Автор Тема: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР  (Прочетена 14566 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
От д-р Калоян Петров


Смята се, че Хитлер получава властта да направи едно чудо. От 1933 г. до 1939 г. само за 6 години, което до сега в човешката история никой не е могъл да го направи, една рухнала държава като Германия е в състояние да разиграва цял свят. Придобива една невероятна мощ.

Германия  приключва І-та Световна война като рухнала държава. Бита държава с огромни загуби. След това е ограбена до шушка. След края на войната се сключват серия от псевдо мирни договори по които Германия е ограбена. До 1923 г. Германия е окупирана - има в нея френски и белгийски войски, особено в Рурската област. Германците до такава степен осиромашават, че райхсмарката се оказва по-евтина от тапетите. И те с банкноти си облепват стените. Потресаваща инфлация и германците нямат нищо - голи и боси без производство на каквато и да е продукция. Няма и Германия като държава. След края на войната Англия, Франция и всички останали са толкова бесни на германците, че казват - тази държава няма да я има. И тя е разделена като през средновековието. Сигурно сте чували за Ваймарската република. И защо се говори за Ваймарска република, а не се говори за малкият град Ваймар. Защото по тези мирни договори, особено според Версайският германската държава е унищожена, няма единно германско провителство, канцлер и се създават 33 държави!!! Едната от които е Ваймарската република, т.е. гр.Ваймар и няколко ниви наоколо с ваймарска полиция, войска. Отделните провинции на Германия се превръщат в държави - както е било през Средновековието. Например баварското правителство е това, което залавя Хитлер и го тика в затвора след като той организира бунт. И в затвора той пише "Моята борба" - 10 години преди да стане канцлер.

Значи германският народ, който не е лош народ по принцип се луциферизира. Хитлер придобива една власт над хора които са 100 пъти по-умни от него, с по-силна воля, отвсякъде превъзхождащи го като личност. Немецът е земен човек, не е идиот, той е човек стъпил здраво на земята. Е този човек стъпил здраво на земята, повярва на Хитлер, ама наистина му повярва, че е възможно, Германия да победи целият свят. Което звучи смешно и абсурдно и дори един ученик ще съобрази, че това не е възможно да стане. Като погледнеш реалностите, ресурсите, потенциалите това е невъзможно.

Зад Хитлер е стоял черен луциферически архангел и той всъщност дава силата на Хитлер, с която той да прави следното. 1938 г. пристига при него Генералния щаб на Вермахта - хора здравомислещи - които са настроени твърдо да застанат срещу ненормалника Хитлер, психопата Хитлер, да си поговорят с него и да го върнат малко в реалността. Тези хора влизат при Хитлер точно с това намерение и излизат от там след 5 часа убедени хитлеристи. Излизат и не са същите хора - крещят и се кълнат, че ще победи Германия цял свят и тя е над всичко. Това е пик на това нещо.Много немски бизнесмени, а те са хора, които не разсъждават така, влизат при него, фон Тисен например и излиза и той пощурял и айде тръгнал фон Тисен и той да превзима света. На всички все едно им се сменя акъла.


Хитлер излиза пред 1 млн. човека и те се побъркват. Той говори глупости. Много е ценно да се чуят речи на Хитлер, те са записани, има ги. Значи първите 15 минути той почти нищо не говори и се държи дебилно - седи мълчи и току каже някоя дума. Това може да се определи като неловко мълчание - не може да събереш 1 млн. човека и да мълчиш като кретен. Има едно актьорско-художествено изпълнение - пауза. Но това е до време. След това става дебилно. Значи черният архангел го настройва, черният архангел трябва да овладее над 1 млн. души и това не е толкова лесно - неговите сили не са безконечни. От петнайстата минута нататък, Хитлер започва да крещи и слюнки да му хвърчат от устата. Почти не се разбира какво казва. Значи, когато го слушаш внимателно на хубав запис, което е лукс, почти не се разбира какво говори. А хората, които са били там нищо не са разбирали - от тях шансът да разберат какво се говори са имали малцина. Повечето са улавяли само отделни думи, които се изкрещяват. И след всичкото това, те този човек го намират за водач. Нормалният здравомислещ немски бюргер, еснаф се държи по този странен начин. За някой друг народ, дето е вейкав, тези южните народи айде - човека пее там, крещи юруш, да. Обаче немците, които са здравомислещ народ и изведнъж се държат така. Хитлер не говори никакви разумни неща - той крещи като ненормален. Погледнато от страни - един ненормален крещи и 1 млн. човека му вярват. Защо става това? И Хитлер е имал тази власт докато е бил жив. Той застава пред една дивизия, крещи и тия всичките тръгват и се бият като зверове. И умират.

