Аз изповядвам тази религия с която съм се родил ,а имено никаквата .
А, пък относно това ,дали съм вярващ ще кажа ,че вярвам в много работи .
ПП:Религията ми е природна такава ,чисто човешка ,кодексова ,езическа .
Аз гледам на Христос и на Буда като на учители за времето си .
Учителя дава тласак за развитие .
Религията обаче не е този учител .Историята, науката ,философията са имено учителите на съвременото общество . Те са преодолели
религията и сега гледат на нея като на такова кактово е ,а имено, юдейска и рептилска работа .Рептилите се хранят от религиозните хора и за това те ги даржат в подчинение .
Още от древни времена на царе и фараони ,рептилите са използвали религията и страха като оръжие за да могат да се хранят и да не дават човека да се развива .
Религията не ни придвижва на пред в еволюцията ,тя ни влече и влече в един и същ век и една и съща година (Ако се питате защо?ЗАЩОТО,БЪДЕЩЕТО СЕ ПРОМЕНЯ В ЗАВИСИМОС ОТ МИСЛИТЕ И ЧУСТВАТА НА ХОРАТА) .Рептилите и религите ,какво сходство само .
Та,рептилите са доволни ,защото те са боговете и имената на боговете в някои религии .Религията държи в подчинение цял свят ,още от древни векове .Истинския Христос не е от която и да е религия ,той е от извънземен пройзход . :lol:Христос не напразно е рус и с сини очи,защото той е от извънземната раса .Защо мислите,че накрая Исус е полетял в небесата ?Полетял е ,защото е свършил мисята си и извънземните са си го прибрали .
И да имате в предвит ,че аз не мразя всички еврей ,защото имам приятели от тях .Аз мразя юдейте и лошите такива .