Да, хубаво нещо е да се самоцензурираш, особено когато съзнаваш каква е отговорността ти.
Отговорност? Да, грешиш. СВОБОДНА мисъл и изразяване има тогава, когато на лице е
морална свобода
На лице ли е? И какво ли е това,
Знаещ?1. Не съм ги писал аз въпросните неща . Просто исках да ги представя тук. Ок , те са хорма на насилие, макар и срого символично ,признавам.
Един въпрос, ако позволиш: След като на свой ред ни предтавиш "проблема", какво смяташ да предложиш като негово решение?
Какво трябва да се направи, за да се промени света към по-добро?
Добро?. Сигурна съм, че
Alien ще ти предложи няколко сценария на
Доброто, от които вероятността нито един да не проработи, е смразяваща...
Или ще се продължава с общите приказки?
3.Така,бих искал за последно тука да попитам, въпреки ,че са изписани и изговорени доста неща по въпроса за силите ,управляващи този свят, какво точно се е променило, от говоренето и писането? И луди ли са били всичките български хайдути и комити, че са предпочитали делото пред думите ?! И още нещо ... "По делата ще ги познаете, това е писано в Библията ... нека всеки сам за себе си прецени, какво е НАПРАВИЛ за да промени този свят към по-добро(говоря по въпроса за ционистите и подобните тям, не за общи приказки),па после да седне да съди,хората ,осмелили се да си изкажат мнението ...
Благодаря за изчитането на поста ми.
Сигурен ли си, че си достатъчно наясно по въпроса за силите, управляващи този свят? Ами ако грешиш? Не виждам никаква връзка между количеството изговорени и изписани материали, с качеството на предоставената "информация". А ти?
Колкото до метлата...Може би преди това
Alien ще ни даде нужната светлина по въпроса: Какво точно се опитва да каже на хората от висотата на близо 7 - те си хиляди поста...