Да ви споделя една новина,за мене добра.Всички патим от едно нещо,всякакви мисли витаят в главите ни и ни морят кат черна станция.
Набарах тая черната станция и приключи в мене съществуването си.Първо една част във вид на газове(що ли така),и останалата получи материално проявление тип рядко лайно.
Отдавна и/му бях обещал че ще го набарам ако не спре да ми се рови в главата и ти да видиш набарах го.
Локацията му беше на равнището на пъпа отляво,малко по надолу беше преди и змията кундалини паразита.
Там смърда и замина.Финалната част на извеждането му стана със ръцете под дупето ми.Т.е. краката леко разтворени и дланите под дупето даже може леко да си го омачкате.И само въртете очи и се кефете.
Даже сега са ме натиснали едни миризливци дето ми се качват на главата и като туря ръце под дупето там кадето са барали по главата ми почва да пари/гори.
Та голям кеф е да ти празна главата ма докато свикна ще падне чесане.
Та отвън сме недосегаеми за тях,вътре в нас чрез "троянските коне" на морят.Почистете си къщичката.
Горе долу дотука са-
Чалма /змия увита на главата.
Дето е третото око -има паразит досущ като този от стар гейт само дето е по дребен.
На всяка чакра под шията -има по един мръсник и антуража му.
Долу вляво на таза-змията лундалини паразита
Малко по нагоре на равнището на пъпа -черната станция.
На сърцето е увита змия демон и го е захапала и е бая дълга чак до дясното бедро.
Остана да набарам още едни дето ми гъчат в устата разни мизерии та ма боли корема от тях.Но и това ще стане.Натрупването на деяния ги прави видими и досегаеми.
Аз съм търпелив.
Живота ни е личен и е наша отговорност.Някой са мераклии живота ни да е обществен(за тяхното общество),от мене имат поздрав за майка им от вас вие си решавате.
Та това се случва с човечесвтото но явно на гурутата не им се приказва по тея теми.