеокамерите.
Да сметнем, че половината от снимките са фалшификат или е снимано нещо друго.
Да сметнем, че хипотетично активността се е увеличила.
Е воала. Обясних ти защо е така.

Неактивен PoweredbyVAZ

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Извънземни влезли в контакт с наши учени
« Отговор #14 -: Февруари 21, 2010, 02:00:40 am »
В Youtube има интересен анализ на случая вече станал известен на запад. Според тях първоначалното изказване споменава директен контакт с тридесетте въпроса и отговора, което впоследствие е редактирано да гласи че това са всъщност тълкувания извлечени от житните знаци. И, че уж бивши ДС са се намесили да прекратят всички това. Както и да е, надявам се да намерите това за интересно.

http://www.youtube.com/watch?v=xbCnfEof20o&feature=related Част 1 от 4.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27