Автор Тема: Хитлер, Тесла и Извънземните  (Прочетена 25867 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Относно: Хитлер, Тесла и Извънземните
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2006, 07:54:32 am »
 ;D
От Строго Секретно е...

Въпроса е те откъде са го взели
 ;)

coroviev

• Гост
« Отговор #16 -: Февруари 18, 2006, 14:25:46 pm »
 Сори,ама звучи в негов стил.Той има такива твърдения.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #17 -: Февруари 18, 2006, 15:50:21 pm »
Аз май ще взема да напрая една тема само за цитати на световно известни личностни незвисимо дали религиозни или философи или учени относно живот на Луната и да видим къде се засича инфото щото аз твърдя че тези така наречени спекулации почиват на нещо и когато много хора започват да говорят за едно и съшо па макар да се разминават в подробностите има за какво да се мисли.
« Последна редакция: Февруари 18, 2006, 19:29:23 pm от Alien »

coroviev

• Гост
« Отговор #18 -: Февруари 18, 2006, 19:23:31 pm »
  Важно е как се интерпретира информацията,след като си се добрал до някакви факти.Не да кажеш:"Немците са били на луната,защото са имали проекти на летящи чинии." Едното не води автоматично до другото.
  Вижте снимката отдолу.Това е проект от 1911г.Наричали са го "чадър".Няма запазени сведения,дали с  това  са опитвали да летят,но с добра фантазия може да се спретне конспиративна теория за тайни проекти на "илюминати",примерно и как те са ходили с това да кажем до северния полюс.
  Тази снимка може да е доказателство за тайни проекти,точно колкото и рисунката на двамата есесовци на фона на летяща чиния.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #19 -: Февруари 18, 2006, 19:34:05 pm »
Коровиев аз изхождам от много по-проста логика и честно казано не гледам много към тези така наречени доказателства които могат да се изфабрикуват винаги в посока на едната или другата теза !
Аз виждам че има  много известни личности от миналото които твърдят че на Луната  има живот например! И сега тези които управляват Земята в момента - така наречените земни правителства са или малоумници или лъжат - те може да са малоумници ама  в друг смислъл но изобщо не са прости и следователно лъжат. Като прибавя и интуицията си и това ми стига. Всички други "доказателства" колкото и да си ги показваме те нищо няма да променят.
« Последна редакция: Февруари 18, 2006, 19:35:43 pm от Alien »

coroviev

• Гост
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2006, 19:53:50 pm »
Да,да за живота на луната е друго нещо,но понеже за Хитлер и чиниите говрехме в темата.А за луната,да ти разкажа моето инфо.Имам един приятел,който си е роден с по-особени способности.Имам му пълно доворие,защото съм бил свидетел на неща вършени от него,които и да искам,немога да кажа , че не съществуват.Та той твърди,че при първия полет са видели цивилизацията на луната.Грешката е била при тях,защото не са вярвали , че ще успеем да отлетим до тях.След това са взели мерки да не се виждат току-така."Аполо 13" е носел ядрена бомба към луната,защото американското правителство се е уплашило от съседите .Аварията е провокирана от комшиите с цел да намекнат,че не е толкова лесно да се справим с тях и че те нямат агресивни помисли.

Eon

• Гост
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2006, 09:24:45 am »
струва ми се логично

Както казвам за пореден път, има бази няма въздух...
истината е по средата ...

Antonium

• Гост
« Отговор #22 -: Февруари 21, 2006, 14:03:52 pm »
Абе последно Американците били са на Луната или е само постановка, малко източниците си противоречат - един път кажат не са били, после видели на Луната нещо , после камъка има инвентарен номер, оп това беше за Марс. Абе пълна бъркотия.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #23 -: Февруари 21, 2006, 14:09:58 pm »
И в други теми е писано - това което дават по телевизията за стъпването на Луната е постановка - но не зашото не са ходили там а защото  да прикрият какво наситина има там!

coroviev

• Гост
« Отговор #24 -: Февруари 21, 2006, 14:10:39 pm »
   Аз смятам,че са били.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #25 -: Февруари 21, 2006, 14:17:50 pm »
И в други теми е писано - това което дават по телевизията за стъпването на Луната е постановка - но не зашото не са ходили там а защото  да прикрият какво наситина има там!
Това ми се струва най-правдиво.  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #26 -: Февруари 21, 2006, 14:25:53 pm »
Аз тука пак ще  цититрам нещо което съм пускал в друга тема зашото е  много важно.

Инженери и физици от Масачузетския технологически институт изчислиха, че ако първите пилотирани полети към естествения спътник на Земята се осъществят към 2018 г., както обеща американският президент Джордж Буш, рискът екипажите да загинат още при прилуняването е към 76 процента.

Ето това е положението. Значи ако през 2018г. процента за смърт е 76%. То през 1969г. си помислете с онези скапани технологии какъв е бил и това е осовната теза на някои конспиратори да смятат че на Луната не е ходено - шото с онези технологии е било самоубийство! А те не само че ходят а и от първия път всичко е наред!
 Е как става това ? Ми много просто с камуфлажни технологии! Вижда се някаква земна технология отгоре за камъфлаж а отдоло антигравитационен двигател  - ина че няма как да стане или има ама от 100 опита в 99 ще има само умрели!
« Последна редакция: Февруари 21, 2006, 14:45:26 pm от Alien »

coroviev

• Гост
« Отговор #27 -: Февруари 21, 2006, 14:40:20 pm »
   А замисляли ли сте се, че "папата"-фон Браун е откраднат от американците,обаче руснаците пускат първия спътник и първия човек в космоса?
   Споням си кадър от един филм:Влиза разтревожен съветник при президента и казва:
  -Господин президент,руснаците са изстреляли изкуствен спътник в орбита!
  Президента поглежда тъжно в пространството и отговоря:
  -Да, знаех си, че техните германци са по-добри от нашите германци! :D :D :D

Eon

• Гост
« Отговор #28 -: Февруари 21, 2006, 14:52:07 pm »
хахахахха :D :D :D

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #29 -: Февруари 22, 2006, 02:24:08 am »
   Споням си кадър от един филм:Влиза разтревожен съветник при президента и казва:
  -Господин президент,руснаците са изстреляли изкуствен спътник в орбита!
  Президента поглежда тъжно в пространството и отговоря:
  -Да, знаех си, че техните германци са по-добри от нашите германци! :D :D :D

Вряяяяхахахахахахахаха :P :P :P
Още едно нещо в подкрепата на отдавнашно мое твърдение - руснаците винаги са били много по напред от СЕЩ :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27