Първо аз съм хетеросексуална,сестра ми живее с жена от една година и нещо,а преди това имаше връзка с жена 3 години.Не мога да разбера възприемането за ПРИДОБИТА хомосексуалност.Сестра ми е мъжко момиче,уверена красива,баща ми я научи да се бие с думи и когато и се направи някой на мъж го здухва за секунди,тя беше по-силна от мъжете,ходеше с невероятни мъже с години,беше сгодена даже,но не беше влюбена в мъжете и ей така срешна жена с подходящото излъчване и аз я гледах в нас как плаче от щастие.
Аз покрай сестра ми се движих в такива среди,свяляха ме жени,бях привлечена от тях,те ми влияеха(това влечение приемам за придобито и подвластно на чуждо влияние)докато не се реших освен на харесване да премина на действие"ми невероятно хубаво беше ама нещо липсва"и тогава разбрах,че може и да те влече нещо или да се повлияеш от нещо,но ако нещо не ти е вродено то няма да се изяви"вродено ми е влечение към мъже и туй то"

)Както един страхотен мъж сваляше сестра ми и и каза:"-мислиш ли,че не бих те задоволил повече от една жена" и тя отговори"-миличък,може да си най-най като мъж и най-добрият любовник,но имаш ли влечение към жени те ще те накарат да се почувстваш по-задоволена"
Мъжете не промениха влечението на сестра ми към жени и жените(колкото и да са страхотни)не промениха влечението ми към мъжете.На нея и е вродено едно на мен друго.
Странно ми е когато се говори общо за хомосексуалистите и се възприемат лошо и хората имат едно и също мнение за това да харесваш някой от същият пол,а да не прочета или чуя нищо против лесбийките(никой не ги осъжда тях,нали са мечтата на мъжа,хората осъждат хомосексулаността като цялостност и го възприемат като болест,но ако изчезнат мъжете хомо всичко ще е наред,нали ще има жени които над мъжа да се целуват и на тях да им е кеф те за тях не са болни те са жени изпълнявайки техите фантазии)
Яд ме е за забраната да осиновяват деца"какво би било съзнанието на детето"(ох милите притеснени)
Ми защо не вмъкнат закон в който се забранява да раждаш дете преди да минеш през психо тестове и се забрани да се раждат деца или осиновяват на хора които са склонни да малтретират децата си и да ги бият на 3 месечна възраст или да ги изоставят" >

>

Все едно говоря с един ловец на животни за удоволствие:
-как ще убиваш не за да ядеш,а за удоволствие или нещо друго?
-Ми понякога и животни нахлуват в двора на хората и ядът това,което хората са посяли и ги избиват
-ми добре защо не построят огради,които пречат да се нахлува и да не се налага да се убива?
-ми кой ще ти се занимава(нали по-лесно е да убиеш)
Нали най-добрият вариант е по-евтиният и провокира обществото да съди без да се замисля хората как постъпват без значение половата им ориентация или етническа принадлежност и да не осънава,че съзнанието зависи не от това какви са родителите,а от начинът на възпитание
И наистина се дразня за това как всеки се кефи на лесбийките обаче хомото това и онова:)