Здравейте,
Сигурно някои от съфорумците вече се чудят защо тая тема е толква дълга и защо се обръща такова внимание на
развода на човек който не познавате отблизо?
Ами...отоговорът е че Стамен е направил повече за Българската уфология и мистика отколкото секи друг известен в тая област..нито Кубрат Томов или Никола Николов могат да се мерят с него...той написа книга която претърпя 2 издания,2/3 от писаното в нея е истина.Той подържа офис в центъра на София където всеки ден идват десетки хоа да обменят идеите си(намира се близо до ботаническата градина и дондуков).Той организира известната изследователска експедиция до царичина през 91г...и още много,много други важни неща е направил повече отколкото стотиците фалшиви екстрасенси които си мислат че със своята шизофрения помагат по някакъв начин на хората.
Затова мисля че смисъла на тоя пост ше бъде малко окуражаване за Стамен,когато отида тия дни в офиса да му го покажа от офисния компютър на асоциацията,мисла че ше му вдъхне повече кураж защото в момента в които е сега му трябват стимули да продължи да се занимава със сегашната си дейност.
Последния път когато го видях беше преди 2 седмици,беше видимо отслабнал, по негови думи с "15 килограма"...не мога да кажа със сигурност но си личеше промяна.
А по въпроса за развода съм на мнение че децата са малки и имат нужда от баща,какъвто и да е Стаменов,той не е нито сериен убиец..нито алкохолик нито наркоман че да им навреди даже ми казва как не му стига душа да се кара на децата си понеже са много малки(малкия няма и 5 години).
И..накрая само един пример ше ви дам..вие си съдете на базата на този пример кой е прав:
Стамен или жена му?:
Като бях преди две седмици в офиса на асоциацията,Стамен ми разказа една история която не се съмнявам че е истинска..каза ми как жена му показала някакво хвърчащо листче и казвала че ше го представи пред съда...на въпросното листче тя накарала сина му (на 10-11 години) да се подпише че се съгласява да не живее при баща си, САМО И САМО, (четете внимателно

),ако той,(сина му), може да гледа кеч по телевизията по цяла нощ

)) може да си представите тази жена какъв акъл има и кой е лудия в случая.
Стамене с тебе сме