Аз пък съм за даряването на органите.
Представете си майка с 2 деца, която има нужда от бубреци

? Да я оставим да умре заради енергийната вибрация?
Имах един учител по математика. Жена му беше дъновистка ( каквото и да значи това ), и не искаше да и присдят нещо ( вече не помня какво...) и го остави с 2 деца на по 4 и 6 години.....поради някакви си съображения! А можеха да и спасят живота. Скоро го видях този даскал...едвам го познах.
Хор, съгласен съм с теб донякъде, че става въпрос за различни енергии и вибрации, ама в крайна сметка нали сме братя и сестри? Плюс това, като даряваш кръв, целта е да спаси живот ( ако гледаме на идеята като чиста такава и се абстрахираме от корупция, бизнес и тн ). Идеята не е твойта кръв да тече във вените на някого, а да му се прелее друга кръв, да не умре, я на операционната маса, я някъде другаде...
После, рак на гърлото не означава че човека е лош и говори лоши неща. Не се хващам пак за сламката, просто имам приятел, дето го оперираха от рак на гърлото, и сега е с една дупка там. Вярно, че пуши като комин, ама да говори лоши неща...Имай предвид, че много често рак хващат хора дето не са пушили. Основна причина за рака е стресът !!!!
Гледах по Дискавъри, за една мадама дето имаше тумор 90 кг !!!!!, отстрани на хълбока. 14 часа май и траеше операцията, като през повечето време и преливаха кръв, щото почти всичката и кръв беше в оная гадост...Спасиха я. Показаха я след 2 години, прекрасна жена. А като я показаха с тумора, приличаше на солета, бледа и жълта....
Аз съм ЗА такива неща. Добрите хора трябва да живеят. Проблема е, че лекарите дават клетва, без да казват "ще спасявам добрите, лошите ще ги моря"

))))
Оберон