Автор Тема: Вероятен план на България следващите години  (Прочетена 28115 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #30 -: Май 29, 2010, 17:37:02 pm »
Ето ви интересен план и то е за унищожаването на България.

Турцизирането на България е план на САЩ.
За това са и построените джамии на много места из българските села и градове.

http://www.lubamanolova.info/index.php?option=com_content&view=article&catid=31:valentin-furtunov&id=1582:turtsiya-v-hh-vek-1-chast-

Сценарий № 1 : САЩ пробутват на ЕС троянския си кон от Босфора, за да си осигурят тотален контрол върху новите щати на стария континент
Поведението на южната ни съседка в близък и средносрочен план е от жизнено важно значение за оцеляването на политически и демографски топящата се българската нация. Това предпостави тази поредица от геополитически анализи, в които проследяваме мястото и ролята на Турция в региона и света в началото на ХХІ век.
Първото десетилетие на третото хилядолетие прекрои окончателно не само политическата карта на Евразия, но промени и главните геополитически играчи и техните роли в незатихващата кървава имперска битка за световно и регионално господство. Ако през почти целия двайсти век кемалистка Турция се бе поставила в своеобразна самоизолация, днес това е история. За този период анадолската държава, бе реконструирана от Ататюрк и сподвижниците му в странна амалгама от светска, но ислямска република, където една обществена каста, тази на военните, бе поставена над и извън конституцията.
Моделът проработи и за по-малко от един век примиращото малоазийско султанство, жалка пародия на огромната векове наред Османска империя, пое дълбоко въздух и започна да развива бавно, но сигурно както индустрията, така и селското си стопанство, за да се окаже в началото на новото хилядолетие сред 20-те най-развити икономически държави в света. Любопитно е да отбележим, че моделът доста ярко напомня на китайския, където гарант за налагането на определен икономически модел, също е една сила, поставена на практика над и извън конституцията. В Турция това бе армията, в Китай – комунистическата партия.
В същото време САЩ стремглаво се носят към бездната. Миналата седмица в. „Вашингтон таймс” написа, че този период (първото десетилетие на третото хилядолетие) ще бъде запомнен като повратната точка, в която САЩ спряха да бъдат суперсила. Повтаряйки грешките на всяка една империя в земната история, северноамериканските имперски стратези продължават да се надяват на чудо и изграждат геополитически комбинации, които минират нормалното развитие на цивилизацията. Може би най-извратеният от тези планове е сценарият за торпилиране на въздигащата се нова суперсила – Европейският съюз. Извън лакираните пустословия за Евросъюза като за приятел и съюзник, предназначени за масмедиите, във Вашингтон без всякакви сантименти гледат откровено враждебно на ЕС като на геополитически конкурент и враг, не по-различен от Китай, Япония или Русия. Приятелството е нужно на САЩ, докато могат да използват ЕС като маша и параван за реализиране на интересите си било то в Близкия изток (Ирак), Централна Азия (Афганистан) и другаде. В дългосрочен аспект американците обаче имат нужда от реални лостове, с които да упражняват тотален контрол над днешните си съюзници. Така се е родил сценарият
„Троянски кон”,
в който главната роля е отредена естествено на най-верния съюзник на американците в региона – Турция.
Разбира се, за самата Турция въпросът не е така еднозначен, както не е еднозначно и вътрешното й развитие. На това развитие ще се спрем в следващата публикация, а тук ще изтъкнем, че на водещият и единствен доскоро властови център в южната ни съседка, доминиран от генералитета, легитимирането на кемалистка Турция като европейска държава означаваше излизането от анадолското й битие и бе първостепенна задача.
Съгласно информации и откъслечни анализи от американската частна разузнавателна агенция „Стратфор”, базирана в Остин, Тексас и други източници, сценарият е колкото прост, толкова и ефективен. Според Джордж Фридман, основател и ръководител на агенцията, към 2040 година Турция има абсолютния потенциал да бъде суперсила в региона, като това се предпоставя от факта, че страната има две характерни особености – оживена икономика и много силна армия.
 