Руските войски, с промити мозъци не успяват да се справят с немските войски, надъхани от Хитлер. При Курската дъга например руснаците са наясно за ударът на германците, съветското разузнаване е дало данни за това. Руснаците са струпали войска, която е до 5 пъти по-голяма от немската. Направили са дълбока отбрана, като целта е да се разгроми немската армия сега - немците тръгват в атака, без да знаят за капана, руснаците унищожават немската сила отбранявайки се, след което започват могъща контра атака, смазват немската сила окончателно и се отваря пътя към Германия. Т.е. източният фронт е разгромен и през 1943 г. лятото, тази война трябваше да свърши.

Вместо това какво се получава. На вторият час от атаката си германците разбират, че ги чакат. Защото то се усеща по чудовищната руска сила отсреща, която изобщо не е случайно събрана там. Това, което се получава е следното: идва Хитлер и им говори тия тръгват и пробиват дълбоката съветска отбрана, унищожават няколко пъти по-многобройната руска армия, която се бие и не се шегува. И руснаците едвам, с крайни усилия успяват да изтласкат немците назад. След което, немската армия не е разбита, но бидейки много малка, започва да отстъпва на зиг-заг, защото не може да пази фронта. Манщайн се проявява като гениален командир - немците не отстъпват назад, а наляво. Давайки възможност да се мине, но седят от ляво. Като ги нападнеш, те отиват надясно - пак същото. И така започват да отстъпват, защото не могат да спрат руснаците, та чак до 1945 г. Германия няма никакъв ресурс да води такава война - няма стомана, въглища, нефт, каучук. И вместо да вдигнат бяло знаме, водят война 5 години и побъркват цял свят.

Не всички се подчиняват на Хитлер или Сталин. Има един полковник барон фон Щауфенберг, който 1944 г. организира заедно със още 100 души военни атентат срещу Хитлер. Черният архангел пак спасява Хитлер. След което всичките 100 души са заловени доста бързо и избити. При условие, че те не се издават един друг.

Значи руският народ и всичките народи на бившият Съветски съюз са пострадали жестоко - това го знаем. Много истини изплуваха вече. Стана ясно, че Сталин подготвяше Червената си армия, за да нападне Европа и да провъзгласи в нея съветски строй. Седем милионната, т.нар. Червена армия се беше настанила на границите на окупирана Полша, която беше нападнала на 17.09.1939 г. И доста поляци (случаят с Катин) са изтребени от т.нар. болшевики зверски, още преди германците да почнат да строят концлагери. Между другото Хитлер и Сталин нападат Полша като съюзници. Съгласно сключеният между тях договор, Сталин ще превзема до Индия, Китай и Азия. А Европа остава за Хитлер и той може да напада към Южна Америка и Африка. Те си разделят света като междувременно се дебнат един друг. Сталин е смятал да нападне Европа и е смятал да започне с Хитлер, защото е вярвал, че разбие ли германците няма друга европейска армия, която може да го спре. И е бил прав.

Руснаците с нищо не са по-добри от германците. Преди Полша воюват с Япония. После нападат Финландия и след като вижда тяхната неспособност да воюват Хитлер решава да ги нападне.

coroviev

 • Гост
Отг: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #1 -: Март 03, 2006, 12:00:35 pm »
   Е , чак пълни глупости не е говорил и далеч не всики прекарали в кабинета на Хитлер са излизали от там убедени нацисти. Човека просто е имал дар слово , освен това е вземал уроци при един актьор , на когото забравих името.

