Автор Тема: Подземия в Русия  (Прочетена 4578 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен хадзапи

  • Пишещ
  • ***
  • Публикации: 808
Подземия в Русия
« -: Март 11, 2009, 15:29:22 pm »
...Кехлибарената стая е преместена в най-долното подземие на историческия замък, който ти видя. (някъде в Русия, но не се дава в коя част би могъл да е този замък. Другото, което се споменаваше (то беше във 2-та част на книгата) е, че нацистите променят името на гарата, където спира влака с Кехлибарената стая  с немско, а после махат сменената табела, за да не се разбере точното място от войниците, които скриват стаята. Това автора го вижда в астрално тяло.) Няма останал жив свидетел за заравянето на Кехлибарената стая, затова търсенето е безрезултатно. Има няколко източника с данни, но нито един от тях не е достоверен. Заедно с Кехлибарената стая е укрито и "царското писмо" на династията Романови. В него се разкриват тайни, предавани през поколенията и свързани с добре прикрити и преиначени исторически факти. Там се намира и една тъмносиня стъкленица с изключителна стойност, в която има жива вода. под едно от чекмеджетата на бюрото е направен тайник, където има 23 карти, описващи входовете към 3-те най-големи подземия в Русия.
...
- Германските посветени от черното братство, първоначално са искали да проникнат в едно от тайните подземия, намиращо се на територията на Русия и там да скрият Кехлибарената стая. Но висшите съществаот бялото братство не са им позволили. Не са им дали достъп до картите, защото описват входовете към тези подземия.

- Подземията не са правени от руснаците, нали?

- 3-те огромни подземия в Русия принадлежат на 3 различни цивилизации. Едно от подземията е било обитавано от древната цивилизация на лемурийците. Представи си голям град, изграден от кристални блокове с различни цветове. В града и до днес се съхраняват сведения, записани на специални дискове, разкриващи цялата история на Земята, преди идването на лемурийците и тяхната поява, развитие, бит, мъдрост, постижения и организация на обществата. Пазят се оригиналите на енергийните оръдия и лазери с помощта на които са осъществявани всички дейности, свързани с комуникация, транспорт, строителство и повишаване на интелектуалното и духовното ниво на цивилизацията. В специална "банка" се пазят кристалите, свързващи лемурийците с Първоизточника на сътворението и разума.

От "Тайните подземия на Б-я" - 3-та част от Милан Миланов 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27