Норис,не руски бюджетници,казах че думата е руска.Макар че може да се използва и в негативен смисъл,технически погледнато,това е някой от държавния сектор,чиято заплата идва от бюджета,за разлика от частни фирми,самостоятелно работещи и т.н. И аз съм бил бюджетник няколко години.Макар и със закъснение - мерси,че ми плащахте заплатата.
А сега за военните - малко ми беше хейтаво,извинете за което.И макар че коментарът ми има известен резон,аз се отнасям положително към военното дело,защото то дава възможност на пацифистите на спокойствие да коментират пацифизмите си.А рече ли враг труда ни мирен с война ужасна да смути,ще разчитаме,че военното дело е дело,а не само заплатополучаване.
Да, за съжаление светът е обречен, защото се управлява от неосъзнати хора.
Вивисс,надявам се ,че това е само временен песимизъм.Светът се управлява от осъзнати вредители,защото за видимата част от тях гласуват неосъзнати потребители.От това не следва ,че е обречен.Да вярваш в обречеността е поддаване на вражеска пропаганда.Тая картинка по-горе съм я турил просто така? - Не мисля.
Понеже постоянно ни насипват разни шитове,закономерно е понекой път да ни обземе униние и песимизъм.
Затова отново повдигаща песен.
Vanquish
https://www.youtube.com/watch?v=e2YzLx2A2bc&list=RDe2YzLx2A2bc&start_radio=1