   За руските загуби и пробивите които едвам удържат , може да се каже следното: Когато се разглежда сражение в което участва руснаците , човешките жертви които дават не трябва да се дават като пример за неуспех. Просто съветското командване никога не взимало предвид  фактора " човешки  жертви " при плануване на операции . Колко дивизии и армии ще бъдат унищожени няма значание , важното е целта да бъде превзета. След войната Айзенхауер питал Жуков ,как се е справил с минните полета пред Зееловските възвишеня. Жуков отговорил , че заповядал пехотата да атакува без да чака сапьори , защото чисто статистически загинали точно толкова войници , колкото биха умрели , ако района се е прострерлвал от картечни позиции и артилерия. Айзенхауер бил втрещен , защото Жуков споделил това със съвсем нормален тон , като нещо обикновено. Така , че незнам кой е бил по-луциферианец.

fisk

 • Гост
Отг: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #2 -: Март 27, 2006, 14:59:33 pm »
За Хитлер мога да напиша книга, но само ще си кажа мнението. Хитлер след 40та става тежко болен, това не е спекулация, един тон филми и документи има по този въпрос, включително и от неговия личен доктор. На това се дължи по някога неадекватното му поведение. Най-общо казана за това Хитлер губи войната, защото знае че не му остава много време и бърза, а който бърза знаете. Иначе щеше да слуша обкръжението си и да изчака зимата. Хитлер не е бил глупак, ненормалник, сатанист, безмилостен, със сигурност не и филантроп. Всичко около този така наречен холокост и „еврейски проблем” е една доста добре организирана лъжа за която няма и 20% доказателства
( не казвам че не убиец ). Този месец се появи един доктор с доказателства омаловажаващи вината на Хитлер и веднага го осъдиха. Хитлер е бил невероятно ерудиран и широкоскроен човек,  успява толкова много благодарение на спонсорите които си намира (го намират) в лицето на сем. Буш ( да същото )  но с различна фамилия ( не ми се рови да си спомня как беше ) след 30та година и още няколко други фамилии,  но сега няма да изпадам в подробности. ;D Същия този Хитлер играеше една игра с тогавашния сформиран кръг ( общества) рамо до рамо със Чърчил, Де Гол, Рузвелт и др. Чърчил е могъл да сложи край на войната още 42г. Но плана е бил друг,  заблуда е че целта е била Велика Германия,  всъщност малко по англоговоряща. Има достатъчно доказателства за повечето големи финансови и ресурсни гапове по сметките на короната, а да не споменаваме американската промишленост. Има представени  всички действия хронологично показващи извършването на много нелогични и глупави решения в ключови за войната моменти. Малко си загубих мисълта какво бях почнал, но скрул ит.  :D

Неактивен Sikozu®

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 144
 • Resistance is futile. You will be assimilated.
  • Aur0ra
Отг: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #3 -: Юни 01, 2006, 18:31:42 pm »
Германеца - земен и рационален. И полудял заради някъв черен ангел ? А тва, че 20 години немците са живяли по-зле от помярите на улицата слуачйно не е ли по-вероятна причина да последват Хитлер с неговите утопични слова ? Мога да добавя и още нещо относно въпроса как така Германия, която няма пари изведнъж става велика сила. Само ще кажа няколко имена и няма да коментирам - Вартбург, Ротшилд, Рокфелер.
« Последна редакция: Юни 05, 2006, 00:04:55 am от Sikozu® »
Тъп съм не ме слушайте.

Mirek

 • Гост
Отг: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #4 -: Септември 13, 2006, 12:25:48 pm »
Само да оточня че, след Курск Германците не отстъпват непрекъснато, а напротив в 1-та "Кировград-ска" операция Манщайн контраатакува смазва Руснаците и си възвръща  Кировград, след което за командващ фронта е назначен маршал Ватутин, който организира втората атака на Кировград и изразходва силите на целия фронт и изтощен преминава в ОТБРАНА!!
Тези събития се оказват 20дни преди срещата в Техеран  и другаря Сталин е меко казано НЕДОВОЛЕН (Съветски фронт преминал в отбрана) и нарежда :
Да се разработи и осъществи  ПРОБИВ в направление Кировград-Житомир (най-големия пътен възел в прибрежна украйна) с дата не по-късна от деня предхождащ срещата в Техеран.
Но фронта на ватутин е изтощен от предходната операция ,а 2-те танкови армии в състава му са окомплектовани на 30%. маршал Ватутин категорично отказва настъплението!
Другарят Сталин нарежда :
Цялото население на Киров град, да помогне на съветската армия като се вклячи ДЕНОНОЩНО и неуморно в танкозаводите в града (за 7-дни са окомплектовани 2-те танкоеи армии, което по Руския стандарт на численоста са произведени около 4000 танка на армия )
Маршал Ватутин загива на път за щабаба си (според официалната версия, застигнат и подло разстрелян от Германски Месершмит- каквито по онова време почти не е имало вече на фронта)
Житомирската операция е проведена успешно и Житомир е превзет в 05.00 в деня на срещата

