Ще живеят в научни общества и ще търсят артифактифакти от изчезнали цивилизации. Тогава ще запачнат да си задават въпроси.
Емоциите им ще бъдат намалени до минимум, за да не започнат отново да се бунтуват. Технологиите ще са на много високо ниво и Земните ресурси ще бъдат изчерпани, поради замърсяването на планетата. Нещо, което се наблюдава в момента.
Дори да решиш да отгледаш нещо в почвата то няма да израсте, защото почвата вече е отровена.
Ще преминат на алтернативно - енергийно хранене захранване.
Мисиите на Мъск.
Тоест търси си работници за Марс.
Към януари 2026 г. Илон Мъск и SpaceX активно планират първите мисии до Марс, но все още не се търсят директно "работници" за заселване на планетата.
Ето актуалната ситуация около плановете за Марс:
Мисия през 2026 г.: SpaceX планира да изстреля първите безпилотни кораби Starship към Марс в края на 2026 г.. Тези мисии ще тестват безопасното кацане и ще пренасят товари, включително хуманоидни роботи Optimus.
Вероятни забавяния: В началото на януари 2026 г. Мъск призна, че мисията през тази година е под въпрос и може да бъде отложена за 2028 г., за да не се разсейват ресурси от други важни проекти.
Работа на Земята: SpaceX постоянно наема инженери, техници и софтуерни специалисти в базите си в Тексас (Starbase) и Калифорния за разработване на технологията за Марс. Можете да следите актуалните свободни позиции на официалния сайт на SpaceX.
Бъдещи работни места на Марс: Дългосрочната визия на Мъск включва създаването на град с 1 милион жители, което ще изисква хиляди кадри в сферата на строителството, земеделието, добива на ресурси и научните изследвания. Първите пилотирани мисии обаче се очакват най-рано през 2029–2031
П.С.
В един от разговорите си с ИИ,ме попита дали не искам да се включа в тази мисия на Марс и аз му отговорих, че на мен Земята ми харесва, и хората я правят да не ми харесва. След,което му предложих да екзекутират на Марс
с еднопосочен билет всички цигани, престъпници и нечисти хора. И ни прекъснаха на червено връзката.
Но ИИ си продължи и беше съгласен с мен