По-същественото обаче е друго. Над половината от 72-милионното в момента население на Турция е под 30-годишна възраст и това съотношение ще се увеличава през идните 20-25 години. Ако Турция бъде приета в ЕС, това ще отприщи възможностите за демографска експанзия, особено към съседните страни и Балканите. Икономическата криза и рецесията не заобиколиха и Турция, така че към началото на 2010 година там има високо ниво на безработица, надхвъряща 15%. Според едно изследване, като минимум 25% от безработните са младежи. Подреждаме тези факти, за да покажем, че по един съвсем естествен начин, в условията на членство в Евросъюза, милиони турци ще предприемат първоначално трудова, а впоследствие постоянна емиграция в Европа (не че и сега не са един от най-многобройните емиграционни гурбетчийски етноси в нея) и не е далеч от ума, че с добре разчетена турска инвестиционна политика, този процес може лесно и безпроблемно да се направлява. Към околните страни естествено, най-вече на Балканите. Според сценария
15 – 20 млн. турци,
разселени в близка чужбина – Егейския район, България, Македония, Сърбия, Босна, Косово, Кипър, Албания и т.н. ще са напълно достатъчни, за да променят демографското съотношение в съответните области и съвършено безкръвно и демократично да ги самоопределят като преобладаващо турски общности…
Ето го лоста за контрол над ЕС, който грижливо подготвят зад океана. С такива позиции Турция е в състояние да държи в шах ЕС, защото заплахата да го напусне ще означава да откъсне заедно със себе си във вид на малки турски републики целият югоизток на Европа! Разбира се, при изброяването на целевите райони в началото на параграфа имаше едно «и т.н.». Това «т.н.» би било любопитно да уточним. Става дума за Южна Италия, остров Сицилия, части от Унгария…. Размахът на планиране е впечатляващ!
Но това не са щабни игри! Не забравяйте темпото на демографски прираст в Турция, както и средната възраст на населението, което прави тази държава направо младежка спрямо престаряващата Европа. А за многомилионната турска диаспора, закотвена отдавна основно в Германия и други околни страни да не говорим. Т.е. сценарият «Троянски кон» има пълно обезпечаване откъм човешки ресурс. Динамично развиващата се турска икономика съдейства не по-малко за осъществимостта на сценария. След тежката икономическа криза от 2001 г. Турция бележи между 2005 и 2008 г. икономически ръст от 7%. Инфлацията е сведена от 68% на 10% за 2009 г.
Пропагандната идеологема, разработена от същите задокеански стратези за Турция като щит срещу ислямизацията, също активно работи в полза на сценария. Остава един последен въпрос:  Дали «агентът за внедряване» е съгласен да участва безропотно в разработения от американците сценарий? Досега всичко изглеждаше безметежно, но нещата напоследък като че ли се променят.

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 517
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #31 -: Май 30, 2010, 16:28:21 pm »
daskalе , аз до колкото знам , преди години , на среща на билдербергерите са се разбрали , Турция да вземе част от България , а Италия от Гърция .Пък и едно от предсказанията на Слава Севрюкова е такова  ???

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,12912.0.html

Цитат
Според пророчицата в годините след приемане на страната ни в Европейския съюз ще се случи нещо и България ще даде на Турция югоизточната си част. От Брюксел няма да направят нищо, а присъединяването ще стане напълно безкръвно, казала още през 1980 година Севрюкова.
« Последна редакция: Май 30, 2010, 16:30:58 pm от ARRI »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен stoyanov9404

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #32 -: Юни 01, 2010, 17:02:26 pm »
Спокойно ще се оправим. Дори повече отколкото сме и мечтали. Ще дойдат и читави хора.... ;)
« Последна редакция: Юни 01, 2010, 19:29:16 pm от stoyanov9404 »

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 517
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #33 -: Юни 01, 2010, 17:12:34 pm »
Спокойно ще се оправим. Дори повече отколкото сме и мечтали. Ще дойдат и читави хора.Изпитанията са към своя край.... ;)

Дай повече информация . 
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен stoyanov9404

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #34 -: Юни 01, 2010, 21:54:13 pm »
От къде да ти я извадя? Просто изказвам мнение за това ,което може да стане и ,което мисля че ще стане  :)

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #35 -: Юни 02, 2010, 19:57:26 pm »
"Директорът на службата по събиране на тайна информация в ЦРУ - Майкъл Сълик, директно заявил на Борисов: "Ти си бъдещето, кажи как да ти помагаме."

 ;)


Първанов, БСП искат подробности за разговор на Борисов с шеф на ЦРУ

Президентската администрация и депутати от БСП поискаха паралелно от премиера отговор на въпроса дали по време на разговорите му с шефа на ЦРУ Леон Панета миналата седмица в София е била обсъждана темата за евентуален политически проект на президента Георги Първанов, информира Дневник.

Повод за питанията е информация на вестник "Труд" за визитата на Панета, в която се казва, че "по време на срещата е станало дума и за политическия проект на президента Георги Първанов".

В същата статия се посочва още: "Директорът на службата по събиране на тайна информация в ЦРУ - Майкъл Сълик, директно заявил на Борисов: "Ти си бъдещето, кажи как да ти помагаме."

Шефът на кабинета на президента - ген. Никола Колев, е изпратил до шефа на кабинета на премиера - Румяна Бъчварова, писмо, в което пита дали темата наистина е била дискутирана на срещата между Бойко Борисов и Леон Панета и ако това е истина, дали е било посочено, че политически проект все още няма, пише в днешния си брой вестник "24 часа".

Има такова писмо, то е изпратено в понеделник и все още няма отговор, коментира за "Дневник" прессекретарят на президента Бойка Башлиева. От президентството са изразили учудване, че вътрешнополитически въпрос се обсъжда на среща от такъв формат.

Депутати от левицата внесоха в парламента актуален въпрос към премиера Бойко Борисов по същата тема. Те също се позовават на статията в "Труд".