п.п. това е доста обширна тематика и е обект на задълбочени изследвания не само на учени историци ,но и на преки участници в събитията които са написали обемисти трудове по проблемите и провеждането на 2-та световна война.

Неактивен Rado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
  • Infernal Works
Re: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #5 -: Септември 22, 2012, 20:13:11 pm »
Хмм като говорим за антиличности Хитлер не е в моя топ 10.Редно е да се каже че немците са били доста дисциплинирани през онези години, за разлика от руснаците.Именно заради дисциплината и тактиката си могат да водят война по-продължително време с враг който е по-мнгочилсен.Съветската аримя е е зле организирана.След пролетарската (ака лумпената) хиляди офицери са в лагери.На практика армията е обезглавена.Така после идва войната с Финландия и руснаците не могат да пробият линията на финландците.Докладва се на Сталин за проблема а той ... дава заповед да се превземе.И как става.Щом не могат да я пробият я заобикалят през блатисти месности.Отначало хвърлят трупи, дървета, всичко ненужно а накрая по заповед започвад да влизат !войници! в блатата за могат за преминат с танковете другите.В крайна сметка финландия пада но струва ли?През 1953 Сталин умира народът го боготвори а по време на управление на хора като него са загинали повече руснаци оттолкото във войната.Дори сатанист, масон, и възможно най-лошото което може да се измисли за хитлер е вярно но замен не е вярно че  откачалка психопат и тн.Към края на войната започва да вземе наркотици и да става отрепка.Дори има на записи как залита.А говорим за командването немците са на първо място, е отвреме на време на SS мисля че се им давали наркотици преди атака ... както се прави и днес.
...Infernal Works...

Неактивен NEMESIS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
 • Истината е някъде там!
Re: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #6 -: Юни 22, 2013, 11:17:23 am »
"Черен ангел"
Нямам думи !!!
Вярно и аз съм доста запален по окултизъм и т.н. ,но да твърдя че военните и политически успехи на страна като нацистка германия се дължат не на техният водач на на някакъв ангел в сянка ???? Това вече е прекалено.
Има теории ,че нацистите са открили копието на съдбата или че медиумите от врил са се вързали със древна арийска цивилизация и много др. ,което от своя страна е не по-малко невероятно от твоите черни ангели...............може би никой не може да каже ,но лично мое мнение е че за успехите и провалите е отговорен само и единствено Хитлер !

Неактивен любознателният

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #7 -: Юни 22, 2013, 11:41:48 am »
Германия по това време е била най силно развита и икономически и интелектуално и морално . Но Хитлер е бил чудовище.
всъщност поставен  от световния олигархичен елит , както и всеки диктатор . Всичко е манипулация от задкулисни влиателни хора във политиката и оттам и в историята .
И сто таралежа в гащите на някой, пак не са му достатъчни.

Неактивен sergo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
Re: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #8 -: Юни 22, 2013, 19:16:38 pm »
Пичове да се говори просто така за тези ангели на/от ада е ненужно.във самия форум и книги от форума и други архиви дава инфо за други други препратки.да кажем лековато че хитлер или сталин не могат да говодят е абсурд . Разликата с нашите днешни политици е огромна 

Неактивен Schicksal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
 • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Re: Интересни мисли за Хитлер, Германия и СССР
« Отговор #9 -: Юни 23, 2013, 21:57:00 pm »
Този, чието име използвам тук, е жестоко изманипулиран от елита. Той буквално си продава душата на дявола в лицето на разните там фамилии, които са го финансирали. Вярвайки, че прави добро на народа си, той го обвързва с Пр. Буш, Варбург и сие и фактически прави всички немци начело със себе си зависими от елита.       
Стремейки се към една велика страна, водейки се от сляп идеализъм, Хитлер прави необмислени ходове.
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27