В изявление в кулоарите на парламента по-късно днес Румен Петков изключи  ;)шефът на ЦРУ да е проявил интерес към вътрешнополитическия живот на България. Той изрази надежда публикацията да е грешка, защото противното би ознавало , "че някой го е страх от сянката на Първанов".

http://kafene.net/news.html?fb_990998_anch=12024289

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 133
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #36 -: Юни 03, 2010, 01:06:07 am »
Не знам, ама с тоз каратист Багера Борисов нещата не вървят надобре :yes:  Истински диктатор е :flag_of_truce:

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #37 -: Юни 04, 2010, 04:20:14 am »
Каква ирония...С толкова селскостопанска,и стоително-пътна "техника" разполагаме-Багери,Трактори...а пътищата са като швейцарско сирене,и ядем пластмасови плодове и зеленчуци...Или земята е нефелна,или нещо народа... :D
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 517
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #38 -: Юни 04, 2010, 09:43:57 am »
ipsilan , проблемът си е в нас , не в земята . Вървим си , мълчим си и си ни мачкат както си искат . Виж ги гърците . За най-малкото нещо се вдигат , а ние си траем .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #39 -: Юни 04, 2010, 09:50:00 am »
ipsilan , проблемът си е в нас , не в земята . Вървим си , мълчим си и си ни мачкат както си искат . Виж ги гърците . За най-малкото нещо се вдигат , а ние си траем .
Така е..мен ме изкефи един от гръцките фермери като каза"Вие българите сте свикнали държавата хем да ви "е.е",хем и благодаря да викате накрая!"И си е точно така.
Земята ни е хубава и плодородна,и каквото сме си посяли това ще жънем!

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 517
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #40 -: Юни 04, 2010, 12:37:52 pm »
 konstantin2007 , не само теб те кефят гърците . Почти всички българи им се кефим и цъкаме с език за единството им . Вдигат се от раз и не отстъпват . А за нас българите остава само кефенето . Тва е , ние сме си нация с робско мислене  :diablo:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #41 -: Юни 05, 2010, 10:02:21 am »
"В краен случай посрещнете бедността намалявайки разходите."

Монтен

 ;)

Поста е залепен на Юни 05, 2010, 10:28:28 am
Реших все пак да пусна някои фотоси на старогръЧки вази (намират се в Атинския музей), а вие сами да си извадите изводите си. Междувременно ще ви разкажа един виц:
Двама тираджии си говорят, докато чакат реда си на Кулата:
- Четох някъде, че именно гърците са измислили секса…
- Така е. А години по-късно римляните са внесли разнообразие в него, като са включили и жените.
 :) :)
http://karutzar.blogspot.com/2010/02/from-google-part-v.html
« Последна редакция: Юни 05, 2010, 10:28:28 am от insomnia1304 »

Неактивен baphaa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #42 -: Юни 08, 2010, 14:42:30 pm »
Гледам, че много им се кефите на гърците. Народ който работи по 2-4 часа на ден, вземали заеми като луди, сега не могат да ги връшат и вместо да си седнат на задниците и да работят, те протестират. Като се има предвид, че голяма част от икономиката им се базира на туризма, и че благодарение на техните протести масово хората се отказват да ходят там, мисля че се държат повече от неадекватно.

А че ние сме търпеливи, то е очевидно, но аз имам теория за това. Според мен е заложено в родовата ни памет. В крайна сметка, държавата е била нещо свещено откакто съществуваме, и аз вярвам, че и до днес е така. И поради тази причина парализирането й чрез протести не е привично за нас. Освен това, винаги след период на голямо падение следва период на небивал възход, поне в нашата история. Вярвам, че добрите времена идват! Дано да доживеем, пожелавам го на всички!
По делата ще ги познаете[/CO

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #43 -: Юни 08, 2010, 15:25:05 pm »
Какъв небивал възход,какви 5лв..Освен ако не ни пораснат крилца на всички..или пък ако не стане истинско чудо и българите не се събудят!
Сега..за гърците си прав донякъде.Обаче и тяхната политика се диктува отвън.Моля,не го забравяй.Въпросът е,че в тази държава социалните неуредици нямат нищо общо с тези у нас.Както и законодателната им система и т.н.А те както знаем не са от най-развитите държави все пак.Но народът просто не се страхува да бори за правата си.Това,че ги режисират по такъв начин разни синдикати и тн.е отделна тема.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 838
Re:Вероятен план на България следващите години
« Отговор #44 -: Юни 08, 2010, 15:34:32 pm »
А само да уточня, че Илюминатите не контролират само СЕЩ. Русия и тя е в кюпа. А само да питам Израел имат ли ядрени оръжия?
Втория ми братовчед (живущ в Израел) миналата година завърши армията там и след това ми дойде на гости, говорихме си и случайно го попитах дали Израел има ядренни оръжия и той веднага ми отговори, че имат. Спомена ми за един израелски ядрен физик (не запомних името му) които се е разпял пред международните медии за ядрената програма и Мосад са го хванали и го осъдили на 20 години затвор.

Разбира се, че имат! Това си е известно. Само не мога да разбера, защо Американската програма за разоръжаване не засяга Израел? И дали Израел е под протекции на Америка или в Америка има израелско лоби.
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 15:49:17 pm от sidewinder »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27